Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Transfersom Noa Lang valt hoger uit'

7 juli 2023 12:25 - ED.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Transfersom Noa Lang valt hoger uit"; image source: Pro Shots

PSV gaat de selectie ook versterken met Noa Lang. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De clubleiding heeft een akkoord bereikt met Club Brugge over een transfersom en de international zal op vrijdag nog medisch worden gekeurd. In de afgelopen week waren de onderhandelingen al in de afrondende fase en donderdagavond is er uiteindelijk een akkoord gekomen.

Naar verwachting zal PSV flink in de buidel tasten om Lang aan te trekken. Club Brugge wilde aanvankelijk 15 miljoen euro, maar verwacht wordt dat PSV uiteindelijk 11 tot 12 miljoen euro betaalt inclusief bonussen.

Lang wil zelf heel graag naar PSV komen, omdat hij onder Peter Bosz wil werken. De nieuwe hoofdtrainer van PSV is bovendien zeer gecharmeerd van de aanvaller. Lang wordt aangetrokken als de definitieve vervanger van Cody Gakpo.

Update 12:21: Volgens clubwatcher Rik Elfrink valt de transfersom voor Noa Lang toch hoger uit dan verwacht. PSV betaalt een transfersom van ruim 12,5 miljoen euro. Via bonussen kan daar vervolgens nog 2 miljoen euro bij komen.




Tags

brugge afrondende bosz buidel cody elfrink gakpo tasten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Iemand een lekkere glas bavaria voor deze knul?
+4/-0

10 maanden geleden
Hij heeft - als ik 'm zo in de media en de berichtgeving zie - wel z'n irritante trekjes maar ik ben hier wel erg blij mee. Hij is creatief en brengt een soort gif dat, behalve Xavi en Guti in het afgelopen seizoen, door niemand anders werd gebracht. Welkom bij ons schitterende PSV Noa!
+11/-1

 
10 maanden geleden
Juist gesproken...gif hebben we nodig en als Simons ook nog blijft, hebben we een mooi en attractief duo.
+10/-0

10 maanden geleden
Ik ben niet super enthousiast. Ik heb afgelopen jaar de toestanden tussen Club en dit ventje gevolgd. Gif ja. In de betekenis van 'vergif'
+5/-6

10 maanden geleden
Dit zal het spel een stuk aantrekkelijker gaan maken, hij zal ook binnen de korste keren een publiekslieveling worden.
Er zijn veel mensen sceptisch over Lang's komst, begrijpelijk, Eindhovenaren zijn niet zo gek op karakters die zo overtuigd van zichzelf zijn. Ik ben ook een Eindhovenaar, maar er wel van overtuigd dat deze sfeergevoelige jongen in een juiste omgeving helemaal gaat opbloeien.
Dus heel goed nieuws wat mij betreft!
+9/-2

10 maanden geleden
Pepi Langkous, prima namen voorin. Verder wel een zeer irritante vent, maar als ie er 20 inschiet dan moeten we dat maar even slikken
+6/-3

 
10 maanden geleden
Haal Ziga Kous dan maar op bij Mura. Dan heb je de de aanval Pepi-Lang-Kous
+3/-1

10 maanden geleden
Tja…

En nu graag fatsoenlijke verdedigers!
+8/-0

10 maanden geleden
Absolute versterking, dit is precies wat de brave PSV van afgelopen jaren nodig heeft. Pit en vechtlust. Al die mensen die zeiken over zijn 'trekjes', sorry maar hij hoeft niet op date met jullie ofzo? Hij moet op het veld preseteren.
+14/-3

 
10 maanden geleden
Helemaal mee eens. Uiteindelijk is dit gewoon een goede speler, international, en een speler met pit. En hij zal vast ook goede begeleiding krijgen bij PSV.
+4/-3

10 maanden geleden
We hebben NL elftal speler erbij, ik ben er blij mee. Tuurlijk is hij wat vervelend maar ik verwacht dat Bosz erop zit en de Brabantse cultuur hem goed doet.

Leuke speler erbij, hoop alleen dat ze niet meer dan 10 Mil betaald hebben dat is wel de max.
+1/-0

10 maanden geleden
Ik laat me graag verrassen, maar ik vind het een riskante keuze. Deze jongen lijkt heel overtuigd van zichzelf. Hij heeft natuurlijk zeker kwaliteiten, maar ben benieuwd of hij ook een echte teamplayer is of dat de BV Noa Lang altijd op de eerste plaats staat. Lijkt me ook iemand die zich nog wel eens laat afleiden door randzaken, in plaats van dat voetbal op de eerste, tweede en derde plaats staat.

Cody Gakpo was een jongen van de streek, waar de supporters zich mee kunnen identificeren. Als Noa Lang hier goed gaat voetballen, dan wordt ie uiteraard ook omarmd door de supporters. Als het echter een tijdje niet zo loopt, dan is dit ook een speler die zomaar eens de zondebok van het Eindhovense publiek kan gaan worden.

In ieder geval is dit wel een aankoop waar een bepaalde ambitie uit blijkt. Een speler van het Nederlands elftal die in Brugge goed heeft gepresteerd in een goeddraaiend elftal. Das gelukkig wel ff wat anders dan de volgende El Ghazi die hier in Eindhoven op z'n gemakje de grote man denkt te kunnen zijn.
+4/-0

 
10 maanden geleden
Maak je maar geen zorgen over de zondebok, Luuk de Jong is altijd de eerste die het gedaan heeft als het wat minder loopt. Dit wordt toch gewoon smullen voorin. een trainer die aantrekkelijk en aanvallend kan en wil spelen, Lang, Simons, Veerman,(3 Nederlandse internationals) de beste kopper van Europa in de spits. Het begint allemaal vorm te krijgen en ook de verdedigende middenvelder en verdedigers die nog komen zullen van dit niveau zijn. We zijn in jaren niet meer zo verwend qua transfers. Bizar het verschil in kwaliteit dat er nu ineens binnengehaald wordt.
+4/-0

 
10 maanden geleden
Inderdaad, ik verheug me enorm op het nieuwe seizoen met deze voorhoede, lekker man :D
+4/-0

10 maanden geleden
De voorhoede raakt zo mooi op peil met Pepi en Lang. Heel blij mee. Nu hopen dat Simons ook blijft. Verdedigend moet er nu wel actie ondernomen worden.
+4/-1

 
10 maanden geleden
Verdedigers hebben we genoeg.
Denk meer aan vervanger guti want hebben nog maar 1 verdedigende middenvelder met Sangere.
Al kan Mauro daar ook spelen.
Denk dat ze Beelen halen en dat het dan wachten is op verkoop Sangare en andere spelers.
+1/-1

 
10 maanden geleden
Verdedigers hebben we genoeg.. haha.
Maar wát voor verdedigers.
+1/-1

 
10 maanden geleden
Tweede spits en vervanger gakpo was prioriteit.
Geld zal nu wel op zijn dus wachten op verkoop Sangare en andere spelers.
Komt heus nog wel vervanger van Guti en een topverdediger.
Ik heb er vertrouwen in.
+1/-1

 
10 maanden geleden
Flut verdedigers hebben we idd genoeg. Nu nog echte verdedigers, maar dat zal wel weer prio ‘zeer laag’ hebben!
+1/-1

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Had PSV niet een Franse verdedigende middenvelder en Franse verdediger op het oog? Kan ook zijn dat ik me vergis hoor, misschien weet iemand anders hier meer over?
+1/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Staan idd ook op de nominatie, We moeten wel een man op het middenveld hebben om de lijnen uit te zetten, een ervaren man dus die respect afdwingt bedoel ik
+2/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
We kunnen ook Veerman ruilen voor Jorrit Hebdrix, of gooi ik nu de knuppel in de hoenderhok. 😳
+2/-1

10 maanden geleden
Ik neem aan dat hij snel merkt dat Bosz en ook PSV supporters niet van arrogante trekjes houden dus dat wordt hopelijk wat minder maar ondanks dat ben ik blij dat er versterkingen komen en ik heb steeds meer het gevoel dat dit een prachtig seizoen gaat worden, die schaal komt dit seizoen weer naar Eindhoven :)
+2/-1

10 maanden geleden
Lang is z'n geld dubbel en dwars waard. Gaan we veel plezier aan beleven. Ettertje hebben we ook nodig. Al teveel ideale schoonzonen. Heeft ook inruilwaarde.
+2/-1

10 maanden geleden
Wat is het probleem met zelfovertuiging als je het waar maakt?
+2/-2

 
10 maanden geleden
Ik denk dat zelfoverschatting bedoeld wordt ipv zelfovertuiging.
+2/-1

10 maanden geleden
Snap het gezeur niet zo. We kopen op een vrijdag 2 jonge internationals en nog is het niet goed.
+4/-1

JorisDeDraak (geschorst)
10 maanden geleden (gewijzigd en gesloten)
En meer dan 20 miljoen uitgegeven aan de aanval, de linie waar versterking het minst nodig is.


En dan ook nog aan een ontzettende klootzak in de slechte zin van het woord, wat een walgelijk ventje is dit.
+2/-3

 
10 maanden geleden
Met maar één spits en geen enkele linksbuiten in de selectie was het inderdaad niet nodig om een spits en een linksbuiten aan te trekken :ja :denk
+5/-4

10 maanden geleden
Wat een ophef over iemand met een ander karakter,gedrag of mening.
Schijnt toch nog altijd moeilijk te zijn om iemand in zijn waarde te laten.
+6/-1

 
reactie verwijderd

10 maanden geleden
Frikandel Ricardo Alchemist ik waardeer jullie en andere defensieve reacties ivm de aankoop van Lang ten zeerste, en we zullen zien wie dat er allemaal op de eerste rang willen zitten bij de hierop volgende successen ;-)
Er kleeft toch niks crimineels aan?
+1/-0

10 maanden geleden
Goed nieuws! Gaan we veel plezier aan beleven. Lef, klasse, doelgericht, actie. Perfecte linksbuiten voor dit moment. Moet zich natuurlijk wel gedragen, maar heb er niet zoveel moeite mee als hij presteert.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage