Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV naar kwartfinale Premier League International Cup na monsterzege tegen Arsenal

7 februari 2023 21:58
Foto: Pro Shots

Jong PSV naar kwartfinale Premier League International Cup na monsterzege tegen Arsenal; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft dinsdagavond de kwartfinale van de Premier League International Cup weten te behalen. De ploeg van Adil Ramzi was met liefst 2-7 te sterk voor de beloften van Arsenal. Zowel Jason van Duiven als August Priske Flyger wist twee doelpunten te maken, terwijl ook Mathijs Tielemans, Dante Sealy en Mohamed Nassoh tot scoren kwamen. Jong PSV schoot uit de startblokken, want na negen minuten spelen had het al een 0-3 voorsprong te pakken.

Eerder won Jong PSV ook al West Ham United en Manchester United, terwijl gelijk werd gespeeld tegen Brighton & Hove Albion FC. Met liefst veertien treffers in vier duels kende de ploeg vooral aanvallend een uitstekende groepsfase. Of Jong PSV de meest scorende ploeg van de groepsfase is, wordt woensdagavond duidelijk als er nog een paar clubs in actie komen. Gezien het doelsaldo lijkt Jong PSV als groepswinnaar door te gaan, maar bij een monsterscore bij Brighton - Sparta Praag zou het alsnog als tweede kunnen eindigen. Ook dat levert echter een plek in de kwartfinale op.

Jong PSV nam ook deel aan de voorgaande zes edities van de Premier League International Cup. Één keer eerder wist het de groepsfase door te komen. In het seizoen 2015/2016 kwam het uiteindelijk in de finale, maar werd verloren van Villarreal.

Opstelling Jong PSV: Schiks, Tytens (76' Dams), Leysen, Seelt (67' Van de Blaak), Comenencia, Nassoh, Colyn (67' Geerts), Tielemans, Sealy (76' Jimenez), Van Duiven (76' Priske Flyger), Babadi
Tags

jong arsenal brighton duiven flyger nassoh priske sealy tielemans albion babadi blaak colyn comenencia dams geerts groepswinnaar ham hove jason jimenez leysen mathijs monsterscore praag ramzi schiks scorende seelt sparta tytens villarreal west

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik wil die van Duiven wel eens zien de laatste 10 minuten in plaats van één of andere huurling.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Graag zelfs een keertje langer dan 10 minuten. Deze jongen is in een bloedvorm, dat kunnen er bij de A selectie maar twee hem nazeggen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Eerst een nieuw contract overeenkomen, want anders is hij zo weg, wanneer hij het (zeer) goed doet in het 1e.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Inderdaad, eerst (bij)tekenen. Of waren er nu restricties voor het bijtekenen van jongere spelers ? Ricardo Izecson Santos? Jij weet dat soort dingen meestal.
+1/-0

 
Tot zijn 18de mag hij voor maximaal drie jaar tekenen, dus hij zou op dit moment niet langer mogen tekenen dan zijn huidige contract tot 2025. Eind deze maand wordt hij echter 18, dan mag hij direct voor vijf jaar tekenen en kan hij meteen tot 2027 tekenen.

Voor de snelle rekenaars is dat in dit geval eigenlijk vier jaar en een beetje, maar dat komt omdat je nu nog in een lopend seizoen zit en het huidige seizoen dan ook 'gewoon' meetelt.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Top, bedankt. Je bent echt goed op de hoogte. (of je bent Marcel Brands). Nog even niet laten spelen in het eerste en op verjaardag contractje aanbieden :) .
+1/-0

1 jaar geleden
Laat van Duiven maar eens invallen bij het 1e. Wat hij laat zien is prima en minuten in het 1e zou hem goed doen.
+1/-0

1 jaar geleden
Dat zijn nog eens uitslagen.
+1/-0

NOU nou nou wat wat een oportunisme relax mannen .
+1/-0

 
1 jaar geleden
Heb je zijn goals gezien de laatste weken? Geweldig
+1/-0

 
Kan zijn , maar laten we ff niet op de zaken vooruit lopen, rustaaag blijven
+1/-0

1 jaar geleden
Heel knap ziet er goed uit onze toekomst nu nog deze jongens kansen geven en vast leggen...
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantreden alchemist bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon koen malaise manolev nederland oogt praag preferen psvrijnwoude santos shevchenko skerla skipper slot tillmaniaans tuchtcommissie utrecht vijver vip vis wedstrijdrapportage