Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jesper Karlsson en Viktor Tsygankov in beeld als opvolger van Cody Gakpo'

27 december 2022 00:30 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Jesper Karlsson en Viktor Tsygankov in beeld als opvolger van Cody Gakpo"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Jesper Karlsson en Viktor Tsygankov voorname kandidaten zijn bij PSV om Cody Gakpo te vervangen. Voor beide vleugelaanvallers wordt wel een stevige transfersom verlangd. Zo zou AZ voor Zweeds international Karlsson 20 miljoen euro verlangen. De aanvaller heeft in Alkmaar nog een contract tot de zomer van 2026 en was tot nu toe bij 101 officiële duels voor AZ direct betrokken bij 64 doelpunten.

Oekraïens international Tsygankov speelt momenteel nog in eigen land voor Dinamo Kiev en heeft een contract die na dit seizoen afloopt. De 25-jarige aanvaller speelde tot nu toe 236 officiële duels voor zijn club en heeft 43 interlands op zijn naam staan.

Meer op ED.nl




Tags

karlsson tsygankov cody gakpo jesper viktor alkmaar dinamo kiev oekraiens telegraaf verlangd voorname

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Het laatste wat we moeten doen is meer dan 10 mio besteden aan een binnenlandse transfer. En niks van az halen, mislukking gegarandeerd.
+2/-0

1 jaar geleden
Ik verwacht dat Marcel Brands met de miljoenen van Gakpo wel een goede speler op kan halen met ervaring zodat PSV nog sterker kan worden.
Zonder John De Jong heeft Brands nu de zaken zelf onder zijn hoede, en hij heeft vast zijn lijstjes klaar. Wat PSV nodig heeft is ervaren spelers die in een grotere competitie op de bank zitten en bij PSV meteen bij de beste horen. Net zoals hij vroeger Guardado heeft gehaald, of Moreno. Dit PSV is niet stabiel, en heeft ervaring nodig.
Moet de verkoop wel doorgaan, en RvN hem wel gaan opstellen.
+1/-1

1 jaar geleden (gewijzigd)
‘Voor beide vleugel aanvallers wordt wel een stevige transfersom verlangd’, en een paar zinnen verder staat dat Tsygankov een contract heeft dat ‘na dit seizoen afloopt’. lijkt mij behoorlijk tegenstrijdige informatie of ben ik nou gek!?
+1/-0

 
Hoeft natuurlijk niet per se. Kiev kan voor de komende transferperiode nog steeds vragen wat het wil, ondanks dat hij over een half jaar transfervrij is.

Daarnaast kan het ook in verhouding stevig zijn. Qua transfersom zal hij wellicht goedkoper zijn dan Karlsson, maar als Kiev bijvoorbeeld nog steeds 10 miljoen wil (ik heb geen flauw idee wat ze vragen) zou dat voor een contract van zes maanden nog steeds stevig zijn.
+1/-0

 
1 jaar geleden
10 miljoen is überhaupt stevig. Voor 6 maanden contract is 4 miljoen al stevig voor deze speler.
+1/-0

1 jaar geleden
Niet weer een speler van az kopen.
Misschien in het buitenland kijken of er iets goedkoper is.
Maar je moet wel iemand halen met ervaring er goals.
+1/-0

1 jaar geleden
Of een echte versterking of het geld op zak houden, zonde om een sloot geld aan een twijfelgeval uit te geven. Anders lekker Savio en El Ghazi de kans geven.....
+2/-0

1 jaar geleden
Tsiganev lijkt een betere keuze, heeft veel meer internationale ervaring in de CL, EL en 42 interlands. Buiten dat gun ik Dinamo, een van mijn favoriete clubs, een mooi transferbedrag ze kunnen het heel goed gebruiken momenteel.
+1/-0

1 jaar geleden
Ola Brynhildsen van Molde schijnt het volgens Fabrizio Romano te gaan worden …

Kent iemand deze speler ?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Filmpje (voor wat het waard is): https://www.youtube.com/watch?v=xoiQQmqT4qUlink

Doet me qua spel wel aan Gakpo en Karlsson denken, dus voor de juiste prijs lijkt me dit wel een leuke speler. Dan hoef je geen 15 miljoen of meer voor Karlsson neer te tellen.

Tsygankov lijkt me ook een mooie speler voor PSV, met meer ervaring op hoog niveau maar wellicht meer aanpassingsproblemen want je weet niet hoeveel hij het afgelopen jaar heeft gespeeld. Hij speelt echter vooral vanaf de rechterflank als ik dat zo in de YT-filmpjes bekijk.
+1/-0

1 jaar geleden
Dan liever Ola Brynhildsen 23 jaar.
Koop je voor weinig en laat je Karlsson bij az.
En wordt misschien beter als Karlsson.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Eens,de kas van die Alkmaarders moeten we niet gaan spekken.
+1/-0

1 jaar geleden
Bok op met die Karlsson. Daar ga je toch niet meer dan 6 of 7 miljoen voor neerleggen ? En dan is het weer een Doan-geval, over anderhalf jaar begint hij wat te ballen en verkoop je hem voor 5. Weer anderhalf jaar een positie niet goed genoeg bezet is. Zoals de backposities al bijna 10 jaar ( !!! ) slecht bezet zijn. Heeft er nou niemand een netwerk waar een goeie snelle linksbuiten voor 10-15 miljoen bekend is ?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage