Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Everton wil tussen zeven en tien miljoen euro voor Jarrad Branthwaite'

30 januari 2023 14:22 - VI.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Everton wil tussen zeven en tien miljoen euro voor Jarrad Branthwaite"; image source: Pro Shots

Clubwatcher Rik Elfrink meldt dat PSV geen akkoord heeft bereikt met Everton om Jarrad Branthwaite definitief over te nemen. Voor de club blijft het wel op de agenda staan om de verdediger in de zomer alsnog over te kunnen nemen. Het is echter nog niet helemaal uitgesloten dat het in de komende dagen al alsnog tot een akkoord weet te komen over een transfersom.

Update 14:22: Voetbal International meldt dat het bod van PSV om Jarrad Branthwaite over te nemen niet voldoende was volgens Everton. De Engelse club zou zelf een bedrag tussen de zeven en tien miljoen euro willen hebben voor de verdediger.

Meer op VI.nl




Tags

branthwaite everton jarrad elfrink

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Goede zaak dat ze hem definitief willen inlijven. Heeft alle kenmerken van een moderne CV (lengte, body, snelheid, duelkracht, kopsterk). Wordt hopelijk 1 van de fundamenten van het nieuwe PSV
+6/-0

1 jaar geleden
Ik vind hem ook een goede indruk maken. Naast een nieuwe centrale verdediger heb je dan een mooi duo. Obispo, Boscagli, Ramalho, Teze, het is allemaal middelmaat. Van voorgenoemden mogen er van mij dan ook 2 vertrekken, mits er een kanjer naast Brantwaithe voor terugkomt. Maar eerst hem maar eens binnen zien te halen. Blijkbaar nog uitdaging genoeg.
+1/-0

Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Dat Everton maakt het ons op alle fronten/posities moeilijk … ik denk dat ze Brands niet meer zo mogen?!
+1/-0

1 jaar geleden
Tot nu toe veel woorden en weinig daden, qua kopen dan, verkopen lijkt minder problemen te geven. En ja, ik snap dat we voorzichtig moeten zijn met geld.
+1/-0

1 jaar geleden
Tja, wij geven iedereen goedkope koopopties, want anders gaat de huur volgens onze kenners niet door. Maar wij huren alleen zonder koopoptie anders gaat de verhuur niet door…
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Voor zoveel geld zou ik hem denk ik ook eerst nog maar een half jaartje huren en dan kijken of hij echt het niveau aan blijft kunnen. Hij heeft nog niet echt veel topwedstrijden (tegen toppers) gespeeld. Met natuurlijk het risico dat hij goed speelt en een ander hem dan koopt. Misschien toch koopoptie bedingen. Zij willen ook graag dat hij aan spelen toekomt.

Maar laat Brands zich de komende uren nu even richten op meerdere vleugelspitsen, tijd dringt en dat is even belangrijker. Dit kan later wel.
+2/-0

JorisDeDraak (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
Er komen iedere zomer opnieuw tientallen betere verdedigers transfervrij op de markt, nooit miljoenen neertellen voor zo'n speler (nog los van zijn PL-salariseisen), tenzij je verwacht een juweeltje te hebben die je ooit voor dikke winst door kunt verkopen, maar dat kan niet met deze gast als je al 7 miljoen betaalt .

Anders haal je maar iemand transfervrij.
Komende zomer bijvoorbeeld Stefan de Vrij. Of Mees Hilgers van Twente (maar Ajax en Feyenoord willen hem ook).
Om Nederlanders te noemen, maar ook talloze buitenlandse opties, zit vast wel iemand bij die beter en goedkoper is dan Branthwaite
+3/-1

 
1 jaar geleden
Een voorwaarde hiervan is wel dat we onze scouting moeten verbeteren. Heb het idee dat ons scouting apparaat chronisch ziek is. Compleet opbouwen vanaf het begin. Hoe kan het dat clubs als Twente, az maar ook Feyenoord overal spelers vandaan halen die veelal goed spelen en wij met veel te dure middelmaat te maken hebben?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Misschien omdat er bij ons een onervaren beginneling voor de groep staat i.p.v. een trainer met bewezen kwaliteiten. Feyenoord haalt Slot weg bij AZ. Had PSV ook kunnen doen. Een blind paard kon zien dat Slot een exceptioneel goede trainer is, één die middelmatige spelers béter maakt. Wij hadden onze Duitse voetbal professor waar niemand blij van werd. Ons management maakte zich volledig afhankelijk van deze trainer en liet zich maar weer eens verrassen toen hij zelf niet zo geëngageerd bleek. Zelf de regie niet in handen genomen en daarom achter het net gevist met als resultaat dat nu een geweldig clubicoon, maar een totaal onervaren beginner zijn beginnersfouten mag maken als eindverantwoordelijke van ons vlaggenschip waar je middelmatige spelers alleen maar slechter ziet worden. Als er al iets gescout moet worden is het een trainer, een verdomd goeie trainer. Ik zou bijna zeggen, ga lekker door met de uitverkoop, geef geen paniekmiljoenen uit en wordt dit seizoen 5e of voor mijn part 6e. En dan met een volle bankrekening een nieuw team bouwen. Te beginnen met een trainer waar je dit aan over kunt laten.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik ben het hier totaal niet mee eens.

Wel dat Slot een goede trainer is en perfect was geweest, maar ik was best blij met aanstelling Schmidt, de spelers die hij binnenhaalde ook. Hij doet het nu ook weer erg goed bij Benfica.
Het zat niet mee en richting het einde ook net niet allemaal maar wel spelers beter geworden (Gakpo, Noni, Mauro, Sangare etc)

Onze scouting is zeker niet top en ik hoop dat we blijven investeren in jeugd. Gakpo, Noni, Malen, Bergwijn, het werkt.

Brainthwaith vind ik echt wel wat waard. Goede voetballer, jong en iemand die je zeker aan Engelse clubs kan verkopen als hij zich door ontwikkeld als steunpilaar achterin. Helemaal als we ook Europees spelen dus dat 6e worden en opnieuw beginnen begrijp ik niks van.
+1/-0

1 jaar geleden
7 miljoen + een doorverkooppercentage van 10%.
Wanneer Everton hem goedkoop wil terugkopen, dan moet PSV afspreken dat 25% van de doorverkoopprijs krijgt om Angelino praktijken te voorkomen.
+1/-0

1 jaar geleden
Neen! Dan gaat hij maar terug. Kunnen we niet een speler ‘talent’ mee geven?
+1/-0

1 jaar geleden
Beetje veel geld. Ik vind ook z'n naam te ingewikkeld
+1/-0

 
1 jaar geleden
Houden we het daarbij, lukt me dat wel
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage