Transparent
Inloggen
Sluiten

'Bij lichten koopoptie is flinke transfersom nodig om Sávio vast te leggen'

10 juli 2023 21:48 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Bij lichten koopoptie is flinke transfersom nodig om Sávio vast te leggen"; image source: Pro Shots

Indien PSV Sávio definitief zou willen vastleggen moet het een forse transfersom op tafel leggen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De clubleiding is in gesprek met het moederbedrijf achter Manchester City om de aanvaller wederom op huurbasis over te nemen. PSV wil in de huurdeal een optie tot koop opnemen, maar daar staat een fors bedrag tegenover.

Bij 85% van de transferrechten zou 15 miljoen euro moeten worden betaald, terwijl dit 12 miljoen euro is voor 70% van de rechten. Onduidelijk is nog of deze bedragen bij onderhandelingen naar beneden kunnen gaan. Ondanks dat hij een moeizaam seizoen in Eindhoven kende is de technische leiding van PSV overtuigd van de kwaliteiten van Sávio, mede door zijn spel tijdens het WK Onder 20.

Meerdere clubs hebben zich gemeld om de Braziliaan over te nemen maar zelf zou Sávio graag weer terug willen keren in Eindhoven.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

savio braziliaan huurdeal moederbedrijf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Tja, afgaande op vorig seizoen een long shot, maar het kan ooit snel gaan natuurlijk.
+1/-0

10 maanden geleden
Als hij weer wordt gehuurd is de rechter vleugel wel erg druk bezet. Bakayoko, Saibari en Savio. En dan kan el Ghazi er ook nog spelen. Dat levert uiteindelijk hommeles op ben ik bang. (Of verkoop Til en laat Saibari de backup zijn voor Xavi)
+2/-1

10 maanden geleden
Geen knoop geraakt, zelfs niet bij jong psv. Is dit een grap?
+3/-0

10 maanden geleden
Top alles voor middenveld of aanval, maar waar blijven al die verdedigers die elk jaar worden aangekondigd!
+1/-0

10 maanden geleden
Optie tot koop is prima zolang het maar goed dichtgetimmerd is. Als hij zich daadwerkelijk ontwikkeld is het zelfs voor die bedragen een koopje en creëer je wel waarde met huurspelers.
+1/-0

10 maanden geleden
Gaat naar Girona. En dat is prima. Heeft bij PSV geen moment laten zien dat hij over uitzonderlijke kwaliteiten beschikt
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage