Transparent
Inloggen
Sluiten

'AC Milan hoopt komende zomer op komst van Noni Madueke'

2 januari 2023 09:52 - Corriere dello Sport
Foto: Pro Shots

"AC Milan hoopt komende zomer op komst van Noni Madueke"; image source: Pro Shots

Volgens het Italiaanse Corriere dello Sport hoopt AC Milan komende zomer op de komst van Noni Madueke. De club is op zoek naar een rechtsbuiten en de aanvaller van PSV wordt gezien als de ideale versterking. Door zijn sterke prestatie in het oefenduel van vorige week staat Madueke bovenaan de lijst. Het Italiaanse medium spreekt de verwachting uit dat Madueke zeker 30 miljoen euro zal moeten kosten.




Tags

madueke milan corriere dello

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Zo zie je maar dat oefenduels zeker niet nutteloos zijn. Ik geloof dat CR7 ook eens zijn transfer naar United afdwong tijdens een ijzersterke oefenduel tegen Sporting.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Haha, dit zegt wel wat over de scouting van sommige clubs. Ik geloof er ook heilig in dat als Gakpo in de zomer er tijdens de cl kwalificatie twee in had geschoten hij voor 60 miljoen weg was gegaan. Het is echt de waan van de dag bij veel clubs
+3/-0

1 jaar geleden
Nu maar hopen dat hij tot de zomer heel blijft ...
+2/-0

1 jaar geleden
Die jongen is erg blessure gevoelig.
Loopt ook veel te recht.
Tis wachten tot ie er weer paar maanden uitligt.
+3/-0

1 jaar geleden
Naast dat ik hier niets van geloof, mogen ze hem per direct hebben voor 60M minimaal. Ze gaan dat toch niet betalen, dus speelt (ja speelt) Noni nog minimaal een half seizoen bij onze mooie club.
+2/-0

Whagaha 30milj, ze zijn aan het provoceren zeker??
+1/-0

 
1 jaar geleden
Nou, vorige week werd hier nog beweerd dat transfermarkt.com een betrouwbare site is om te bepalen wat een speler waard is. Zij zeggen dat hij een waarde heeft van 15 miljoen, dus dan zou 30 miljoen natuurlijk de absolute jackpot zijn.
+1/-0

 
Transfermarkt.com , is dat de directie van PSV?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Op dit moment is 30miljoen toch een realistisch bedrag. Jongen kan echt wel wat, maar is vaker geblesseerd dan fit en heeft daardoor ook nog niet veel kunnen laten zien en ontbreken er statistieken.
+1/-0

1 jaar geleden
Madueke moet de nieuwe Gakpo worden (boegbeeld/aanvalsleider) dat betekent dus eerst nog even 2 jaar echt vlammen (constant presteren zonder blessures) en dan voor weer een nieuw record bedrag naar een absolute topclub (dus geen Milan!) En daarna is Bakayoko weer de volgende die op de lijst staat. Dat zou pas goed beleid zijn.
+2/-0

1 jaar geleden
Haha 30 miljoen, zijn shirt. Ok, met handtekening erop dan.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Leuk, heb hier n shirtje van m met handtekening. Mag jij dan van me overkopen voor 50.000 euro. Koopje, goeie investering
+3/-0

1 jaar geleden
En laat me raden ... er komt vast ook nog een artikeltje aan dat Sangaré op de wishlist van AC Milan staat na afgelopen vrijdag.
+1/-0

1 jaar geleden
Volgens Corriere dello Sport ......
+1/-0

1 jaar geleden
Ik heb toch het vermoeden dat Noni het liefst naar de PL gaat dus laat clubs als Milan ook maar komen, dat kan alleen maar de prijs opdrijven. En iemand met de intrinsieke kwaliteiten van Noni zal voor de meeste PL clubs ook gewoon een interessante speler zijn.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Natuurlijk gaat Madueke naar de Premier League als hij heel blijft en zo blijft presteren als afgelopen vrijdag. Zijn Engelse paspoort is in deze goud waard.
+1/-0

1 jaar geleden
Grappig die bedragen, wij zijn gewoon het Kruidvat van Europa hoor. Goede kwaliteit voor kleine prijsjes.
+1/-0

 
Kruitvat;-)Dat lijkt er idd heel erg op ja als je ziet wat er voor middelmaat bij andere clubs betaald word.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte