Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil Sávio alsnog opnieuw huren'

8 juli 2023 16:36 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV wil Sávio alsnog opnieuw huren"; image source: Pro Shots

Volgens het Eindhovens Dagblad werkt PSV alsnog aan een nieuw verblijf van Sávio. De Braziliaan speelde afgelopen seizoen ook al op huurbasis in Eindhoven en met zijn spel tijdens het WK Onder 20 heeft hij de scouting opnieuw weten te overtuigen. Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat ook SC Braga, Girona en AS Roma belangstelling hebben getoond om de aanvaller op huurbasis over te nemen komend seizoen.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

savio braga braziliaan fabrizio girona roma romano transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Hoe vaak kan hij dan in Ehv zijn ???
+2/-0

10 maanden geleden
Ik wist dat ik mezelf weer zou moeten quoten..
27 mei 2023;

"Earnest Stewart gaf eerder in een interview al aan dat PSV transferwaarde wil creëren en huurspelers alleen als noodoplossingen te zien aan het eind van een transferperiode."
"Staat genoteerd. Worden we dan ein-de-lijk verstandig?
Ik hoop alleen niet dat we aan het einde van de transferperiode nog moeten uitleggen wat de betekenis van het woord noodoplossing is."

Ik mag toch hopen dat dit niet waar is.
Het moet nu echt wel klaar zijn met het korte termijn beleid bij PSV. Niet MOETEN verkopen om te KUNNEN kopen maakt het leven zo veel makkelijker. Je kan meer voor je spelers vragen, je hoeft niet eindeloos te gaan zitten wachten tot je een eigen speler verkocht hebt, om er vervolgens achter te komen dat je tegen het einde van de transfer deadline aan zit en toch weer moet huren etc, etc..
+1/-0

 
10 maanden geleden
Pepi en Lang al gehaald, waarmee het geld van Madueke al is uitgegeven.
transfersom Gakpo was om de begroting en gat in eigen vermogen te dichten.

Dan heb je nog de 7.5 miljoen van Seelt en Guti.
Met de verwachte transfersom van Sangare wil men 1 topverdediger en een verdedigende middenvelder halen (en wat buffer in het geval dat CL wederom niet gehaald word).
+1/-0

 
10 maanden geleden
Ja, eens. Dat is ook precies mijn punt. We zouden er financieel zoveel beter voorstaan als we niet huren omdat het zogenaamd een ´buitenkansje´ is en we minder clausules zouden inbouwen.

En feit blijft dat Stewart letterlijk heeft aangegeven dat hij huurspelers alleen als noodoplossing ziet aan het einde van de transferperiode. Hoe je het wendt of keert, daar is momenteel geen sprake van.

Aan de andere kant, het is natuurlijk ook nog lang niet zeker dat hij terugkomt. Ik hoop zelf alvast heel hard van niet. Voegt onvoldoende kwaliteit toe en staat eigen jeugd in de weg.
Stick to the plan, Earnest. ;)
+1/-0

10 maanden geleden
Ga er vanuit dat PSV daar dan ook een vergoeding voor ontvangt of een deel van het toekomstige transfer bedrag. Anders minimaal een optie tot koop.
+1/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Allicht een geste richting Xavi …? Heeft opzich wel iets maar helpt het Babadi verhaal natuurlijk niet.

Met Lang, Simons, El Ghazi al 3 jongens die op LV kunnen spelen
+1/-0

10 maanden geleden
Ik vind het maar een clown die de ontwikkeling van eigen spelers in de weg staat.
+1/-0

10 maanden geleden
Volgens Onze Rikkert zou PSV inzetten op een huurovereenkomst mét optie tot koop.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte