Transparent
Inloggen
Sluiten

'Manchester United meldt zich officieel voor Cody Gakpo'

23 december 2022 20:06 - The Mirror
Foto: Pro Shots

"Manchester United meldt zich officieel voor Cody Gakpo"; image source: Pro Shots

Volgens The Mirror heeft Manchester United zich officieel gemeld bij PSV voor Cody Gakpo. De Engelse topclub wil de international in de komende transferperiode al vastleggen, omdat het na het vertrek van Cristiano Ronaldo op zoek is naar een extra aanvaller. De clubleiding van Manchester United zou zelf de verwachting hebben dat Gakpo voor minder dan 50 miljoen pond, omgerekend bijna 57 miljoen euro, te koop is vanwege de financiële problemen bij PSV.

Meer op The Mirror




Tags

gakpo cody ronaldo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Ja hoor, "de financiële problemen". Mooi man... Mag lijen dat ze de poot stijf houden en gewoon op 85m gaan zitten. Mooi middelen op 70 ofzo.
+7/-0

1 jaar geleden
Ik zou als ik Cody was daar niet heen gaan. Hopelijk vliegt die kale lispelende dwerg Ten Hag er daar snel uit. 😎
Vierde of vijfde is het hoogst haalbare daar in de slngenkuil .
+4/-0

1 jaar geleden
Ik begrijp de redenatie niet zo goed. Als PSV al in financiële problemen verkeert is de oorzaak nou juist dat het tafelzilver steeds voor blikprijs werd verkocht. Dus die voormalige topclub uit Engeland moet extra diep in de portemonnee graaien om Cody over te nemen, zoals ze dat al gewend zijn als ze in Amsterdam shoppen. Na de transfers van die geblondeerde huilebalk en die Argentijnse schopper lijkt 75 miljoen een meer dan schappelijke prijs. Hoog inzetten en poot stijf houden. Dan hebben we toch nog iets kunnen leren van de keppeltjes.
+6/-0

 
1 jaar geleden
PSV moet verkopen voor 1 juli, dus dat maakt de onderhandelingspositie slecht. Gelukkig heeft Gakpo een goed WK gespeeld. Als Gakpo blijft moet hij na dit seizoen heel snel verkocht worden en dan zit je aan het begin van de transferperiode, dan zijn de prijzen veel lager dan op het einde en is de tijdsdruk heel groot om te verkopen voor 1 juli.
+2/-1

El Frikandel (geschorst)
1 jaar geleden
Ze kunnen verwachten wat ze willen, als de prijs straks 50 miljoen is, kunnen ze wat mij betreft PSV opdoeken. Laat Mr. Jumbo in de pers roepen dat hij PSV onvoorwaardelijk financieel steunt, ook al kan/wil hij dat niet. Dan sta je er beter voor als zo met 'dat we moeten verkopen'. Hoe kan je je zó zwak in de markt zetten zeg.
+3/-0

Riverside (geschorst)
1 jaar geleden
Ik il het allemaal nog wel eens zien….
+1/-0

1 jaar geleden
De 2e plaats is al genoeg om Champions League groepsfase te spelen. Ajax en Feyenoord zijn niet minder dan PSV met Gakpo. Nu beslist niet verkopen maar eind van het seizoen. Dan haal je meer miljoenen binnen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Is die tweede plaats gelijk naar poulefase niet pas het seizoen daar op?
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Dat is nog niet na dit seizoen. Pas na volgend seizoen, mits Nederland Portugal weet voor te blijven op die coefficienten-lijst. Al moet er wel een klein wonder gebeuren om die voorsprong nog te verspelen .
+1/-0

 
1 jaar geleden
Is die tweede plaats gelijk naar poulefase niet pas het seizoen daar op?
+1/-0

1 jaar geleden
Het gaat beginnen. En wat staat er veel op het spel. En dan bedoel ik niet alleen financieel. Die 10 miljoen meer of minder maakt niet eens zoveel uit. Het gaat om het signaal. Als je Gakpo nu voor 50 miljoen verkoopt dan ben je topclub af. Dan word je geen kampioen, haak je definitief af bij Ajax en loop je het risico dat Feyenoord langs zij komt. Daarnaast weten andere clubs dan dat onze topspelers altijd voor een spotprijs gekocht kunnen worden. Je zet een bepaalde benchmark. Daarom hangt er zoveel af van deze transfer.
+7/-0

 
1 jaar geleden
Als we maar niet degraderen :I
+4/-5

 
1 jaar geleden
De man heeft wel een punt.. Het zou echt schandalig zijn als we ons hier de kaas van het brood laten eten. 50 miljoen zou schandalig zijn , het zou 70 miljoen moeten zijn. Notabene dit seizoen , volop kansen voor de titel+cl geld , onze belangrijkste speler mbt g/a.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Mee eens, als we ooit kans hadden op de absolute hoofdprijs is het nu met Cody.
Als we daar nu nog niet vol voor gaan maken we ons zelf wel een beetje belachelijk.
+3/-0

 
1 jaar geleden
En wie bepaalt dan dat hij 70 waard zou zijn? Helemaal niemand hier is in staat om te bepalen wat de waarde van een speler is.

Kijk maar naar de reacties die hier afgelopen weken gegeven zijn. De ene vindt 50 een goed bedrag. Nu is het 70 volgens iemand die serieus wil beweren dat PSV geen topclub meer is als ze hem voor minder laten gaan en ook reacties zijn voorbij gekomen van fans die vinden dat hij 80 of 100+ waard is. Als zogenaamd vanachter de computer bepaald kan worden wat iemand waard is, hoe kan het dan zijn dat die verschillen hier zo enorm zijn?
+2/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Nou laat ik voorop stellen dat ik de marktwaarde niet bepaal maar als je in de zomer zo'n 50 (40+bonussen meende ik) wou en als topclub zijnde je niet je beste speler 6 maanden later halverwege het seizoen na een top eerste seizoenshelft + 3 goals op een wk voor dezelfde prijs laat gaan, lijkt me 70 miljoen (incl bonussen) niet gek. Het wordt een ongekend drukke 2e seizoenshelft dus dan mag je dat ook wel meerekenen naar mijn mening aangezien de prijzen in Januari wel vaker omhoog gaan wegens de omstandigheden.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
ik weet niet waarom dit dubbel was gepost?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hij heeft gewoon een heel redelijk verhaal.
Wat ik met je eerdere reacties eens ben, we zijn niet bij de onderhandelingen, moeten het doen met speculaties, maar deze is echt wel heel belangrijk.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Als je met populistische kreten aan komt zetten dat je geen topclub meer bent als je hem voor 50 miljoen verkoopt, ben je verder ook totaal niet meer serieus te nemen. Alsof iemand hier serieus in staat is om in te schatten of te bepalen hoeveel een speler waard is vanachter zijn computertje. Het is uiteindelijk maar wat de gek er voor wil geven wat iemand waard is, niet wat iemand vindt die met populistische kreten aan komt zetten.
+2/-3

 
reactie verwijderd

 
1 jaar geleden
Is voor ons ook allemaal lastig natuurlijk. Alsof wij weten wat er speelt en zoals ik van de week las kan een bod van 50 misschien wel beter zijn dan een bod van 60!
Waarschijnlijk laten we ons allemaal leiden door emotie en zijn we bang dat er niet het uiterste uit gehaald wordt.Dit is voor ons een van de weinige kansen om Ajax bedragen te krijgen. En ook van die bedragen weten we het fijne niet.100 miljoen voor Anthony waarvan 20 ineens en de rest uitgesmeerd over 10 jaar is ongeveer 70 miljoen bij 5% inflatie.
+3/-0

 
Ajax moet bijna de helft van dat bedrag afstaan aan zijn management en zijn vorige club. Daarbij is dat transferbedrag over meerdere jaren verspreid. Netto houden zij er gewoon minder aan over dan wat PSV voor Gakpo zal krijgen.

Van de week stond er in (ik meen) het ED een artikel dat een transfer voor PSV alleen bespreekbaar is als de transfersom grotendeels direct wordt betaald. 50 miljoen + bonussen lijkt me dan een heel mooi bedrag.

Ik sluit me dan ook volledig aan bij de poster hierboven over kreten dat PSV zogenaamd geen topclub meer zou zijn. Zulke kreten zijn gewoon lachwekkend te noemen. Zou er liever andere woorden voor gebruiken, maar dat gaat dan ongetwijfeld weer gebruikt worden om een ander een rode kaart aan te naaien.
+4/-4

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik snap zijn maar ook jouw punt wel hoor , misschien een beetje overdreven maar er zit wel wat in. Wat Hendrikus zei , als we ooit ergens een keer er iets meer uit zouden kunnen halen is dat nu , maar inderdaad wij zijn niet bij de onderhandelingen maar ik zou het teleurstellend vinden als we er geen 70 uit halen. Dat is mijn persoonlijke mening die we hier allemaal mogen hebben , of dat lachwekkend is of niet mag jij zelf bepalen maar dat is opzich ook wel jammer naar een mede supporter. Fijne kerstdagen.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Wat me vooral irriteert is dat het 1; veel te weinig is.(Lekker bezig psv. Van tevoren aangeven hoe je financiële situatie is) En 2; het over die TeN HaG gaat. Kwal.
Cody ga aub niet naar United.
+1/-3

 
1 jaar geleden
Waar moet hij dan heen? De kans om te slagen lijkt me toch groter bij een Nederlandse coach dan bij een andere. Ten Hag is toch momenteel de beste NL coach die er is. Heeft bovendien ook een PSV verleden. Maken ons druk om niks. Die spelers en trainers zijn allemaal maten van elkaar en wij supporters maar altijd die strijd blijven houden. Nergens voor nodig.
+4/-0

 
1 jaar geleden
De financiële situatie bij PSV is gewoon openbaar. Een topclub als ManU. zal daar sowieso naar kijken als ze zaken doen met andere clubs.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dat verwacht ik ook wel inderdaad , wat ik me trouwens afvroeg is of dat als wij in mei/juni verkopen dat nog bij dit boekjaar telt? Of is dat pas per 1 juli of later met een buitenlandse transfer?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Het boekjaar van PSV eindigt 30 juni, dus er moet verkocht worden voor die tijd, kan natuurlijk ook een andere speler of spelers zijn.
+2/-0

1 jaar geleden
Rustig mensen. Wij kunnen hier wel degelijk bepalen of we een transfersom veel of weinig vnden door simpel te vergelijken met andere transfers van vergelijkbare spelers. En dan de vraag of PSV een topclub is. PSV is een top 3 club in Nederland en staan momenteel 3e waarbij het nog maar de vraag is of we dit jaar 2e worden.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Ik zou er voor tekenen om géén tweede te worden dit seizoen, met of zonder Cody.
+1/-0

1 jaar geleden
Mijn inziens is er slechts een top=twee,ajax leidt in alles de top van de pyramide en psv is de eerste volger.
Voor de rest is het marktwerking,dus vraag en aanbod.
De koper wil zo goed mogelijk aankopen en de verkoper verkopen.
+1/-0

1 jaar geleden
Dank je van der Wallen:
Door jouw uitspraak dreigt PSV een minder grote transfersom voor Gakpo te ontvangen.
Leg jij het verschil bij, circa een miljoentje of 30
+2/-0

1 jaar geleden
Niet happen. Komen nog veel meer topclubs. Zijn er zat in paniek.
+2/-0

1 jaar geleden
De vraag of PSV een topclub is kunnen we allang met "Nee" beantwoorden.
Voor een topclub heb je minstens 5 zeer goede, ervaren en stabiele spelers nodig, en dat is bij ons al jaren niet meer het geval.
Met VanB ommel, Cocu, Gomes, Alex en Park had PSV echt een topteam dat stabiel was en waar je echt van op aan kon.
In de tijd met Guardado, Moreno, Van Ginkel, Propper en Luuk De Jong hadden we ook nog een echt elftal dat kon presteren.
Maar sinds dien is het toch steeds een paar wedstrijden goed en dan weer wegzakken door de ondergrens. Welk spelsysteem er bij PSV ook wordt ingevoerd, het niveau van de spelers is gewoon te wisselvallig.

En spelers willen veel te snel weg bij PSV om een goed team te krijgen en een topclub te worden. Gakpo heeft nog regelmatig een wedstrijd dat hij weer onzichtbaar is en kan vaak de bal niet echt goed dicht bij hem houden. Toch zegt hij al uitspraken dat het geen straf is om nog bij PSV te blijven. Ik denk dat we aan de wisselvalligheid moeten gaan wennen, al lukt me dat eigenlijk niet.
+4/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Wtf is dit voor onzin? :I Natuurlijk is PSV een topclub :D

Je haalt nu topclub en topteam door elkaar. En voor de Eredivisie heb je gewoon een topteam staan.
+4/-4

 
1 jaar geleden
24 landstitels, 10 bekers, 13 van die supercups en 2 Europese prijzen. Nee, dan ben je inderdaad geen topclub :B Hoe krijg je het verzonnen
+4/-3

 
1 jaar geleden
Historisch gezien zijn wij zeer zeker een topclub. Maar dat kun je toch van de laatste paar seizoenen niet zeggen?
Ontluisterende nederlagen tegen rechterrijtje clubs,al jaren geen
Kampioen. Europees niet boven het niveau van Rangers, Leicester, Monaco en dat soort clubs uitkomen. Nog geen fatsoenlijke serie neergezet. Ben je dan NU een topclub?
+2/-0

 
1 jaar geleden
Is dit nou echt serieus? Natuurlijk is PSV een topclub in Nederland en ongeacht voor welk bedrag Gakpo verkocht wordt, zal het ook een topclub blijven. Ik snap dat gedoe hier steeds niet dat je alleen zogenaamd een topclub zou zijn als je kampioen wordt.

Clubs als Leicester en AS Monaco zouden hier overigens ook gewoon volle bak meedoen om de landstitel. Zeker die overwinning tegen Monaco in augustus was echt top, maar dat wordt hier dan weer vervolgens gedownplayed omdat het er nergens op leek.
+3/-2

 
1 jaar geleden
Misschien verwacht ik er gewoon meer van. Tijden dat we Europees echt iets voorstelden en wat vaker kampioen werden, dat soort zaken. Snap het wel want Europees regeert het grote geld en we hebben de pech dat Ajax de laatste jaren flink wat geld heeft binnengehaald. Dus we spelen tijdelijk de tweede viool. Maar met goed beleid zie ik ons zeker weer structureel om de prijzen meedoen hoor. Zo'n doemdenker ben ik nu ook weer niet.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Natuurlijk is PSV nog wel een topclub. Die status verlies je niet na een paar slechte jaren of een topspeler die je voor een appel en een ei de deur uit laat lopen.

De vraag wanneer je die status wel verliest kan ik niet beantwoorden. Alleen naar prijzen uit het verleden kijken is in ieder geval onvoldoende. Anders is HVV ook een topclub met 10 landstitels en een beker.

Maar dat de panelen verschoven zijn lijkt me duidelijk. 15 jaar geleden was Eindhoven DE voetbalhoofdstad van Nederland. We willen graag kampioen worden, maar een tweede of derde plaats is op dit moment veel realistischer. We willen er alles aan doen om de aansluiting met ajax te vinden. Dat gebeurt in ieder geval niet als we onze absolute topspeler voor 50 miljoen laten vertrekken. Sportief gezien wordt het gat dan groter en ook financieel zet dat geen zoden aan de dijk.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik heb jaren lang enorm van PSV genoten, en ik heb PSV zeer lang een echte topclub gevonden. Af en toe een wedstrijd verliezen kan ik prima accepteren zolang het voetbal nog maar goed is. Ik wil namelijk combinatie-spel zien dat ik snap.

Maar jaren lang is er elk jaar ongeveer 5% van de kwaliteit af gegaan, met hier en daar een opleving. De teams die nu spelen lijken niet op de voetbalhoofdstad van NL met Van Bommel, Cocu en Alex met Gomes. Het gaat me nog niet eens zo om de bedragen, maar als eerste wat ik op het veld zie. En ik vind het niveau van de spelers vooral inzichtelijk zo dat ik niet meer goed snap wat ze aan het doen zijn. Ik zie geen vast plan, en teams zijn ook niet meer bang voor PSV. Dan is langzaam de status van topclub aan het verdwijnen.
+2/-1

 
1 jaar geleden
Je hebt helemaal gelijk. PSV is geen topclub meer :D
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat ligt ook niet alleen aan PSV hè. Toen hadden we Alex, Gomes en daarvoor Ronaldo. We hadden toentertijd een voorsprong op veel andere clubs omdat wij al scouts hadden rondlopen in Brazilië. Dat soort spelers gaan anno 2022 simpelweg niet meer naar PSV. En dan kom je noodgedwongen bij een ander kaliber spelers uit. Daarbij komt dat clubs als AZ, Heerenveen en Vitesse zich ook doorontwikkeld hebben. Het gat met die clubs is daardoor kleiner geworden. Zo maar ieder weekend met 5-0 winnen is er dan niet meer bij. En als laatste heb je dan nog te maken met een stukje nostalgie. Je denkt terug aan die teams die succesvol waren in het verleden en met overmacht wonnen. Maar toen hadden we ook bagger jaren, maar die vergeet je (gelukkig) snel.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ik snap je posts wel, en ik ben het grotendeels ook met je eens. Maar ik blijf het gevoel hebben dat bij PSV, bijna onzichtbaar, er elk jaar een stukje kwaliteit af wordt geschaaft.
Ik snap zeker de zorgen tav de verkoopprijs van Gakpo. We hebben echt een serieus bedrag nodig om het gat met Feyenoord en AZ groot genoeg te houden.
Ik zie als uitweg vooral de 2e plek als directe plaatsing voor CL. Als NL genoeg punten kan verzamelen en behouden en PSV steeds 2e kan worden, dan kan PSV financieel grote sprongen gaan maken. Hopelijk naar de uitstraling van een echte topclub.
+2/-0

Blijkbaar verwachten wij teveel van onze BOBO´s, Als we alleen maar al over zulke bedragen praten, maar iedereen schreeuwt om transparantie en dus weet de hele wereld dat we om centjes verlegen zitten en met egos in het bestuur die niks maar dan ook niks om de algehele prestaties geven als er maar ieder seizoen gaten gevuld worden met de verkoop van onze sterkhouders, Amsterdam en Rotterdam schuddebuiken om ons..
+3/-1

1 jaar geleden
Lastig wat voor bedrag er nou echt op te plakken is. In de competitie is het duidelijk, daar is hij de beste. Maar in grote wedstrijden en internationaal zie je hem te weinig. Zelf tijdens het WK, waar hij wel veel tot scoren kwam, zag je hem behalve een een doelpunt eigenlijk helemaal niet. En Cody is niet de onzichtbare spits die 1x per wedstrijd toeslaat type. Hij is een speler die het spel moet maken. Grote buitenlandse clubs zien dit ook en ik denk dat ze dat doet twijfelen, of in ieder geval niet enorme bedragen neerleggen. Teveel een gok nog
+1/-0

1 jaar geleden
Ik zou als ik Cody was daar niet heen gaan. Hopelijk vliegt die kale lispelende dwerg Ten Hag er daar snel uit. 😎
Vierde of vijfde is het hoogst haalbare daar in de slngenkuil .
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje