Transparent
Inloggen
Sluiten

Marcel Brands: 'Jesper Karlsson staat niet op onze lijst'

30 december 2022 19:29 - Veronica
Foto: Pro Shots

Marcel Brands: "Jesper Karlsson staat niet op onze lijst"; image source: Pro Shots

Voorafgaand aan het oefenduel tegen AC Milan werd algemeen directeur Marcel Brands in gesprek met Veronica gevraagd naar de opvolging van Cody Gakpo. "We gaan kijken of we een vervanger kunnen halen", aldus Brands. "Aan de andere kant hebben we afgelopen zomer al een beetje geänticipeerd met Anwar El Ghazi te halen. We gaan nu rustig kijken en samen met Ruud overleggen wat het verstandigste is."

Brands kreeg ook de vraag of Jesper Karlsson een optie is als vervanger. "Hij is een goede speler, maar hij staat niet op onze lijst", zo gaf hij aan. "De naam van Donyell Malen heb ik ook gelezen. Hij is ook goed, maar hij is pas kort geleden hier vertrokken. We hebben nog helemaal niemand benaderd of wat dan ook."




Tags

brands jesper karlsson cody gakpo geanticipeerd ghazi malen milan opvolging veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Er komt echt geen vervanger… Zeker na de wedstrijd van vanavond leven we weer in de waan van de dag. Opzich valt het ook wel te verdedigen met madueke terug en El ghazi fit vanaf het begin. Maar je levert wel veel kwaliteit in natuurlijk.
+1/-0

1 jaar geleden
Een echte 1op1 vervanging hoeft ook niet per se toch. Er zijn 5 of 6 posities waar wel een betere speler voor te vinden is, dus als ze een topper als linksback of een beest van een centrale verdediger vinden of zo dan is dat ook welkom…
+1/-0

1 jaar geleden
Mooie dingen gezien, 2 goals van noni al la gakpo , dreigen, naar binnen en schieten, maar wel tegen n zwaar ongeïnspireerd Milan, hoever weer dramatisch , zal prima gast zijn maar qwa voetbal niveau Fortuna Sittard , ongelofelijk dat ie ooit
Bij Liverpool heeft gezeten
+1/-0

 
1 jaar geleden
Op 16-18 jarige leeftijd stak hij er wellicht bovenuit, maar is stil blijven staan.
+1/-0

1 jaar geleden
Enige positieve: er is dus blijkbaar een lijst. Nu nog hopen dat ze A iemand halen van deze lijst en B dat de lijst toendertijd niet door de Jong is opgesteld, neem toch wel aan dat ze dit vertrek zagen aankomen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Als ze het niet aan zagen komen dan hadden ze niet afgelopen zomer al geänticipeerd met Anwar El Ghazi.
+1/-0

1 jaar geleden
Een multifunctionele speler voorin zou ook prima zijn want een aanvaller die ook als spits kan fungeren is ook welkom.
+1/-0

1 jaar geleden
Dan wordt het tijd, dat deze speler op het lijstje komt.
Karlsson is echt een directe vervanger voor Gakpo.
Je kunt ook zo doorgaan met deze krappe selectie. Wel geld, maar geen kans op een kampioenschap.
+1/-0

 
De reden dat hij niet op de lijst staat lijkt me dat hij simpelweg veel te duur is
+1/-0

 
Na al dat goede financiele nieuws ergens in het jaar dacht ik echt dat we een klein potje konden breken en nou blijkt dat we dus zowat armoei zaaiers zijn? Het is telkens weer het zelfde lied?
+1/-0

 
Dus omdat er geen 20+ miljoen betaald wordt/kan worden voor een nieuwe speler ben je meteen een armoeizaaier? Laten we vooral lekker door gaan slaan ...
+1/-0

 
Heb het dus over ons algemene gedrag en niet specifiek over Karlsen waar ik dus al geen goed gevoel bij heb en voor 20milj al helemaal niet.
+1/-0

 
Dus je bent een armoeizaaier omdat je zoals ieder jaar een speler moet verkopen?
+1/-0

 
Dus je wilt me absoluut niet begrijpen, dan laat dezen maar.
+1/-0

1 jaar geleden
Malen is goede speler met 1 manco. Gaat veel te vaak voor eigen succes en heeft vaak geen oog voor medespelers die er beter voorstaan dan hij. Dat krijg je m.i. er niet meer uit.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage