Transparent
Inloggen
Sluiten

'Johan Bakayoko ook in beeld bij Napoli'

1 augustus 2023 14:05 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Johan Bakayoko ook in beeld bij Napoli"; image source: Pro Shots

Volgens Voetbal International staat Johan Bakayoko in de belangstelling van Napoli. De aanvaller van PSV is een van de opties om de aanval van de kampioen van Italië te gaan versterken, helemaal als oud-PSV'er Hirving Lozano besluit te vertrekken. Afgelopen winter probeerde Paris Saint-Germain al om Bakayoko over te nemen, maar dat was onbespreekbaar. Verwacht wordt dat PSG zich echter opnieuw gaat melden.

Zelf gaf Bakayoko in een interview met VI aan dat hij dit seizoen sowieso bij PSV zal blijven.




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko napoli lozano psg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Voor 30mln gaat PSV praten schrijft VI.
+1/-0

 
10 maanden geleden
VI? Heeft Stewart ze speciaal gebeld om dat ze dat graag wilden weten?
+1/-1

 
10 maanden geleden
Dus jij denkt dat vi dit verzint? Tis geen voetbalzone
+1/-0

 
10 maanden geleden
Ik vermoed dat ze idd. maar wat gokken, ja, tenzij ze het contract van Bakayoko kennen waar dit bedrag in vermeld staat, maar dat betwijfel ik. Zou jij als PSV dit aan een voetbalblad mededelen als zij schrijven dat Napoli Bakayoko wil hebben? Ik schat Stewart wel iets hoger in.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Er zijn meer mensen die hierover gaan dan alleen Stewart..
+1/-1

10 maanden geleden
Onder geen enkele voorwaarde nu verkopen.
Deze speler heeft psv hard nodig in de competitie en voorronde CL.
Zeker ook geen optie voor PSG. Deze club heeft psv ook dwarsgezeten met goedkope terugkoop Simons.
+1/-0

10 maanden geleden
Het wordt steeds gekker. Van jongens als Depay en Gakpo hebben we gelukkig meerdere seizoenen kunnen genieten. Madueke werd al weggehaald voordat hij écht belangrijk was geweest bij PSV. En aan Bakayoko (en Babadi) wordt al enorm getrokken voordat hij überhaupt is doorgebroken.

Hopelijk houdt PSV inderdaad zijn poot stijf, maar van de andere kant als je 30 miljoen kan vangen voor iemand die net komt kijken, is dat economisch gezien misschien weer heel stom als je het niet doet.

Maar goed: ik hou van voetbal en PSV en ik wil graag leuke wedstrijden zien met goede spelers. Naar een goed gevulde bankrekening wil kijken is toch een stuk minder leuk (zeker als het niet mijn eigen rekening is).
+6/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Ik denk dat Bakayoko nog veel meer waard gaat worden in de toekomst, hij ontwikkelt zich goed en is al bijna basisklant bij de Rode Duivels. Laten we nog minimaal een jaar genieten en gebruik maken van zijn kwaliteiten hier, vorig jaar zag je hem al groeien en nu gaat de grafiek (hopelijk) verder omhoog.
+1/-0

 
10 maanden geleden
@Bas, ik vind het voetbal ook langzaam minder leuk worden. Vroeger had je nog een echt team, en gingen spelers rond hun 25e pas naar het buitenland. En een paar wisselingen in de zomer. Binding van de spelers naar de clubs is steeds minder.
+2/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Tegenwoordig worden er vooral miljoenen betaald voor de potentie van een speler. Het is voor grote clubs niet meer het risico waard te wachten tot ze echt die potentie hebben waargemaakt want dan wordt er al gauw 100+ miljoen gevraagd. En dat kunnen alleen de clubs met staatssteun achteloos betalen. De kans dat ze de volgende vinicius of mbappe mislopen omdat ze niet 20 miljoen wilde betalen toen de speler nog niet doorgebroken was willen ze zo klein mogelijk houden. Dan maar wat verlies. Voor met name die engelse clubs maakt dat ook allemaal niks meer uit eigenlijk. Die krijgen al 100+ miljoen als ze laatste worden.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Idd, het is totaal uit de hand gelopen, met sport heeft deze voetbalwereld niet veel meer te maken, met geld koop je overwinningen vandaag de dag.
+1/-0

10 maanden geleden
Lijkt mij een leuke jongen voor de groep, maar voor 30-35 miljoen moet je hem echt verkopen. Denk dat hij prima te vervangen is en dat je met wat overblijft ook nog wel een RCV kan halen.
+1/-0

10 maanden geleden
Verkopen voor +/- 35 en ziyech halen ervoor.

Is goed bevriend met bosz.
+1/-8

 
10 maanden geleden
Zyech halen zou een stunt zijn. Maar ik twijfel of ienzoveel oan betekenen als je ook Veerman hebt voor de balletjes
+1/-0

 
10 maanden geleden
Klinkt inderdaad als geweldig beleid. Een 30-jarige speler halen voor een miljoen of 15 met een salaris van een miljoen of 5 en flink tekengeld.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Een retedure speler zonder restwaarde die niet volledig belastbaar is en niet door de keuring komt in Saoudi-Arabië lijkt me in geen enkel opzicht beter dan een jongen uit onze eigen opleiding die na een wisselend eerst half jaar nu op het punt staat om écht door te breken.

Als er nog een aanvaller moet vertrekken, laat dan alsjeblieft El-Ghazi naar Besiktas vertrekken. Dat is nou een jongen die te duur is voor wat hij ons brengt. Die is een stuk makkelijker te vervangen dan onze beoogde basisspeler op rechtsbuiten.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Zyjech is af sinds zijn bezoek, in notabene Moskou hoofdstad van een oorlogvoerend land, aan zijn grote criminele vriend Promes (die op de vlucht is voor justitie) en daarmee dan graag te koop loopt op SM met allerlei 'leuke foto's'. Totaal geen fatsoen en besef van hoe zich te moeten gedragen. Zo'n speler moet je niet in je selectie willen hebben.
+4/-0

 
10 maanden geleden
Ik zit ook niet te wachten op een speler met huilgedrag omdat hij 10 minuten voor tijd gewisseld wordt.
+1/-0

10 maanden geleden
Zoveel geruchten, zo weinig concrete actie. Het zal allemaal wel.......
+1/-0

10 maanden geleden
Verkopen voor 20+ miljoen en dan direct Manhoef bij Vitesse ophalen.
+1/-0

Kleine1 (geschorst)
10 maanden geleden
35 miljoen + Lozano! ;)
+1/-0

10 maanden geleden
Bakayoko, geweldig talent. Kan PSV nog veel van genieten in de toekomst.
Daar is Zyech echt niet mee te vergelijken. A.u.b. haal Zyech niet naar Eindhoven.
+1/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage