Transparent
Inloggen
Sluiten

'Nieuw thuistenue ook uitgelekt, PSV komend seizoen weer in volledig rood shirt'

5 juni 2023 10:27
Foto: Pro Shots

"Nieuw thuistenue ook uitgelekt, PSV komend seizoen weer in volledig rood shirt"; image source: Pro Shots

Het nieuwe thuisshirt van PSV is inmiddels ook uitgelekt. Net zoals tijdens het jubileumseizoen tien jaar geleden zal PSV ook komend seizoen in een volledig rood shirt gaan spelen. Waar tien jaar geleden nog in een egaal rood shirt werd gespeeld, zal het tenue dit keer banen bevatten in een iets donkere kleur rood.

Via een reactie op social media heeft het doorgaans betrouwbare Footy Headlines bevestigd dat PSV volgend seizoen in dit shirt zal gaan spelen.




Tags

thuistenue egaal jubileumseizoen tenue thuisshirt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Regelrechte schande. Het shirt hoort rood-wit gestreept te zijn met banen die even breed zijn. Niet zoals vorig seizoen met smalle witte banen, niet zoals dit seizoen waarin het wit-rood gestreept was en al helemaal niet rood met donkerrode strepen.
+10/-7

 
11 maanden geleden
Ik kan me anders een paar behoorlijk succesvolle seizoenen, zo eind jaren tachtig, herinneren dat we ook in een helemaal rood shirt speelden. Shirt is van ondergeschikt belang, wie het aanhebben en hoe de prestaties in dat shirt zijn, dat telt.
+10/-2

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Was dat niet met de Adidas strepen aan de zijkant? Dan kan ik me voorstellen dat je niet nog meer strepen wil.

Edit: naar mijn mening zijn beide shirts prima, maar niet herkenbaar als PSV-kleuren.

Gaan we nu voortaan "voor rood-rood gezongen" zingen?
+2/-0

11 maanden geleden
"Ook uitgelekt"? Uitshirt lekte toch niet uit? Wat een negatieve berichtgeving weer.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Jawel hoor, dat lekte ook uit.
+1/-0

11 maanden geleden
Zoveel mensen zoveel smaken.... ik vind hem mooi.
+7/-0

 
11 maanden geleden
Mooi, lelijk, inderdaad smaken verschillen. Maar wij zijn gewoon rood wit gestreept. Met banen die even breed zijn. En ja we hebben vaker in effen rode shirts gespeeld. Vooruit, accepteren we. Maar om nu met strepen te komen met 2 verschillende kleuren rood slaat nergens op. Daar heeft het mooi of lelijk vinden verder niets mee te maken
+7/-1

11 maanden geleden
Het zal toch nooit goed zijn in ieders ogen. Hadden we weer een rood-wit gestreept shirt gehad dan was er geschreeuwd saai, geldklopperij, weinig originaliteit, die goede creatieve Nike tijd. Eens in de 10 jaar een beetje origineel vind ik prima, mooi shirt.
+6/-1

11 maanden geleden
geweldig shirt, mooi om de 25e in te vieren
+6/-2

11 maanden geleden
Geen verkeerd shirt hoor. Net als het uitshirt ook een mooie kleurencombinatie is. Het shirt van vorig jaar, met de smalle witte strepen, vond ik persoonlijk ook erg mooi.

Natuurlijk zou een mooi rood shirt met witte strepen beter aansluiten bij onze tradities, maar om zo nu en dan even iets anders te doen, vind ik helemaal niet erg.
+4/-1

11 maanden geleden
Mogen blij zijn met Puma nu mooie shirts uitshirt al gehaald is prachtig en deze op foto niet verkeerd . Zie onze vrienden met shirts daar zal je niet blij van worden whaha...
+4/-1

11 maanden geleden
Wat een gedrocht. Van prachtig rood wit gestreept met Philips op de borst naar dit. Er is een reden dat ik al jaren geen PSV shirt meer koop.
+5/-4

11 maanden geleden
Welke kleur wordt de broek?
+1/-1

 
11 maanden geleden
Een soort van Helmond Sport dus.
+2/-2

11 maanden geleden
Ik ben hier heel simpel in. Het uitshirt mag je mee doen wat je wil, het thuisshirt zou heilig moeten zijn. Maar ja naar mij wordt al tientallen jaren niet geluisterd want wij hebben blijkbaar een traditie om geen traditie te hebben. ajaks gaat toch ook niet in een geblokt shirt spelen en Feyenoord ook niet in een gestreept shirt. En noem ook de buitenlandse iconische shirts maar op. Draait allemaal om traditie, herkenning, trots en standvastigheid.
Bij ons helaas niet. Hier mag om het jaar elke ontwerper weer iets anders bedenken. Treurig!
+5/-0

 
11 maanden geleden
Op zich met je eens alleen dat 'meekleurende' embleem op een uitshirt.. Ons embleem is wat het is met de kleuren die het heeft. En dat embleem maak je op een uitshirt niet ineens geel of paars ofzo
+2/-0

 
11 maanden geleden
Simpel of niet, ik luister wél naar je, al tientallen jaren!
+1/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Verschrikkelijk, dat uitlekken van informatie over het shirt. Verpest de sensationele presentatieshow voor 50.000 fans. Die lekkers moeten opgespoord worden en voor het leven geschorst !
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage