Transparent
Inloggen
Sluiten

'Milan van Ewijk in beeld bij PSV'

25 januari 2023 15:16 - The Daily Mail
Foto: Pro Shots

"Milan van Ewijk in beeld bij PSV"; image source: Pro Shots

The Daily Mail meldt dat Milan van Ewijk in beeld is bij PSV. Het Engelse medium voegt er aan toe dat de verdediger voor een koopje te krijgen is, zo'n 4,5 miljoen euro. Om de rechtsback van sc Heerenveen over te kunnen nemen, heeft het in Southampton, Wolverhampton Wanderers, Fulham en Sporting Portugal wel flinke concurrentie.

Clubwatcher Rik Elfrink meldde eerder deze week dat PSV een nieuwe rechtsback wil aantrekken na het vertrek van Ki-Jana Hoever. Van Ewijk zou volgens geruchten in Portugese media bovenaan de lijst van Sporting staan indien de Spanjaard Pedro Porro vertrekt bij de club. Bij Southampton, Wolverhampton en Fulham is Van Ewijk een van de kandidaten die in beeld zou zijn om de rechtsback positie te versterken.

Voetbal International gaf vorige week nog aan dat sc Heerenveen dit seizoen nog zeker een grote verkoop moet doen om een gat in de begroting te kunnen dichten en zij staan dan ook open voor een vertrek van Van Ewijk. De verdediger heeft nog een contract tot de zomer van 2025 en is bezig aan zijn tweede seizoen in Friesland.

Van Ewijk werd op 18-jarige leeftijd door ADO Den Haag overgenomen van de amateurs van Excelsior Maassluis en veroverde direct een basisplaats. Na een half jaar werd hij echter verhuurd aan Cambuur omdat de nieuwe hoofdtrainer Alan Pardew hem niet nodig had. Bij Cambuur kwam hij nauwelijks in actie, maar na het vertrek van Pardew had hij direct weer een basisplaats in Den Haag en speelde vrijwel alles. Voor Heerenveen voldoende aanleiding om hem over te nemen en sinds zijn komst bij de Friezen veroverde hij ook daar direct een basisplaats.

Meer op The Daily Mail




Discussieer mee op de forums


Tags

ewijk heerenveen milan cambuur fulham pardew southampton sporting wolverhampton ado alan elfrink excelsior friesland hoever jana maassluis pedro porro portugal wanderers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ophalen die man! Maakt ons direct beter op een zéér zwak bezette positie. Teze alleen nog als centrale verdediger opstellen (of banken) en Mwene z.s.m. uitzwaaien.
+4/-0

1 jaar geleden
Goh, verrassing. Is denk ik net iets verder dan de zelf opgeleide Sambo, maar moet je daar dan weer miljoenen aan uitgeven…?
+1/-0

1 jaar geleden
De vorige rechtsback die we kochten van Heerenveen, was een succes. Deze van Ewijk schat ik ook in dat die het niveau aankan. 4.5 miljoen is ook nog wel te overzien, ik zeg doen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Nu zei hij dat al voordat we wisten wat we nu weten, maar hij heeft vast gelijk. Veel minder kan het niet worden.
+2/-0

1 jaar geleden
Erremoei als je aan deze speler 4 miljoen aan uitgeeft.
+2/-1

1 jaar geleden
Prima speler die je gewoon moet halen.
+1/-0

reactie verwijderd

1 jaar geleden
Ook weer een idioot bij Heerenveen, die zijn mond voorbij praat.
Dus PSV moet niet het volle pond gaan betalen (5-8 miljoen), maar slechts 3-4 miljoen met eventueel wat bonussen, want Heerenveen heeft geld nodig.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje