Transparent
Inloggen
Sluiten

Leipzig bevestigt komst Xavi Simons

19 juli 2023 19:11 - RB Leipzig
Foto: Pro Shots

Leipzig bevestigt komst Xavi Simons; image source: Pro Shots

Red Bull Leipzig meldt zojuist dat Xavi Simons voor één jaar gehuurd gaat worden van Paris Saint-Germain. De overgang van de speler is derhalve definitief beklonken. Xavi Simons zal met het nummer 20 gaan spelen bij de Duitse club. De club meldt trots dat de komst van de jonge aanvaller hun status in het topvoetbal bevestigt.

Meer op RB Leipzig




Tags

simons xavi leipzig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Succes daar maar vanaf nu graag ff geen berichten meer over xavi, ben er wel klaar mee.
+7/-0

 
10 maanden geleden
Inderdaad. Graag berichten over mensen die wel willen blijven of wel willen komen.
+3/-0

 
10 maanden geleden
Laten we eerlijk zijn, het enorm balen van berichten over Xavi komt vooral omdat het een speler met zeer grote kwaliteiten is die we zeer goed hadden kunnen gebruiken. Verder is de overstap van PSV naar Red Bull nou oo niet echt bijzonder.

PSV.Netwerk geeft gewoon de berichten weer, dat dat nieuws klote is dat komt niet door hun.
+2/-1

 
10 maanden geleden
Je hebt gelijk wat betreft dat het netwerk hier niets kan doen aan al die berichten maar ben er wel klaar mee. Net het filmpje van Xavi op het PSV kanaal van YouTube gezien. In alles een dubbel gevoel. Als het filmpje begint lijkt het wel of hij een lach op z'n gezicht heeft.... Het zal wel de manier zijn van een jonge jongen die zich geen houding weet te geven.
+1/-0

 
10 maanden geleden
PSV.Netwerk geeft natuurlijk niet klakkeloos alle berichten door die daar binnenkomen. Ze kan berichten achterhouden die fake zijn, oninteressant zijn of niets toevoegen. Ik zou soms willen dat ze daar nog wat selectiever mee omgingen.
+1/-0

10 maanden geleden
Uit het oog uit het hart...eigenlijk nooit echt in mijn hart gezeten... Vond het een jaar mannetje .. jank gezocht en constant zeuren bij de scheids om een kaart... En als psv op achterstand kwam dan was hij gefrustreerd.. nooit echt psv waardig gevonden..qua gedrag..

Blij dat hij weg is wat dat betreft... Maarja hij kon wel goed voetballen... Gevalletje Lang ... Denk dat het achteraf ook maar beter is zo... 2 van die figuren samen op het veld .. dat voed elkaar alleen maar... Zeker in het negatieve als het ff niet lekker draait...
+3/-4

10 maanden geleden
Bij deze transfer krijg je toch een flashback naar labyad en bakkali. Had simons toch wel wat slimmer verwacht, maar helaas is geld voor hem toch belangrijker. Dan een sportieve carriere.
+6/-1

 
10 maanden geleden
Ik denk dat dit juist een uitstekende sportieve stap is. Face it, de Bundesliga bij zo'n club als Leipzig die meer kwaliteiten bezitten dan ons in een competitie die aantrekkelijker is. Gaat daar sowieso CL spelen en kan daar als vervanger van de grote Szoboszalai een jaar belangrijk zijn. Als het hem daar ook lukt is ie rijp voor de top.
+5/-3

10 maanden geleden
Uit het filmpje kan ik me toch niet aan de indruk ontrekken dat het vertrek van Ruud van Nistelrooij de oorzaak zo niet aanleiding is geweest om PSV te verlaten. Whats in the name zullen we maar zeggen
+3/-0

10 maanden geleden
Hopelijk kan Xavi in een zwaardere competitie bij Leipzig ook zijn klasse tonen.Alleen jammer dat hij daarna waarschijnlijk weer bij PSG terecht komt.Een afschuwelijke club.In het buitenland wordt hij waarschijnlijk niet beoordeeld op zijn gezichtsuitdrukking maar wel op zijn voetbal klasse.Wat dat betreft mag hij blij zijn dat hij uit Nederland weg is.
+4/-2

10 maanden geleden
Xavi Simons heeft een prachtig jaar gekend bij PSV. Hij is een speler van een kaliber wat we in Eindhoven niet zo vaak gezien hebben. Helaas hebben we maar 1 jaar van hem kunnen genieten, waardoor hij natuurlijk niet in het rijtje met 'echte PSV-ers' komt.

Dat hij ervoor kiest ons te verlaten, is jammer voor ons maar volkomen begrijpelijk. Zijn leercurve kan steiler verlopen dan nog een jaar PSV. RB Leipzig lijkt me een mooie club voor hem waar hij in een sterkere competitie in een team met (iets) meer potentie zich verder kan ontwikkelen richting de Europese top. Of hij ooit bij PSG gaat spelen, of dat hij uiteindelijk bij een meer traditionele topclub terecht komt, dat zal de toekomst uitwijzen.

Ik wens hem het beste, en troost me inderdaad met de gedachte dat het nu klaar zal zijn met Simons-nieuws en dat het de komende 12 maanden in Eindhoven niet zal gaan over wat er met Simons gaat gebeuren.
+2/-0

10 maanden geleden
Of hij er op vooruit gaat (sportief gezien, qua geld ongetwijfeld) weet ik niet.... Wel is de Bundesliga natuurlijk een betere competitie dan de Eredivisie.

Ik wens hem veel succes en plezier daar.

Maar hij is nu niet meer van PSV (dat was hij eigenlijk nooit) en het lijkt me prima om er nu geen berichten meer over te maken en door te gaan.
+2/-0

10 maanden geleden
Ik snap niet dat sommigen tegen beter weten in hebben gedacht dat "Die jongen" voor PSV te behouden was na zijn presteren bij PSV, wij wisten allemaal dat hij ondanks alle media genaaierij VAN PSG is en niet eeuwig de 20 jarige talentje zou blijven, kijk hoeveel +- 20 jarigen al de laatste jaren toonaangevend zijn in het tegenwoordige voetbal en denk realistisch dan ben je zover met het vertrek van die jongen
+2/-0

10 maanden geleden
https://twitter.com/xavisimons/status/1681677289237409793link

Hierbij zijn afscheidsfilmpje. Ik durf inmiddels wel te stellen dat als Ruud was gebleven, de kans dat Xavi ook nog was gebleven gigantisch groot was geweest. Zeker weten zullen we het nooit doen. Ook nogmaals dank naar de beleidsbepalers bij PSV hoe erg ze deze situatie hebben vern***t.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte