Transparent
Inloggen
Sluiten

'Thomas Beelen vertrekt naar Feyenoord'

8 juli 2023 17:24 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Thomas Beelen vertrekt naar Feyenoord"; image source: Pro Shots

PSV gaat de selectie niet versterken met de komst van Thomas Beelen. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de club niet wilde voldoen aan de eisen van PEC Zwolle. Omdat Feyenoord daartoe wel bereid is, zal de 22-jarige verdediger nu naar Rotterdam vertrekken.

Meer op ED.nl




Tags

beelen feyenoord pec

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Kan me eigenlijk ook niet voorstellen dat je een basisspeler voor komend seizoen op kan pikken voor 2,5 miljoen bij PEC als 3 miljoen al te veel zou zijn.

Voor het niveau van potentiële wisselspelers hebben we al genoeg verdedigers, er moeten juist toppers voor de basis bij.
+3/-0

10 maanden geleden
Zonde....als dit al niet lukt hoe krijgen we dan een echte topper binnen.....
+1/-3

 
10 maanden geleden
Dit heeft niet zo zeer met niet lukken te maken maar met niet willen. Het was een gok en geen gegarandeerde basisspeler dus dan moet de prijs wel in verhouding zijn.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Maar goed dat jij geen technisch directeur bent als je zo snel de handdoek in de ring gooit. Geloof me, als PSV hem echt had gewild dan hadden ze het bod van Feyenoord wel overboden.
+3/-0

 
10 maanden geleden
Als ik TD was geweest hadden we misschien niet eens in deze situatie gezeten. Ik geef alleen maar aan dat ik het zonde vind. Er zijn de laatste jaren veel jonge Nederlandse verdedigers voor weinig naar het buitenland gegaan die het nu allemaal goed doen. Daar heeft PSV ook zitten te slapen.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Dat valt allemaal wel een beetje mee met al die jonge verdedigers die naar het buitenland zijn gegaan en het nu erg goed doen, maar laten we het er maar op houden dat onze meningen erg ver uit een liggen en dat ik alle vertrouwen in onze PSV directie en staf heb en dat het maar goed is dat jij en ik daar beide niet in zitten ;)
+2/-0

10 maanden geleden
Tja het is maar net wat je betalen wil. Als je het niet overtuigd bent dan pak je hem niet. Je moet met dit soort spelers een beetje geluk hebben. Niet iedereen is een speler als Wieffer. En we hebben momenteel genoeg verdedigers die op de bank kunnen.
+2/-0

10 maanden geleden
PSV moet dergelijke verdedigers zelf op kunnen leiden. Daarnaast had ik niet verwacht dat Beelen meteen in de basis zou staan. Investeer gewoon in een sterke verdediger die er meteen staat.
+3/-0

 
10 maanden geleden
Denk niet eens dat je voor 2.5 a 3 miljoen een basisspeler op kan leiden, dus wat dat betreft is shoppen waarschijnlijk logischer.

Per individuele speler is het wellicht minder, maar je moet er een hele hoop opleiden voor die paar die ooit de basis halen.
+1/-1

10 maanden geleden
Als de vorige berichtgeving klopte: 2.5 geboden / vraag 3.0 dan is dit een vreemd verhaal. Neem aan dat het meer een verhaal is van niet meteen kunnen doorpakken
+1/-1

10 maanden geleden
Tja, als PSV geen 3 wil betalen en Fey wel, dan lijkt het me vrij logisch dat ie daarheen gaat. Alleen jammer dat er dan een paar dagen geleden nog gezegd wordt dat ie graag naar PSV wil, dat blijkt dus ook niet(s) waar(d).
+3/-0

10 maanden geleden
Ik was nog niet zo overtuigd van deze jongen en blijkbaar de PSV staf ook niet, anders hadden ze wel door gepakt.
+2/-0

10 maanden geleden
Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat het op die 5ton klapt. Ik vermoed dat PEC nog andere eisen had, bijv een hoog doorverkooppercentage. Staat daar iets over in het artikel van ED? Ik kan het niet lezen.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Uit het artikel blijkt dat PEC naast 3 miljoen idd ook nog bonussen krijgt. Net als een doorverkoop percentage dat is bedongen. ,,We krijgen veel aan de voorkant, maar ook aan de achterkant.” Aldus de PEC-directeur. Schijnt een van de grootste transfer uit de geschiedenis vd club te zijn.
+2/-0

10 maanden geleden
Kan gebeuren natuurlijk, maar hopelijk niet te vaak.
Als het alternatief straks wordt om een speler te huren voor hoofdprijzen (zoals de 1,7 miljoen voor Thorgan Hazard) dan moeten we ons pas echt zorgen gaan maken.
+1/-0

10 maanden geleden
Weer een gemiste kans.
Competitie ingaan zonder fatsoenlijke verdedigers kan echt niet.
Opbouwen vanuit een fatsoenlijke verdediging is van essentieel belang.
Centraal achterin is het momenteel erg zwak.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Competitie is nog niet begonnen...
+1/-0

10 maanden geleden
Bij PEC wordt gemeld dat ze een vaste prijs krijgen, aangevuld met bonussen. En dat er een hoog doorverkoop percentage is bedongen.
+2/-0

10 maanden geleden
Ik kan mij voorstellen dat PSV door dat hoge doorverkooppercentage is afgeknapt en nu kijkt naar een paar spelers uit de Franse competities... Een paar Sangare's of Boscagli's is zeker niet verkeerd.
+4/-0

10 maanden geleden
Wat een huichelaar. En dan maar van te voren roepen, dat hij voor PSV gaat.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Mijn idee dus ook, waar maken we ons druk om, liever een paar Fransen erbij.
+1/-0

10 maanden geleden
Dat is toch geen drama toch? Als we ons al druk zouden moeten maken om een verdediger die het aardig gedaan heeft bij Zwolle hier niet naar toe wil...
+1/-0

10 maanden geleden
Snel door naar Mbuyamba, is veel beter.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage