Transparent
Inloggen
Sluiten

Georginio Wijnaldum: 'Een terugkeer is niet mijn eerste optie'

18 juni 2023 19:50 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Georginio Wijnaldum: "Een terugkeer is niet mijn eerste optie"; image source: Pro Shots

Het is nog maar de vraag of Georginio Wijnaldum komende zomer terugkeert bij PSV. Na de interland van Oranje tegen Italië werd de middenvelder in gesprek met Voetbal International gevraagd naar de geruchten. "Ik lees de laatste dagen van alles over PSV en Feyenoord, maar dat is nu niet aan de orde", aldus Wijnaldum. "Ik ga deze zomer alle opties openhouden, maar een terugkeer is niet mijn eerste optie. Ik weet niet of clubs zich hebben gemeld, dan moet je bij mijn zaakwaarnemer zijn. We hebben nu de tijd om alles op een rijtje te zetten."

Meer op VI.nl




Tags

wijnaldum feyenoord oranje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Leuke speler maar te blessure gevoellig. Liever een speler die fitter is. Ik zie liever reijnders komen van az. Als psv toch sangare en guti gaan verkopen.

Neem maar gelijk karlsson mee in een deal.

Misschien wil Pascal janssen wel enkele jeugdspelers van psv huren of overkopen waar hij mee gewerkt heeft bijv saibari ofzo.
+1/-2

 
11 maanden geleden
Blessuregevoelig, gebaseerd op wat?
Een scheenbeenbreuk en een hamstring blessure in het laatste jaar en daarvoor bijna niets!

Naast Reijnders en Karlsson: Ga ook voor Benzema, Messi en CR7 -> oftewel: spelers van AZ met een restcontract zijn onhaalbaar, want AZ vraagt de jackpot.
+4/-0

 
11 maanden geleden
Dat was ook mijn eerste reactie. Niet aan gaan trekken als een speler zo duidelijk nee zegt.
+1/-0

11 maanden geleden
Dan kan het nieuws ook de prullenbak in dat PSV komende week de transfers van Wijnaldum, Lang en Pepi gaat regelen. Wijnaldum wil niet, Lang gaat eerst met vakantie. Pepi zal wel doorgaan..
+2/-0

11 maanden geleden
Denk dat een fitte Gini echt nog van toegevoegde waarde is. Z’n schat aan ervaring en leiderschap die hij mee neemt, snap niet dat er zo negatief op hem gereageerd wordt..
+5/-0

 
11 maanden geleden
Ik reageer zeker niet negatief. Ik zie hem graag komen, misschien lichamelijk niet meer top voor de Europese top maar zeker goed genoeg voor de eredivisie en een bak aan ervaring. Maar ik zeg alleen dat als een speler zelf zo stellig zegt nog niet terug te willen dan wordt het hem waarschijnlijk niet. Maar ik zou hem maar wat graag terug willen bij PSV.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Zo stellig is hij niet.

Hij zegt alleen dat een terugkeer niet zijn eerste optie is.😉
+1/-0

 
11 maanden geleden
Voor mij is dat stellig genoeg hoor, maar we gaan het zien :)
+1/-0

11 maanden geleden
Vooropgesteld; ik vind Gini een goede speler, maar…….

In de winter (bij de verkoop Cody en Noni) is aangegeven dat PSV wil snijden in het loonhuis. Dat lukt niet als je een speler als Wijnaldum haalt. Die verdient bij PSG 7 mln per jaar en zal hier minimaal 3 tot 4 mln willen pakken. Ik denk dat PSV ernaar moet streven maar 2 tot 3 spelers met een dergelijk salaris in de gelederen te hebben. Luuk verdient Flink, Xavi gaat dat (als hij bijtekent) ook verdienen, en ook Lang zal grootverdiener worden als hij komt. De rest van de spelers moeten echt eennpaar schaaltjes lager op de loonlijst komen te staan…..
+8/-1

 
11 maanden geleden
Daarom is terugkeer naar Nederland niet zijn 1e optie, want met 3 jaar extra cashen bij PSG is hij helemaal financieel onafhankelijk.
+1/-1

 
11 maanden geleden
Ga maar bij oma in de ouwe sok onder de matras kijken;-)
+1/-0

11 maanden geleden
Geflopt in Parijs, geflopt in Rome, geflopt tegen Kroatië, waar de tank eerder droog leek dan leeg. Nee, laat aub gaan, zeer goed voor ons geweest als hij vanuit Parijs naar Eindhoven kwam, heeft hij niet gedaan en begrijpelijk, en zelfs nu zijn tank leeg is praat hij nog over aanbiedingen uit het buitenland? Misschien is AEK Athene iets voor zijn portemonnee?
+2/-7

 
11 maanden geleden
Beetje meer respect voor Wijnaldum en wat hij heeft laten zien mag ook wel.
+4/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage