Transparent
Inloggen
Sluiten

'Stijn Spierings wijst PSV af en kiest voor Lens'

21 juni 2023 08:40 - Foot Mercato
Foto: Pro Shots

"Stijn Spierings wijst PSV af en kiest voor Lens"; image source: Pro Shots

Volgens het Franse Foot Mercato gaat Stijn Spierings een contract tekenen bij het Franse Lens. Ondanks dat hij ook in vergevorderde gesprekken was met PSV geeft hij de voorkeur om in Frankrijk te blijven spelen. Lens eindigde afgelopen seizoen op een punt achterstand van landskampioen Paris Saint-Germain en is daardoor ook verzekerd van de groepsfase van de Champions League.

Meer op Foot Mercato




Tags

lens spierings stijn foot frankrijk mercato vergevorderde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Stijn Spierings, de verlosser welke in het verleden gespeeld heeft voor gerenommeerde clubs zoals Sparta, RKC, Sofia en Toulouse. Dit is echt niet erg.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Mee eens. Wat wel kwalijk is, is het feit dat PSV niet doorpakt. Het lijkt wel of ze eerst een speler moeten verkopen voordat er iemand anders mag komen. Ze doen er weken over om uiteindelijk iemand te contracteren en lopen dus het risico dat zo iemand ergens anders heen gaat.
+4/-0

 
11 maanden geleden
Ze hebben aangegeven dat ze eerst een coach wilden aanstellen. Daardoor hebben ze vertraging opgelopen. En in de tussentijd kunnen er dan een kapers op de kust komen. Dat is een risico. Net als het risico om een speler te contracteren waar een nog aan te stellen coach het niet in ziet zitten.
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
11 maanden geleden
Hoe kun jij weten dat psv niet doorpakt? Denk je dat die onderhandelingen van 1 kant komen? Misschien zaten ze wel te wachten op een antwoord van de speler of zaakwaarnemer of speelde er iets anders?!
+3/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Denk dat jij hem tekort doet als je alleen naar clubs kijkt. Zou gewoon een prima versterking zijn - zeker als je denkt dat Sangare + Guti gaan.

Zal wel Matusiwa worden. Was toen hij in Groningen zat best een interessante speler.
+2/-0

11 maanden geleden
Jammer, maar het is nu eenmaal de harde realiteit dat we niet kunnen concurreren met clubs als Lens. Zekerheid op CL is natuurlijk ook mooi meegenomen. Wij zullen eerst weer eens fatsoenlijk voetbal moeten gaan spelen en weer met regelmaat terug moeten keren in de CL willen we weer aantrekkelijk worden voor dit soort spelers. Met Bosz hebben we daar nu de goede voorwaarden voor. Nu de selectie op orde, de absoluut grootste uitdaging, zoals we de afgelopen jaren wel gemerkt hebben. En door naar de volgende....
+1/-0

11 maanden geleden
Het zegt ook wel wat over de positie van PSV in het voetbal. Gemiddeld goede spelers spelen liever elders dan bij onze club. PSV moet veel meer ambitie tonen en eerst maar eens (inter)nationaal beter presteren.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Wellicht heeft PSV alleen aangegeven dat men Spierings heel graag zou willen aantrekken, wanneer Sangare of Guti zijn vertrokken.
1 van de 2 is nog niet weg en PSV heeft niet echt de luxe om drie dure spelers voor 1 positie te hebben.
Dus PSV zal naar mijn mening eerst Sangare of Guti verkocht moeten hebben, voordat een vervanger aangetrokken gaat worden.
+1/-0

11 maanden geleden
Die het weten mogen het zeggen, moeten we eerst verkopen?
We hebben vooraf al verkocht waar we voor kunnen kopen toch?
Sanka vertrekt voor zekers? Kan je dan de helft vooraf investeren toch?
+1/-0

11 maanden geleden
Hadden we zelf maar kampioen + Rechtstreeks CL moeten halen. Je kunt spelers niet verwijten dat ze kiezen voor een zekere CL club boven een club die al jaren geen CL speelt. Simons behouden was dan ook vele malen makkelijker geweest.
+1/-0

11 maanden geleden
Prima toch. Ik werd nou niet mega warm van die speler
+1/-0

 
11 maanden geleden
Ik ook niet om eerlijk te zijn.. hij zal echt wel goed zijn hoor maar ik snap wel dat hij CL wil spelen en zich prettig voelt in Frankrijk. Al had het ook een uitdaging kunnen zijn om met PSV voorronde te spelen en CL kunnen afdwingen.
+1/-0

11 maanden geleden
PSV blijft maar wachten, wachten en pakt niet door. Ze zijn al 2 maanden bezig met Spierings maar kunnen geen beslissing nemen. Gewoon dan maar weer bras opstellen in het elftal van psv. Wordt weer niks dit jaar, duurt allemaal veel te lang om fatsoenlijke spelers te binden. De verdediging is helemaal hopeloos. Er wordt niks aangetrokken en over 12 dagen begint de 1e training alweer. Succes.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage