Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV dicht bij komst van Stijn Spierings'

27 mei 2023 12:27 - FCUpdate.nl
Foto: Pro Shots

"PSV dicht bij komst van Stijn Spierings"; image source: Pro Shots

Volgens FCUpdate staat PSV op het punt om de selectie te gaan versterken met Stijn Spierings. De onderhandelingen met de middenvelder zitten al in de afronende fase. PSV troeft daarmee Ajax en Feyenoord af die ook hoopten op de komst van Spierings. De middenvelder kan transfervrij de overstap maken naar PSV omdat zijn contract bij het Franse Toulouse na dit seizoen afloopt.

Spierings is afkomstig uit de jeugdopleiding van AZ en speelde in Nederland verder voor Sparta en RKC. In januari 2020 maakte hij de overstap naar Levski Sofia. Een half jaar later vertrok hij al uit Bulgarije om in Frankrijk bij Toulouse te gaan spelen. Hij werd aangetrokken als opvolger van Ibrahim Sangaré en is in Frankrijk uitgegroeid tot een ijzersterke controleur. Drie jaar later lijkt hij opnieuw Sangaré op te moeten gaan volgen.

Meer op FCUpdate.nl




Tags

spierings stijn frankrijk sangare toulouse afronende bulgarije controleur fcupdate feyenoord ijzersterke levski nederland rkc sofia sparta troeft uitgegroeid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
‘ Volgens FC Update’!?, sinds wanneer dit soort informatie als serieuze bron bestempeld, kom op zeg
+2/-0

12 maanden geleden
Als dat waar is, is dat in ieder geval positief.
+1/-0

12 maanden geleden (gewijzigd)
Laat ze dan ook de trainer van Toulouse binnenhalen, daar heb je tenminste wat aan! Zal net als met Roger Schmidt met vallen en opstaan gaan maar dan krijgen we in ieder geval een zeer positieve voetbal filosofie die gekenmerkt wordt door mega aanvallend voetbal, veel pressie, altijd willen scoren ongeacht de stand, uitstekende mentaliteit in het veld waarbij iedere speler weet wat hij moet doen en gewoonweg niet kan verzaken! Bijkomstig voordeel, waardevermeerdering van je spelers op het veld
+7/-0

12 maanden geleden (gewijzigd)
lijkt mij wel een leuke speler al volg ik de franse competitie niet heel goed.
+1/-0

12 maanden geleden
Wat voor speler is dit? Een '6'? Weet iemand dit?
+1/-0

 
12 maanden geleden
"Hij werd aangetrokken als opvolger van Ibrahim Sangaré en is in Frankrijk uitgegroeid tot een ijzersterke controleur." Dus ja.
+2/-0

12 maanden geleden
Is dit nu echt een laatbloeier of laat die trainer zijn spelers gewoon in hun kracht spelen. Zowel hij als VdBoomen hebben volgens mij toch niet dermate overtuigd bij hun eerdere clubs om aan te nemen dat het meteen versterkingen zouden zijn voor de Nederlandse top.
+2/-0

12 maanden geleden
Tja, best een aardige speler, maar heeft natuurlijk bij lange na niet de kwaliteiten die Sangaré heeft. Hoop toch op meer kwaliteit dan dit.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Spierings was dit jaar in de Fysieke Franse competitie de beste balafpakker. Statistisch gezien een extreem goed seizoen.
+2/-0

 
12 maanden geleden
En hoogstwaarschijnlijk ook niet de flinke dosis tekortkomingen die Sangare heeft!
+2/-0

12 maanden geleden
Heb Stijn Spierings (nog) niet zien spelen echter zijn statistieken van dit seizoen in de sterkere fysieke Franse competitie zijn boven gemiddeld. Opvolger voor Sangare dan binnen.??
+1/-0

12 maanden geleden
Haal dan ook maar meteen Thijs Dallinga op.
+1/-0

 
JorisDeDraak (geschorst)
12 maanden geleden
Die is niet transfervrij en daar gaan ze vast wel 15 miljoen of meer voor vragen.
+1/-0

Riverside (geschorst)
12 maanden geleden
Laten we eerlijk wezen, deze meneer kan echt wel wat, en transver vrij, wat wil je nog meer, pakt met Toulouse de beker, en qua statistieken gewoon een prima een op een vervanger van Sangare, ben er niet bang voor, kom er maar in Stijn, neem nr 6 en ik haal jou nieuwe shirt, althans naam met nr achterop👍
+4/-0

12 maanden geleden
Lijkt een vrij logische keuze - complimenteert Veerman, transfervrij, Nederlander en statistisch iig een echte controleur.
+1/-0

12 maanden geleden
Pakte 21 gele kaarten in 62 wedstrijden in Ligue 2. Dat zijn cijfers waar zelfs Álvarez blij van wordt. Ik iets minder.

Dit jaar gaat het gelukkig beter. Slechts 5 gele prenten in 36 wedstrijden in Ligue 1.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage