Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Toch geen optie tot koop bij huurtransfer Thorgan Hazard'

31 januari 2023 12:20 - Nieuwsblad.be
Foto: Pro Shots

[Update] "Toch geen optie tot koop bij huurtransfer Thorgan Hazard"; image source: Pro Shots

Het Belgische Nieuwsblad meldt dat het er alle schijn van heeft dat Thorgan Hazard zijn loopbaan gaat vervolgen bij PSV. Alle partijen naderen een akkoord over een huurtransfer waarbij ook een optie tot koop wordt bedongen. De international van België is na het WK niet meer in actie gekomen voor Borussia Dortmund en mag dan ook vertrekken uit Duitsland.

Update 12:20: Volgens Patrick Berger van het Duitse Sport1 zijn PSV en Borussia Dortmund volledig akkoord over de huurtransfer van Thorgan Hazard. De huurperiode zal echter geen optie tot koop bevatten. Hierover werd geen overeenstemming bereikt. PSV zal het volledige salaris van de international overnemen.

Ook het Eindhovens Dagblad meldt dat er geen aankoopoptie is en PSV het volledige salaris zal betalen de komende maanden.




Tags

hazard huurtransfer thorgan dortmund aankoopoptie belgie berger duitsland huurperiode naderen nieuwsblad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Mooi, kan ie zondag tien minuutjes invallen 👍🏻
+1/-0

 
1 jaar geleden
Bij PSV spelers duurt het over het algemeen wel even voor ze speelgerechtigd zijn.
+2/-0

 
Hij is meteen speelgerechtigd. Die hele administratieve rompslomp geldt alleen bij spelers van buiten de EU, maar dat duurt bij iedere club ook net zo lang.
+3/-1

1 jaar geleden
Eerlijk is eerlijk, lijkt knap gedaan, maak me alleen een klein beetje zorgen over dat half jaar op een zijspoor. El Ghazi had ook maanden nodig om bij te komen van zo n zijspoor. En is daar nog steeds niet vanaf, maar dat terzijde.

Bovendien lees ik dat Aad de Mos vindt dat we deze speler niet moeten halen. Als Aad nee zegt zit het wel snor, die maakt altijd de verkeerde keuzes.

Welkom Thorgan en haal je broer over om nog even lekker samen ergens te gaan ballen.
+10/-0

 
Drie wedstrijden. Voor het WK heeft hij op één duel na (lichte blessure) iedere wedstrijd van Dortmund gespeeld. Merendeel daarvan was wel als invaller.
+4/-0

1 jaar geleden
Dit kan wel eens een hele goede transfer zijn. Sinds gakpo weg is. Heeft psv uit corners niet meer gescoord. Het lijkt wel of niemand bij psv weet hoe je een corner moet nemen. Elgazi kan dat niet en veerman valt ook heel erg tegen.
+1/-0

1 jaar geleden
Een Belg erbij is altijd een goed idee...Hoop dat hij wel een BasisBelg wordt.
+4/-0

1 jaar geleden
Hoop (en neem aan) dat het idd huur + optie zal betreffen. Nooit echt kapot geweest van deze jongen. Wel een mooie staat van dienst dat is ontegenzeggelijk
+1/-0

1 jaar geleden
Misschien hebben ze toch een beetje zitten slapen met Sarr van Herenveen.
Die had ik persoonlijk graag zien komen
+1/-0

 
1 jaar geleden
Alleen omdat iemand er nu 12 miljoen voor biedt. Daarvoor had niemand er aan gedacht om hem te halen en maar goed ook, zo veel bijzonders is het niet.
+2/-0

Kleine1 (geschorst)
1 jaar geleden
Nou kom op ... ik wil een definitief bericht omtrent deze deal zien ...
+1/-0

1 jaar geleden
Tja, waar wij de opties tot koop weggeven bij het leven... (want anders gaat die verhuur niet door) Handelen andere clubs kennelijk toch meer vanuit het eigen clubbelang... En terecht! Ik hoop echt dat Ernie Stewart wat meer handelsgeest gaat tonen, want het is me iets te braaf en lief vanuit PSV.
Maar wel blij dat er eindelijk iets van creativiteit is aangekocht. Waarbij ik mij wel afvraag of er in de eredivisie nou echt niet eentje liep die je voor 3 miljoen vijf jaar kon laten tekenen en ook garant staat voor 5-10 goals + 8 assists?
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Als je ziet dat clubs als Lyon al 12mil+ betalen voor een Sarr dan wordt dat lastig.
Dat zou een hele dure gok zijn. Verder staan clubs als AZ, Twente en Utrecht ook niet te trappelen om spelers naar PSV te laten gaan.
+1/-0

1 jaar geleden
Zouden de medewerkers van PSV op vakantie een auto huren denken jullie?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dat mag ik toch wel hopen,er een kopen zou ik een slechte investering vinden.😉
+4/-0

1 jaar geleden
Mm, Hazard verdiend 5 miljoen E per jaar. Dat is voor een half jaar 2,5 miljoen E. Maar als hij goed speelt is het de investering wel waard.
+1/-0

Ik snap niet zoveel van alle blijheid.
+1/-0

1 jaar geleden
Geen optie tot koop = lekker terug sturen..
Is het nu zo moeilijk om (deugdelijk) beleid te bepalen en je hieraan te houden?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Beggars can't be choosers.
Denk dat het een kwestie is van pakken wat je pakken kan. Als PSV dit had laten klappen op een optie tot koop, hadden we op het laatst van de transferperiode weer niks gehad, of één of andere paniekaankoop. Nu hebben we een half jaar lang een prima vleugelspeler, die hopelijk weer wat schwung in de aanval kan brengen. En wie weet wat er aan het eind van het seizoen nog gebeurt. Geen optie tot koop betekent niet geen koop.
+1/-0

1 jaar geleden
vind het allemaal maar vreemd
we fietsen er weer een heel huurlingenleger in. Ze hebben het het hele seizoen over opbouwen speelstijl, inslijpen patronen etc.
Kun je weer opnieuw beginnen
Vind het allemaal maar kortetermijn paniekvoetbal
+1/-0

 
1 jaar geleden
De verkoop van Gakpo, Madueke en Max hoort denk ik bij de lange termijn visie waarmee PSV begonnen is. Daardoor moet je nu op de korte termijn wel wat gaten dichten op het veld door een half jaar wat spelers te huren. Ondertussen kan dan gedurende deze maanden en straks met Stewart weer verder gewerkt worden aan de lange termijn.
+3/-0

1 jaar geleden
Geen optie tot koop=geld in het putje helaas, die Duitsers hebben slim gebruik gemaakt van het ontbreken van daadkracht bij PSV.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Geen optie tot koop kan ook heel goed betekenen dat het om een onverantwoord bedrag gaat wat wij niet kunnen/willen betalen. Ook ik vraag mij af of dit nu de speler is die ons Gakpo of Madueke kan doen laten vergeten
+3/-0

1 jaar geleden
Persoonlijk heel blij met deze deal. Behendige, snelle speler die ook nog eens veel oog voor zijn teamgenoten heeft. Jammer dat het maar voor een half jaartje is, maar de evt. koopoptie zal wat aan de hoge kant voor ons zijn geweest.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Als hij fit is, is het een slimme en logische huuroptie. Wanneer dat niet het geval is, dan leveren we straks een fitte goede soeler af bij Dortmund, zonder er zelf beter van te worden
+2/-0

1 jaar geleden
Tot nu toe is psv er zwakker op geworden heb ik zo het gevoel.
Op zich snap ik dat huren wel maar laat wederom zien dat de scouting ondermaats is.
We zullen het zien.
+1/-0

1 jaar geleden
Er is wel een optie tot koop volgens voetbalprimeur
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje