Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'PSV ontkent berichtgeving van Telegraaf'

21 mei 2023 23:39 - ED.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "PSV ontkent berichtgeving van Telegraaf"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat er binnen de spelersgroep van PSV veel onvrede is over het functioneren van Ruud van Nistelrooij. In de week na de gewonnen bekerfinale zou een afvaardiging van de bepalende spelers al gesproken hebben met algemeen directeur Marcel Brands en technisch directeur Earnest Stewart. Er worden vraagtekens gezet bij de wijze van communiceren en de gemaakte tactische keuzes van Van Nistelrooij. Ook de verstoorde relatie met assistent-trainers André Ooijer en Fred Rutten zou de sfeer al langere tijd negatief beïnvloeden.

Update 23:39: Volgens clubwatcher Rik Elfrink ontkent PSV de berichten dat de spelersgroep bij de directie zou hebben geklaagd over Ruud van Nistelrooij.

In een artikel op de website van het Eindhovens Dagblad wordt gemeld dat de spelersgroep in een gesprek met de directie wel heeft aangedrongen op een langer verblijf van Fred Rutten en wordt het vertrek van André Ooijer betreurd. Ooijer stopt na dit seizoen vanwege persoonlijke redenen, terwijl Ruttern nog geen beslissing heeft genomen over zijn toekomst.

Een afvaardiging van de spelersgroep praat vaker met de clubleiding. Eerder dit jaar was besproken dat de technische staf te groot was. Sindsdien zit de Spanjaard Javier Rabanal bij wedstrijden niet meer op de bank.


Meer op ED.nl
Tags

nistelrooij ooijer telegraaf afvaardiging rutten beinvloeden bekerfinale bepalende betreurd brands communiceren earnest elfrink geklaagd gemaakte javier onvrede rabanal ruttern stewart verstoorde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Je verwacht het niet ...

Dit ga je nu een week lang krijgen nu hun cluppie opeens nog kans maakt op de tweede plek. Het is weer zo extreem opzichtig dat je er eerder om moet lachen dan dat je dit serieus moet nemen.
+2/-1

 
reactie verwijderd

 
2 weken geleden
We kunnen onze kop in het zand steken en blijven roepen dat de boze buitenwereld (lees: de pers) ons stress probeert aan te praten of we erkennen gewoon dat er echt structureel zaken fout zitten. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Ingrijpen en geen experimenten meer met goedwillende coaches die geen enkele ervaring hebben met het managen van ego’s.
+10/-1

2 weken geleden
El Ghazi en Til zullen wel niet gaan klagen want die staan bij iedere andere trainer er nooit in,ongelofelijk wat een Pipo die Ruud
+2/-2

 
2 weken geleden
Slot stelde Til ook iedere wedstrijd op :denk
+4/-0

 
2 weken geleden
Die had op dat moment geen betere speler op die positie, terwijl PSV dat nu wel heeft
+1/-0

 
2 weken geleden
Het eerste dat ik als trainer zou doen is Simons op 10 zetten en de rest erom heen aanpassen. Het blijft een rare keuze om hem op linksbuiten te zetten. Net zo vreemd als dat Veerman ineens een aantal wedstrijden op de bank zat. Het zal qua creativiteit van deze twee moeten komen. Xavi heeft diepgang snelheid en kan passeren, Joey heeft overzicht een uitstekende pass en een goed schot vanaf de 16. Zet daar Sangare of Guti bij en je hebt met stip het beste middenveld van de eredivisie.
+2/-0

2 weken geleden
Het was ook niet te verwachten dat de spelers zouden vinden dat het aan hunzelf lag.
+8/-0

2 weken geleden
De Telegraaf zal het allemaal wel sterk overdrijven maar het zal toch ergens vandaan komen en geen volledige onzin zijn.Ik vind de tactische keuzes van RvN ook vaak niet te volgen.Ik hoop niet dat het van grote invloed gaat zijn op die wedstrijd tegen AZ.Daar is die wedstrijd te belangrijk voor.
+3/-1

 
2 weken geleden
Zo kun je dus met succes een leugenachtig, reputatie-beschadigend verhaal opdienen. Er zijn altijd wel mensen die zeggen: er zal toch een kern van waarheid in zitten?
+1/-0

2 weken geleden
Sinds de bekerfinale al mot maar in de week dat Ajax eroverheen kan zou dat dan toevallig net nu naar buiten komen? Telegraaf...
+3/-0

2 weken geleden
PSV komt wel heel snel met een persbericht dat het niet waar is.Als het volledige onzin is dan reageer je er toch niet op.Kwestie van een brandje blussen en rust in de tent bewaren?
+1/-2

 
2 weken geleden
Natuurlijk moet je dan juist wel reageren. Kijk alleen al de onrust die op social media ontstond. Als je dan niet met een reactie komt, gaat dat een week lang alleen maar voor meer onrust zorgen.
+2/-0

2 weken geleden
Telegraaf wil het weer even lekker aandikken. De praktijk is weer genuanceerder. Maar het moet heel snel beter bij PSV!
+2/-1

2 weken geleden
Volgende week zondag weten we de antwoorden. Dat het niet goed zit bij PSV zien we wekelijks op het veld, wat er mee moet gebeuren geen idee. De tweede plaats alsnog verspelen zou het wel echt een rampzalig seizoen maken, daar helpt geen beker of fruitschaal tegen, al denk ik dat men met de verkoop van Gakpo en Madueke al heeft voorgesorteerd op volgend jaar waar een plek in de top 2 gegarandeerd CL oplevert. Helaas heeft Feyenoord, toch redelijk onverwacht, de grote zak geld geoogst. Komend seizoen is dus alles behalve een gelopen koers wat betreft de bovenste twee. Stel Slot blijft, moet je toch niet aan denken.
+2/-0

2 weken geleden
Spelers moeten 1 ding doen en dat is hun stinkende best doen vir de club, voor de supporters en voor hun salaris. Zeiken over de trainer hoort daar niet bij. Presteren doe je op het veld.
Maar eerlijk gezegd denk ik ook dat het enorm uit zijn verband gerukt is en een storm in een glas water. Onderschat niet hoeveel ajaks supporters er zitten bij de Telegraaf en de NOS. Zie alleen maar het rapport over het grensoverschrijdende gedrag bij NOSSport. Dus wat dat betreft is dat bericht nu totaal geen toeval.
Als Ruud nu slim is gaat hij dit artikel juist gebruiken om de spelersgroep op scherp te zetten. Als we volgende week hetzelfde labbekakkige voetbal zijn zou het zomaar kunnen zijn dat er een grotere kern van waarheid in het bericht zit.
+1/-0

2 weken geleden
Goed dat de telegraaf de druk een beetje opvoert,lamlendigheid troef binnen de organisatie.
+4/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
We kunnen dit soort van druk uit de Randstad missen als kiespijn.
+2/-0

2 weken geleden
Los van of dit waar of niet waar is, lijkt het me verstandig met het oog op het komende seizoen wat door velen (incl bestuur PSV) wordt gezien als mega-belangrijk ivm verandering opzet CL met nog meer miljoenen bij deelname + het feit dat de 1e 2 plekken komend seizoen directe plaatsing opleveren, om niet verder te gaan met Ruud. Iedereen ziet gisteren dat het de eerste helft tam is na het doelpunt van PSV, tegentreffer, geen reactie, in de rust geen wissels terwijl het totaal niet loopt. Zo gaat het het hele seizoen, er is geen organisatie, geen teamgeest van alle 11 tegelijk hetzelfde doen op het veld. Dat is toch de taak van de trainer lijkt me. RvN heeft gezegd dat dat mede komt omdat niet alle spelers zijn "type" spel zouden kunnen uitvoeren, omdat hij ze niet zelf heeft "uitgekozen". Hij moet er in ieder geval voor zorgen dat ze allemaal hetzelfde doen in het veld, dat staat volgens mij los van het type.
Het is verschrikkelijk jammer dat er na van Bommel weer een PSV-icoon aan de kant gezet moet worden maar dit kan gewoon niet, hij is onervaren en het was een fout om hem vorig jaar aan te stellen, maak nou niet de fout om in dat belangrijke jaar weer met hem te starten, dan moet je hem na een paar maanden eruit gooien en zijn we nog veel verder van huis.
+2/-0

 
2 weken geleden
Eventjes Guus erbij halen?
Snelcursus managen? Mss zijn het geen ego`s maar gewoon kwaliteitsarme overschatte geluksvogels? Wie weet mag zeggen;-)
+2/-0

 
2 weken geleden
Als ik Ruud voor de camera zie, en gisteren ook weer, dat het in deze wedstrijd mis gaat bij persoonlijke fouten, dat klopt, maar het gaat nog veel meer mis bij strijd en een idee van hoe we vandaag de tegenstander aanpakken.
Het lijkt er op dat hij als trainer voor de camera vaak de gentleman acteert en weinig adviezen aanneemt van zijn assistenten, die het dan dus maar voor gezien lijken te houden.

Op dit soort belangrijke posities is het gewoon veel te naïef om een beginner neer te zetten bij een grote club als PSV, een mooi uithangbord, maar nog niet ervaren genoeg om het ook meteen goed te doen, wat nogmaals heel jammer is, want zijn reputatie binnen de club daalt daarmee, wat pijnlijk is vind ik als supporter.
+1/-0

 
2 weken geleden
Ben het met je eens @roelson, heb het hier vorige week ook al gezegd, het is een risico met de onervaren RvN door te gaan, terwijl je verplicht bent minimaal 2e te worden volgend jaar. Of we nou wel of niet 2e worden dit seizoen, of we wedstrijden verliezen of winnen, feit is dat PSV niet beter is gaan spelen door het seizoen heen(behalve net voor het WK) en er geen lijn of automatismen te ontdekken zijn in het spel. En we krijgen veel te veel doelpunten door eigen fouten tegen, dat kan gewoonweg niet.
+2/-0

2 weken geleden
Ik vind de tactische keuzes van onze dikbetaalde "mannen" op het veld vaak ook onbegrijpelijk en vreemd. We moeten nu ook niet net doen of ze allemaal niets kunnen zonder aanwijzing van een trainer. Ook al neem ik een bericht van de Telegraaf nooit zo serieus, dat er iets scheef zit is duidelijk.
+1/-0

2 weken geleden
Waar rook is, is vuur. Enige wat ik niet snap, is dat er gesproken wordt over een 'delegatie van dragende spelers'. We hebben er namelijk maar 1: Xavi Simons.
+1/-0

 
2 weken geleden
Veerman had zo 5 assists kunnen hebben gisteren met zijn corners en steekballen op El Ghazi, maar ook op Simons. Komt ook wel goed over in de interviews.
+2/-0

2 weken geleden
Als je reageert:
Ja er zal wel een kern van waarheid zijn anders zouden ze niet reageren.
Als je niet reageert:
Ja waar der rook zit zit ook vuur enz enz, pffff theelepeltje zout doen.
+4/-0

2 weken geleden
Als een deel van de groep aangeeft dat ze verder willen met Fred, dan vind ik dat geen goed teken …
Ik denk dat ze van Fred lekker relaxed mogen trainen, op een tempo en met inzet die ze ook in de wedstrijden laten zien ..

Van mij mag er een type Co Adriaanse voor de groep komen!
+5/-0

 
2 weken geleden
Compleet met je eens hoor, niet voor niets dat Xavi laatst zei dat er fel getraind wordt en dat hij die mentaliteit niet terug ziet in de wedstrijden. Een schande..
+1/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Ik vermoed dat je toch verkeerd denkt @kleine1. Rutten is een uitstekende veldtrainer, dat was hij destijds onder Hiddink al. Zou het kunnen zijn dat de spelers daar tevreden over zijn, maar niet over het tactische deel mbt automatismen, afspraken en de continue nieuwe basisopstellingen waardoor ze de door de bomen het bos niet meer zien en op het spel geen peil op te trekken is??
+1/-1

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Volgens mij wordt er nergens beweert dat de spelers ergens niet tevreden over zijn …. Er wordt alleen gezegd dat ze willen dat Rutten blijft …

Edit: ik zie nu pas dat dit in het nieuwe artikel wel wordt beweerd … maar ik denk gewoon dat spelers (tegenwoordig) nogal snel ontevreden zijn. Daarom, een beetje meer discipline zou naar mijn mening goed zijn.
+2/-0

2 weken geleden (gewijzigd)
Zet die pet eens af Ruud.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.777 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanholt abroad benitez bommel boscagli bosz buitenlander cocu crockett feyenoord ghazi guti james jans jansen jong marsch pepi ramalho ron sangare schmidt simons sonny spierings stewart teze til veerman xavi