Transparent
Inloggen
Sluiten

Johan Bakayoko debuteert met assist voor België, ook andere PSV'ers winnen

24 maart 2023 22:45
Foto: Pro Shots

Johan Bakayoko debuteert met assist voor België, ook andere PSV"ers winnen; image source: Pro Shots

Johan Bakayoko heeft vrijdagavond direct zijn officiële debuut voor het Belgische nationale elftal gemaakt. De aanvaller van PSV kwam halverwege de tweede helft als invaller binnen de lijnen tegen Zweden en debuteerde in stijl door na een knappe rush voor een assist te zorgen. België is de kwalificatie van het EK uitstekend begonnen door het uitduel in Zweden met 0-3 te winnen.

Ook Érick Gutiérrez kon met een uitstekend gevoel terugkijken op zijn interland. Mexico begon de CONCACAF Nations League met een 0-2 zege in en tegen Suriname. De middenvelder van PSV speelde de hele wedstrijd en is bovendien de nieuwe aanvoerder van El Tri.

Ibrahim Sangaré speelde met Ivoorkust de hele wedstrijd tijdens het kwalificatieduel voor het Afrikaans kampioenschap tegen de Comoren. De Ivorianen wonnen met 3-1. Ook Phillipp Mwene speelde vrijdag negentig minuten. Hij won met Oostenrijk met 4-1 van Azerbeidzjan.




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko belgie zweden afrikaans azerbeidzjan comoren concacaf gutierrez ivoorkust ivorianen kwalificatie mexico mwene nations oostenrijk phillipp rush sangare stijl suriname tri

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
1 jaar geleden
Ik snap de grap niet.. kun je hem uitleggen?
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Niet als grap bedoeld. Pilskes lieten me denken dat het over Isimat ging. Is dezelfde kleur 😅
+1/-2

 
reactie verwijderd

 
1 jaar geleden
Deze grap snap ik nog wel. Tenminste, ik mag hopen dat het als (slechte) grap bedoeld is
+2/-0

1 jaar geleden
Was een fantastische actie en dito assist van Johan. Dat mag hij straks weer bij ons laten zien.
+7/-0

1 jaar geleden
Wordt ook eens tijd dat Ruud Guti gaat opstellen. En als dat ten koste moet van Sangare dan prima.
+2/-1

1 jaar geleden
Zo wordt de verkoop van Madueke, waarbij we 35!! miljoen opstreken, een blessing in disguise. Hierdoor kreeg Bakayoko veel speeltijd en bewijst hij als beloning elke week dat zijn grafiek omhoog gaat.
Eens kijken of er ooit boven de 35 miljoen geboden wordt voor Johan in de toekomst. Het debuut gisteren heeft in ieder geval zijn transferwaarde flink verhoogd. Maar laten we eerst nog maar eens een paar jaar van hem hier genieten.
+3/-0

 
JorisDeDraak (geschorst)
1 jaar geleden
Altijd dat gepraat over die goal en die assist verhoogt de transferwaarde. Allemaal gelul hebben we wel gezien bij Gakpo en vooral Dumfries.
Guti aanvoerder van Mexico of niet gaat PSV ook kans zien om te verkopen voor 5 miljoen ofzo, let maar op.
+1/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik heb het niet over de goal of assist, wèl dat hij nu international is en pas 19 jaar oud is. En hij traint nu 1,5 week met héél goede spelers die op het hoogste niveau spelen, daar wordt hij alleen maar beter van. Mbt. Guti, Guti speelt bij PSV en dus al jaren geen CL. Voor een speler die meekomt in de CL is altijd belangstelling bij clubs met geld(vooral Engeland), dat bepaalt ook de hoogte van het transferbedrag. In die zin was 34 miljoen voor Madueke al een wonder. Als Gakpo bij PSV CL had gespeeld was hij ook voor veel meer geld weggegaan. Daarom is het o zo belangrijk voor PSV om CL te spelen, en was het ook gewoon een oliedomme actie om Gakpo in de winterstop te verkopen. De RVC eiste het, maar dan moeten ze ook niet liggen te zeiken als PSV het wederom niet gaat halen. (hoewel ik vNistelrooy een verkeerde keuze vond dit jaar).
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage