Transparent
Inloggen
Sluiten

Xavi Simons en Joey Veerman in definitieve selectie Oranje

29 mei 2023 12:52
Foto: Pro Shots

Xavi Simons en Joey Veerman in definitieve selectie Oranje; image source: Pro Shots

Bondscoach Ronald Koeman heeft de definitieve selectie bekend gemaakt voor de finaleronde van de UEFA Nations League. Xavi Simons en Joey Veerman zullen zich vanaf maandag 5 juni in Zeist mogen melden. In de halve finale wacht voor Oranje op woensdag 14 juni Kroatië. Afhankelijk van dat resultaat zal op zondag 18 juni de finale of de troostfinale op het programma staan.

De selectie bestaat momenteel nog uit 26 spelers. Voor de finaleronde van de Nations League zijn maar 23 spelers speelgerechtigd. Na de halve finale tegen Kroatië zullen er nog drie spelers afvallen.




Discussieer mee op de forums


Tags

joey oranje simons veerman xavi finaleronde kroatie nations afvallen koeman troostfinale uefa zeist

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
En terecht. Hopelijk kan Veerman dat gedoe een beetje vergeten. Wat schaam ik me kapot voor dat soort eencellige medesupporers die menen hem van alles te verwensen. Forza Joey.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage