Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV TV: Persconferentie Peter Bosz

4 juli 2023 12:00 - PSV TV




Tags

bosz

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Luuk de Jong aanvoerder.

Oh God...

Zou hij Luuk echt laten spelen komend seizoen? Om te janken
+1/-5

 
10 maanden geleden
Beetje meer respect voor Luuk de Jong is wel op zijn plaats. Het is een lange persconferentie en dit is het enige wat je er uit haalt? Jammer..
+5/-0

 
10 maanden geleden
Inderdaad, respect voor Luuk, één van de beste koppers op de europese velden. Veel clubs zullen jaloers zijn als je hem in de spits hebt staan of tijdens een wedstrijd in kunt brengen.
+3/-1

 
10 maanden geleden
Bovengemiddeld goede kopper, maar verder in alle aspecten ondermaats voor PSV-niveau.
+1/-0

10 maanden geleden
Prettig interview, zegt niets verkeerds, al is het van de andere kant doordat hij nog niet weet hoe de selectie eruit ziet ook allemaal niet erg concreet.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Klopt inderdaad maar het was een prettige persconferentie.
+1/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Mooie persconferentie en ik begrijp wel dat ze nog niet veel kunnen zeggen over eventueel nieuwe spelers maar ik had er al vertrouwen in en nu nog meer. Op naar een mooi seizoen :)
+1/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
NOS zet weer de toon met de titel boven het stuk dat staat op NOS.NL dat luidt "Bosz geïrriteerd: 'Helemaal niet gesolliciteerd bij Ajax, onzinverhalen"'. Ik vond Bosz helemaal niet geïrriteerd, maar ja, we kennen de NOS, die blazen graag iets op (in negatieve dan wel positieve zin). Jammer dat naar die gekleurde omroep onze belastingcenten gaan.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Heel opvallend ook dat ze bij de seizoensopener van PSV uberhaupt vragen gaan stellen over Ajax, dat kon maar bij één van de partijen vandaan komen. Gelukkig werd hij snel de mond gesnoerd en waren er genoeg zinnige vragen.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Ik heb de persconferentie teruggekeken, en verbaas me inderdaad over de sensatie headlines. VI ook overigens met "felle reactie". Ik vond Bosz inderdaad heel rustig overkomen. Duidelijk op momenten, met tussen de regels door wel dat er versterkingen bij moeten. En dat hij wellicht concessies moet doen aan de speelstijl wanneer de groep er nog niet klaar voor is, en het resultaat heilig blijft. Heel benieuwd
+1/-0

 
10 maanden geleden
Meest bizarre is nog wel het sportjournaal van gisteravond.

"Het ging in Eindhoven ook over die andere topclub". Letterlijk de enige die het steeds over Ajax had was hun eigen verslaggever.
+1/-0

10 maanden geleden
Was een lang press conference en Peter weet wat hij wilt en lekker rustig en de glimlach tussen Earnest en Peter mooi om te zien dat zit wel goed nu de aankopen nog maar er vol vertrouwen in dat dit goed komt ...
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage