Transparent
Inloggen
Sluiten

Xavi Simons en Joey Veerman in voorselectie Nederlands elftal

3 maart 2023 13:26 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Xavi Simons en Joey Veerman in voorselectie Nederlands elftal; image source: Pro Shots

Bondscoach Ronald Koeman heeft twee PSV'ers opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal. Xavi Simons en Joey Veerman mogen beiden hopen op een plek in de definitieve selectie van Oranje voor de interlands tegen Frankrijk en Gibraltar van later deze maand. Simons maakte op het WK al zijn debuut, terwijl Veerman nog nooit eerder in de definitieve selectie zat.

Luuk de Jong maakte eerder op de dag al bekend zijn interlandloopbaan per direct te beëindigen.

Meer op Ons Oranje




Discussieer mee op de forums


Tags

simons veerman joey xavi frankrijk gibraltar jong koeman oranje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Terecht dat deze 2 opgenomen zijn in de voorlopige selectie. Zou verder geen PSVers kunnen opnoemen die ook een uitnodiging verdienen. Wel beetje onverwachts dat LdJong stopt als international. Eens komt het moment.... Gezien zijn leeftijd (32jaar) ook wel weer te begrijpen. Bedankt Luuk voor je geweldige inzet en positieve mentaliteit. Focus nu alleen nog op PSV.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Onverwacht maar wel prima voor hem voor PSV. Om nu met zo'n weghorst te gaan strijden voor een pinchhitter rol. Denk dat Luuk het nu wel goed vind zo en de eer aan hem zelf houdt.

Om heel eerlijk te zijn, ik vind hem als steeds minder worden bij PSV, qua snelheid, scherpheid en spel. Niet qua strijd, dat is altijd 100. En hij kan nog best mee in de eredivisie en is belangrijk voor PSV, maar het wordt minder en volgend jaar moet er zeker een spits bij.
+1/-0

1 jaar geleden
Xavi en Frenkie de Jong zijn de eerste die ik zou invullen op het middenveld.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik vond Veerman aan het begin van het seizoen toen hij niet mee mocht beter dan nu. Ik zou hem nu (nog) niet geselecteerd hebben, aan de andere kant als je ziet wie er verder bijzitten misstaat hij ook niet.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage