Transparent
Inloggen
Sluiten

'Fábio Silva lijkt na dit seizoen weer te vertrekken bij PSV'

19 mei 2023 09:37 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Fábio Silva lijkt na dit seizoen weer te vertrekken bij PSV"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat de kans zeer aanwezig is dat Fábio Silva na dit seizoen weer vertrekt weer uit Eindhoven. PSV wil de Portugees graag houden, maar Wolverhampton Wanderers vraagt een gigantische afkoopsom voor een definitieve koop. Ook voor een nieuwe huur wordt een fors bedrag gevraagd, terwijl PSV in eerste instantie sowieso een nieuwe spits wil kopen.

Alleen indien Wolverhampton Wanderers de spits voor een behapbare prijs wil laten gaan, zal Silva bij PSV blijven. Voorlopig blijkt echter uit niets dat de Engelse club hiertoe bereid is.

Ricardo Pepi is een van de spelers die in beeld is om de concurrentie met Luuk de Jong aan te gaan. Zelf wil de international van de Verenigde Staten graag naar PSV, maar FC Augsburg vraagt momenteel nog te veel geld. PSV lijkt een miljoen of 7 te willen betalen, terwijl Augsburg zeker 10 miljoen lijkt te willen ontvangen. Bovendien zijn er veel andere clubs ook geïnteresseerd in zijn komst.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

silva fabio augsburg wanderers wolverhampton behapbare gigantische huur jong pepi portugees

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Jammer maar logische keuze. Laat Earnest t maar beter doen dan JDJ.
+1/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Ik word een beetje doodmoe van dit jaarlijks terugkerend speculatie gedoe... PSV informeert bij club x voor speler y. Club x geeft dit door aan de zaakwaarnemer van y die meteen de pers opzoekt en gaat lopen roepen dat het veel te weinig is en tientallen clubs interesse hebben. Weg discretie, weg reëele prijs. En wij als supporters maar lopen gissen en raden. Van mij mogen dit soort berichten achterwege blijven en hoeft alleen maar in het nieuws te komen als de koop beklonken is. Maar wie ben ik? Iemand die al 40 jaar het voetbal op de voet volgt, maar inmiddels een hoop zaken rondom dat voetbal spuug en spuugzat begin te vinden. Rellen om het veld, gezeik en gezeur in het veld, een VAR die niet eerlijk is terwijl ons dat wel was beloofd, marchanderende scheidsrechters, prijzen voor kaartjes die skyhigh gaan, salarissen voor spelers die skyhigh gaan terwijl de meesten niet eens goed presteren, oninteressante interviews met spelers en trainers die nooit wat inhoudelijk te melden hebben en ook nog dit soort persberichten waar je helemaal niks mee kan. In die 40 jaar is in mijn ogen voetbal afgegleden naar een triest gebeuren. Amen en Forza PSV!
+14/-0

 
11 maanden geleden
Mooi gezegd en grotendeels eens hoewel het jaarlijks speculeren over mogelijke transfers wel leuk is
+1/-0

 
11 maanden geleden
En dan ben je het niveau van het samenspel tussen de spelers nog vergeten :)
Ik snap je post goed, vroeger hadden de spelers noh echt een mening bij een interview ipv die hagelslag die er nu uit hun mond komt.
Een aantal zaken hebben ook te maken met hoe de media de dingen die gebeuren weergeeft. In de jaren 80 hadden we echte voetbal rellen (bv. Heizel-stadion) en zaten de supporters achter hekken, maar nu willen ze graag als norm dat een wedstrijd gestaakt wordt bij een plastiek bekertje op het veld.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Zeg ik ook al jaren breng nieuws over speler als hij een handtekening heeft gezet.Meestal nieuws waar we niets aan hebben...
+1/-0

reactie verwijderd

11 maanden geleden
Was te verwachten. Ook niet erg, spitsen in Nederland genoeg, zelfs beter dan Pepi.
Ander probleem een vertrekkende Xavi naar Arsenal, dat zou veel beroerder zijn.
+1/-0

11 maanden geleden
Niet haalbaar. Jammer echter nog een jaar huren is m.i. ook geen optie. Hoog salaris en helemaal geen restwaarde. Spelers huren doe je alleen in uiterste nood.
+1/-0

11 maanden geleden
Begin Fabio steeds meer te waarderen. Zet Fabio tegenover Bakayoko op intensiteit en inzet, zie ik graag de manier van spelen van Fabio.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje