Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV verwacht eerste versterkingen snel binnen te hebben'

18 juni 2023 13:27 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"PSV verwacht eerste versterkingen snel binnen te hebben"; image source: Pro Shots

Volgens Voetbal International verwacht PSV snel de eerste versterkingen te kunnen presenteren. Het versterken van de aanval lijkt de eerste prioriteit te hebben. Er is al contact geweest met het management van Noa Lang. De international moet de vervanger worden van Cody Gakpo en staat zelf open voor een terugkeer naar Nederland. De aanvaller van Club Brugge moet naar verluidt 12 miljoen euro kosten.

Daarnaast is de verwachting dat PSV komende week een eerste bod gaat uitbrengen op Ricardo Pepi. De international van de Verenigde Staten moet de concurrentie aangaan met Luuk de Jong en zal ongeveer 8 miljoen euro met een flink doorverkooppercentage moeten kosten. De spits staat onder contract bij FC Augsburg, maar liet zich afgelopen seizoen op huurbasis zien bij FC Groningen.

Voor het middenveld hoopt PSV op de terugkeer van Georginio Wijnaldum. Hij heeft nog een contract voor een jaar bij Paris Saint-Germain, maar de Franse topclub is bereid om mee te werken aan een transfer. Afgelopen seizoen speelde hij al op huurbasis voor AS Roma, maar de Europa League-finalist gaat de optie tot koop niet lichten. Wijnaldum speelde van 2011 tot 2015 al voor PSV en kwam toen tot 154 officiële wedstrijden.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

wijnaldum augsburg brugge cody gakpo groningen jong nederland pepi roma

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Ik word wel warm van deze versterkingen. Wijnaldum brengt veel internationale ervaring naar PSV.
Lang brengt voetballend veel meer vermogen op de vleugels en kan beslissend zijn.
Pepi is gewoon een getalenteerde spits die het goed deed bij Groningen en bij team USA.
Maar PSV moet ook achterin verbeteren. Ik hoop echt op een stunt zoals Sanchez en dan Sambo en van Ewijk op rechts. Dan ben je ook klaar.
+4/-0

 
11 maanden geleden
Ik weet niet meer waar ik het heb gelezen van de week, maar Tottenham zou minimaal 20 tot 25 miljoen pond willen ontvangen. Dat kun je als PSV gewoon vergeten, nog los van het salaris. Verder wel met je eens natuurlijk dat het ook achterin moet verbeteren.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Sanchez? Van Tottenham? Is dit een geintje of bedoel je iemand anders?
Sanchez is een super overschatte verdediger die ook net als Ramalho van die domme momentjes had en waar je dus niet op kan vertrouwen.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Ben ik met jou eens. Zelfs in het seizoen dat ajax de finale van de Europa league bereikte had Sanchez mindere statistieken dan onze vriend Isimat in de eredivisie. Vond hem toen al zwaar overschat met de transfer van 38 miljoen euro (als ik het goed heb). Maar denk dat hij hier in Nederland wel tot de beste verdedigers zal behoren.
+2/-0

11 maanden geleden
Klinkt goed allemaal. Zou het wel heel knap vinden als wij Wijnaldum wederom naar PSV kunnen krijgen., want ik neem aan dat Feyenoord daar ook wel oren naar heeft. Verder is het akelig stil over de verdediging. Teze zal wel een kans krijgen als rechter CV gok, aangezien Bosz hem al eens eerder wou halen, maar centraal moet er echt nog wel wat weg en bij. Ik verwacht nog wel wat leuke verassingen eigenlijk. er staan weer top mensen aan het roer van de club en dat gaat heel veel schelen.
+2/-0

11 maanden geleden
Ben ook wel tevreden met deze eventuele versterkingen en ja een Sanchez lijkt mij ook onmogelijk,weinig spelers uit de PL zullen een overstap maken naar de ED omdat er simpelweg minimaal een 3 keer betere salariering is.
+1/-0

11 maanden geleden
Één vleugelspeler die de sfeer verziekt binnen een groep, één middenvelder die geen schim meer is van de speler die hij ooit was en één spits die is gedegradeerd... Nee ik word hier zeker niet warm van!
+2/-3

 
11 maanden geleden
Angelino degradeerde met NAC ook toen hij door PSV werd gekocht
+6/-1

 
11 maanden geleden
Inderdaad drie internationals, waarvan twee jong met veel potentie en 1 ervaren die in de absolute top heeft gespeeld. Dit zijn het type spelers dat je nodig hebt om weer stappen naar voren te zetten en waar je bij Pepi en Lang ook nog eens een potentiële winst kan pakken. PSV is al jaren niet meer zo ambitieus geweest. Überhaupt spelers halen voor de eerste training kun je inmiddels al bijzonder noemen, meestal kwam er nog wat rommel na de uitschakeling in de voorronde CL.
+4/-1

 
11 maanden geleden
Zoals afgelopen seizoen toen Benitez en Simons al voor de eerste training binnen waren? Heel bijzonder :ja :denk
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
11 maanden geleden
Sluit ik me helemaal bij aan. Het kan alleen maar meevallen tov de verwachtingen die ik van die spelers heb.
Verassend overigens dat Spierings niet benoemd wordt. Is dat van de baan?
+1/-0

11 maanden geleden
We hebben afgelopen seizoen 40 doelpunten om onze oren gekregen. Ik hoop dat de focus eerst naar de verdediging gaat voordat we met Pepi en Lang aankomen
+2/-0

 
11 maanden geleden
Het is aanvallend ook gewoon heel hard nodig. Je hebt alleen De Jong, Bakayoko en El Ghazi nog. Waarvan je hier al weken voorbij ziet komen dat De Jong en El Ghazi moeten opflikkeren.
+1/-0

Kleine1 (geschorst)
11 maanden geleden
Ik zag net Wijnaldum invallen bij NL elftal, en ik denk dat hij zeker een toegevoegde waarde kan zijn bij ons … Hij is geen absolute top meer, maar met al zijn ervaring etc. zie ik hem graag weer terugkomen.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Geloof niet dat we eerste keuze zijn voor Gini als ik z’n interview goed begreep..
+1/-0

 
11 maanden geleden
PSV 3 miljoen per jaar
Misschien komt er nog een PL club voor 7 per jaar of een Al Nassr achtige aanbieding voor 25 per jaar, tja dan wordt de keus geen PSV.

Als we Simons kunnen houden kunnen we denk ik sowieso niet en Lang en Wijnaldum halen, te duur. Veerman & Simons zijn vaste basisspelers, zie geen opstelling waar je dan zowel Lang als Wijnaldum kan inpassen.
+1/-0

11 maanden geleden
Vindt het wel rustig tot nu toe hopelijk weet Bosz wat hij wilt en vergeet achterin niet..
+1/-0

11 maanden geleden
Wanneer ?? Als de competitie in volle gang is.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage