Transparent
Inloggen
Sluiten

'Davinson Sánchez lijkt op weg naar Spartak Moskou'

24 juli 2023 16:20 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"Davinson Sánchez lijkt op weg naar Spartak Moskou"; image source: Pro Shots

Volgens transferexpert Fabrizio Romano lijkt PSV naast de komst van Davinson Sánchez grijpen. Spartak Moskou is in verregaande onderhandelingen over een transfer met Tottenham Hotspur nadat het al een bod uitbracht van 12 miljoen euro. Hoewel de gesprekken nog lopen is de clubleiding van de Russische ploeg optimistisch dat het rond gaat komen.
Tags

davinson sanchez spartak fabrizio romano tottenham transferexpert uitbracht verregaande

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Weer eentje van het lijstje afgestreept.
Is dit omdat hij te duur was? Of gebrek aan daadkracht van PSV? Geen sarcasme, oprechte vraag.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Simpel, PSV heeft nu het geld nog niet om hem te kunnen halen.
Dit is pas mogelijk als Sangare verkocht is.

Dit weten andere clubs ook, die Sangare willen kopen. Die gaan nu niet de volle pond betalen en wachten totdat PSV wat zakt met de transfersom.

PSV heeft zichzelf weer eens in de voeten geschoten om in de media aan te geven dat ze het verkoop van Sangare nodig te hebben om zelf weer te kunnen kopen. Zeker wat betreft duurdere spelers.
+8/-0

 
11 maanden geleden
Als Sangare pas in de laatste week onder druk verkocht gaat worden, dan heeft PSV twee problemen. Ten eerste goede prijs krijgen voor Sangare en ten tweede nog nieuwe spelers halen. Want ik krijg niet de indruk dat PSV een echte buffer heeft.
+1/-0

11 maanden geleden
Ofwel; Tottenham vind het geen probleem om Russisch geld te ontvangen en Sánchez vindt het prima om bij een club te spelen die Europees niet mee mag doen (Russische clubs zijn verbannen).
+9/-0

 
11 maanden geleden
Ha ha ja waar dacht je dat het om gaat? Niet de geweldige Russische competitie, niet het altijd spannende Russische bekertoernooi, wat zou het zijn.
+6/-0

 
11 maanden geleden
Geloof me er zijn mensen die het geluk hebben dat ze kunnen voetbalen en verders nergens naar om hoeven/kunnen kijken, anders ga je toch niet naar for God sake Rusland toe?
En geloof me ik weet dat er mensen zijn die deze actie gaan verdedigen met, dat moet ie zelf weten? Ja idd pff;-)
+1/-0

11 maanden geleden
Als die naar Moskou wil zelf weten ik zou er niet dood gevonden willen worden
+5/-1

 
11 maanden geleden
Nee, maar nu moet ik zeggen dat ik op dit moment eigenlijk geen enkele plek kan bedenken waar ik dood gevonden wil worden.
+6/-0

11 maanden geleden
Groetjes aan Promes
+4/-0

11 maanden geleden
Als je vrijwillig nu naar Rusland vertrekt spoor je echt niet.
+12/-0

11 maanden geleden
Mooi zo! Dit was toch geen goede speler voor PSV: veel te duur (qua transfersom en qua salaris) en is geen uitzonderlijke speler/verdediger. Niet voor niks dat hij met veel verlies nu wordt verkocht.
+5/-0

 
11 maanden geleden
Helemaal mee eens. Niet de speler voor ons en voor het spel van Bosz met ruimte in de rug. Staat altijd verkeerd bij Spurs en is opbouwend ook geen wonder. Enkel kracht.
+1/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Weer een speler die door de corrupte roebels van het toneel zal verdwijnen. Ruimt wel lekker op zo in Europa, al die gasten die naar Rusland / Turkije / Saoedi-Arabië vertrekken.

Toont toch weer eens aan dat het belangrijk is om een goeie scouting te hebben. Eentje die in staat is om Davinson Sanchez 6 jaar geleden in Colombia te scouten in plaats van nu hopen dat hij hierheen komt doordat hij toevallig een jaar onder Bosz gespeeld heeft.
+2/-0

11 maanden geleden
Misschien maak ik mij niet geliefd met mijn reactie, maar dat is dan maar zo.
Wat is er mis met Rusland? Ik blijf van mening dat sport en politiek naast elkaar zou moeten staan.
Ronaldo gaat naar Saudi Arabië, daar hoor je niemand over, behalve dat hij daar zijn zakken gaat vullen. Ik denk dat een Sanchez dat in Rusland gaat doen. Messi gaat naar Miami (ook om zijn zakken te vullen), alsof de Amerika zo schijnheilig is. Die voeren ook overal oorlog en denken dat ze de gehele wereld bepalen, hoeveel landen zijn zij zonder reden ingevallen, behalve dat het om macht/olie/geld gaat. Zonder oorlog is Amerika ook failliet.
Zouden we dan ook niet meer naar Israel mogen gaan, die doden wekelijks Palestijnen, omdat zij vinden dat ze 2e/3e rangs wereldburgers zijn en die hun land bezetten. Wanneer je teruggaat naar hoe Israel tot stand is gekomen, dan klopt daar ook iets niet.
Moeten we ook allemaal uit Nederland moeten verhuizen? Alsof wij heilige boontjes zijn. Ik denk dat wij in ons verleden ook genoeg mensen hebben afgeslacht.

Ik zou Sanchez ook graag bij PSV zien, helaas denk ik dat zijn salaris ook niet haalbaar is voor PSV.

Wil hierbij ook melden dat ik tegen oorlog ben. De conversatie met elkaar aangaan en met gedegen argumenten komen lijkt mij een betere oplossing.

@Eldorado, ooit in Moskou geweest? Dat is een hele mooie stad, zou je wel gaan wanneer er geen oorlog is?
+8/-5

 
11 maanden geleden
Ik vind het een interessante post ! Altijd je eigen visie en onderzoek posten, en je niet laten sturen door minnetjes :)
+2/-1

 
11 maanden geleden
Ik vind het goed dat je objectief naar de situatie Rusland probeert te kijken en niet achter de meute aanloopt. Je denkt zelf na en durft een onpopulaire mening uit te spreken,vind ik een goeie kwaliteit. Alleen denk ik dat je qua Sanchez de plank een beetje mis slaat. Hij kiest daar om te gaan werken en wonen. Ik zou niet in een land gaan wonen waar op het huidige moment iemand aan de macht is die zo gevaarlijk met zijn eigen volk omgaat. Dat geldt voor mij ook voor Israël dat je noemt, daar zou ik ook niet willen wonen omdat de oorlog die ze voeren ook voor onstabiliteit in eigen land zorgt. En in de VS zou ik inderdaad ook niet willen wonen (in iets mindere mate wel) omdat er daar ook de gekste dingen gebeuren. Nederland is ook niet perfect, maar wel stabiel genoeg om er je leven op te willen bouwen.
+4/-0

 
11 maanden geleden
Eigen volk @beteretijden? Vind jij dat erger dan wat een vreedzaam volk als Oekraïeners is aangedaan of zo? Meerderheid van russen vind het prima deze oorlog.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Ik denk dat jij mijn reactie niet helemaal snapt. Ik heb het nergens over dat dat erger is dan wat de Oekraïeners meemaken. Ik heb het over dat je niet in een land wil wonen waar de politieke macht je dagelijks leven zuur maakt.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Ok ik begrijp wat je bedoelt. Maar VS vergelijken met rusland gaat mank. Wat rusland in Oekraïne doet is beestachtig, trust me, ik weet waar ik het over heb, persoonlijk.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Wat politiek (lees oorlog) met sport te maken heeft? Nou dat zal ik je eens vertellen. Er zijn meer dan 300 Oekraïense atleten gesneuveld aan het front hun eigen land, familie, vrienden en huis te beschermen tegen dat fascistisch rusland. En dan mogen russische clubs en spelers zomaar klakkeloos meedoen aan transfers en internationale sportevenementen??? Denk nog ns heel goed als je wil!!
+1/-0

 
11 maanden geleden
Ik snap je punt van vreedzaam, ik ben tenslotte ook tegen oorlog.
Verder heb ik nergens in mijn verhaal gezegd dat Russische atleten/teams mogen meedoen aan internationale wedstrijden. Het ging mij om de keuze van Sanchez om zijn zakken te gaan vullen in Rusland ipv bv een Saudi Arabië.
Maar om op jouw punt door te gaan.
Ik koos er ook voor om Israël er bij te betrekken. Die voeren al zeker 50 jaar oorlog tegen de Palestijnen. Zijn die daarna ooit uitgesloten van internationale wedstrijden? Nee, dat is omdat het grote Amerika er achter staat. Hebben de Palestijnen geen rechten? Niet volgens de machthebbers in Israel. Zij staan voor de westerse wereld, dus dan is het ineens wel goed. Zolang alles in het plaatje van de westerse gedachtengoed past is alles geoorloofd.

Als toevoeging, ik ben geboren en getogen Nederlander en christelijk opgevoed. He. Alleen mijn blik iets verruimd over de gehele wereld en alles vanuit verschillende perspectieven te bekijken.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Sanchez gaat er nog zwaar spijt van krijgen, kwestie van tijd. (Bewaar-post).
+2/-0

11 maanden geleden
Ik zal er niet om treuren.
Zijn keuze voor een echte wereldstad ipv het Londonse plastic kan ik wel begrijpen.
+1/-1

 
11 maanden geleden
En hier raak je mij dus in m'n ziel. Mijn Londense roots schreeuwen om een reactie. De Toeristische gedeeltes van Londen zijn door de commercie nog enigzins "plastic" te noemen, maar daar rondomheen zijn er weinig steden zo authentiek al Londen.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Zo zullen er ook mensen zijn die in hun ziel geraakt worden bij een negatieve benadering van de stad Moskou.
Hee,er zal geen ziel op deze planeet rondlopen met enkel maar vrienden.
+1/-0

11 maanden geleden
Wanneer Sangare wordt verkocht is de rest als vervanger dus ook weg....wordt je niet vrolijk van hoe het gaat.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Sanchez = geen vervanger van Sangare. Sanchez is verdediger en ook nog eens geen verdediger die PSV nodig heeft (te duur en niet goed genoeg).
Dus ik begrijp niet precies waarom je Sangare nu bij dit bericht haalt.
+1/-0

11 maanden geleden
Vreemde keus als Sanchez nog sportieve ambities heeft.Dan zal hij wel voor het geld gaan in een competitie die niet echt aansprekend is.Zoals de meeste voetballers zal hij niet politiek bewust zijn en geen morele bezwaren hebben.Geld maakt veel zaken vloeibaar.Kijk naar die goede voetballers die voor een oninteressante competitie in Saudi Arabië kiezen.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Helemaal mee eens maar ook best te begrijpen,na jaren van hectiek een rustigere competitie op te zoeken waarbij je ook nog meer kan vangen.
+1/-0

11 maanden geleden
Rusland, Saudi Arabia, Ach ieder zijn / haar keuze. Denk dat er voor het geld en salaris van Sanchez ook andere spelers beschikbaar zijn of komen. Probleem is denk ik dat PSV eerst moet verkopen (voor het geld) maar ook om niet teveel verdedigers in de selectie te hebben.
+1/-1

11 maanden geleden
Ik ben er niet rouwig om, is volgens mij niet de speler die wij nu nodig hebben.
+2/-0

11 maanden geleden
Tja dat je in deze tijd naar Rusland wil verhuizen als voetballer. Het zegt dan toch ook wel iets over het karakter van deze Davinson Sanchez. Naar een land toe die verantwoordelijk is voor ernstige schendingen van mensenrechten. Ploeggenoot van een veroordeelde Nederlandse voetballer. Ik denk dat Sanchez dan ook wel iets mankeert. Ik vind de transferperiode tot nu toe erg teleurstellend voor PSV wat gewoon te weinig geld heeft om een vuist te maken.
+4/-1

 
11 maanden geleden
Uiteindelijk willen ze allemaal hetzelfde en dat is zo veel mogelijk geld verdienen. En waar dat dan is, boeit toch niet. Zo lang het maar iedere maand netjes op de bankrekening verschijnt.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Dat laatste is altijd maar de vraag. Dat is in Saoedi Arabië, Rusland en zelfs Turkije niet altijd vanzelfsprekend.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Zeg ik toch, hij kan met voetballen een goed belegde brood verdienen en verder riekt zijn wereldbetrokkenheid niet, tunnelvisie.
+1/-0

11 maanden geleden
wel zuur dat we dan die jongen van Zwolle op 100k mislopen, die had ongetwijfeld ook beter in ons loonhuis gepast.
+1/-1

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Als het goed is wou PSV niet voldoen aan de financiële eisen van Zwolle. Dus PSV heeft er bewust voor gekozen om die jongen niet te halen.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Heb je een bron van die 100k?
+1/-0

11 maanden geleden
Waarom is psv niet voor mbuyamba gegaan. Desnoods had je hem nog een jaar kunnen verhuren aan volendam. 1,5 miljoen dit is echt een gemiste kans.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Of vorig jaar die Van de Ven,ook van Volendam.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant babadi bakayoko bayern bella bergwijn boscagli brobbey connor dest eredivisie espn feyenoord jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster ruilen sangare schouten shevchenko teze tillman