Transparent
Inloggen
Sluiten

'Joël Drommel gaat voorlopig voor zijn kans'

6 juli 2023 17:03 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Joël Drommel gaat voorlopig voor zijn kans"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Joël Drommel voorlopig voor zijn kans wil gaan bij PSV. Hij hoopt in de komende weken Peter Bosz te kunnen overtuigen. Mocht blijken dat hij wederom de tweede doelman van PSV wordt, gaan alle partijen om de tafel en zal hij mogelijk vertrekken uit Eindhoven. In dat geval zal de club een nieuwe tweede keeper aantrekken en daarvoor zijn meerdere kandidaten denkbaar.

Naast Drommel en Walter Benítez heeft PSV ook Boy Waterman in de selectie als doelman. Kjell Peersman en Niek Schiks vechten in de komende weken uit wie als vierde doelman zal aansluiten bij de A-selectie.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

drommel benitez bosz denkbaar niek peersman schiks walter waterman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Haha, komop man. Hup zoek een andere club voordat de transferperiode gesloten is. We hebben 4 ( !!! ) keepers bij het eerste en Benny keept. Hopelijk komt er niet weer zo'n bekerkeeper 😖
+2/-1

 
10 maanden geleden
Met deze insteek kan PSV een hoger bedrag vragen dan als ze nu gaan stellen Drommel moet worden verkocht. Je moet de teksten niet te letterlijk nemen tijdens de transfer-periode.
+4/-0

10 maanden geleden
Gelijk heeft ie. Ga er gewoon voor en we zien wie er speelt. Was afgelopen seizoen weinig op aan te merken.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Weinig op aan te merken? Heeft niet veel fout gedaan inderdaad, maar ook niet veel binnen de palen gekregen in die paar minuutjes. Verder hou ik altijd mijn hart vast als ie onder de lat staat en er komt een bal tussen de palen...7 van de 10 zitten bij Drommel. Check seizoen 2021/2022 maar eens, met een normale keeper waren we dat seizoen kampioen geweest!
+2/-0

10 maanden geleden
Dacht dat hij verkocht werd ,kan niet met stress om gaan dus niet geschikt voor top voetbal, dus verloop verhuur hem ...
+1/-0

 
10 maanden geleden
Wordt lastig als hij zelf (nog) niet wil vertrekken he
+1/-0

10 maanden geleden
Respect dat hij er voor wil knokken, getuigd van een goeie mentaliteit. Uiteraard is hij geen PSV kwaliteit dus als hij Benitez achter zich laat moet er een eerste keeper aangetrokken worden. Verder hoop ik dat we dit seizoen niet weer gaan gokken met een beker keeper, tenzij we echt twee gelijkwaardige keepers hebben.
+4/-0

10 maanden geleden
Natuurlijk moet Joel knokken, er heeft nmlk niemand voor hem gemeld?
+1/-0

10 maanden geleden
Beste keeper die we in jaren hebben gehad speelt nu bij Twente.
+2/-0

 
10 maanden geleden
En de keeper die iedereen kwijt wilt bij ons?
Speelde bij Twente;-)
+1/-0

10 maanden geleden
Zal vast iets zijn met Bosz speelt met veel ruimte achter verdediging / meevoetballende keeper dus …

Eerlijk is eerlijk Drommel is beduidend beter met bal aan de voet dan Benitez + heeft een veel betere trap maar, desondanks, lijkt mij dit een gepasseerd station. Maakt simpelweg veel teveel fouten.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage