Transparent
Inloggen
Sluiten

Earnest Stewart: 'Wij willen in elke linie echt nog wat gaan doen'

4 augustus 2023 19:23 - ESPN
Foto: Pro Shots

Earnest Stewart: "Wij willen in elke linie echt nog wat gaan doen"; image source: Pro Shots

Voorafgaand aan de strijd om de Johan Cruijff Schaal is Directeur Voetbalzaken Earnest Stewart bij ESPN uitgebreid ingegaan op de huidige transferperiode van PSV. "Wij willen in elke linie echt nog wat gaan doen", aldus Stewart. "Het is tot nu toe niet makkelijk geweest op de transfermarkt, want in de grote vijf landen wordt nog niet echt veel geld uitgegeven. Op moment als dat eenmaal begint te rollen en de tijd wat korter wordt, wordt er meestal flink gehandeld."

Davinson Sánchez is niet meer een optie voor PSV om de verdediging te versterken. "We zijn daarmee wel in gesprek geweest, maar wij kunnen daar niet aan voldoen", zo gaf Stewart aan. "Wel zijn we in gesprek met Zeno Debast. Dat vinden wij een heel goede verdediger. We hebben altijd een paar mensen op de lijst. We zijn met elkaar in gesprek, daar moet uiteindelijk iets uit gaan komen. Zo ver is het nog niet."

Volgens de Directeur Voetbalzaken is Charles De Ketelaere geen optie geweest bij PSV. "Wij zijn met iets anders bezig", zei hij daarover. "Dat is ook niet Arsen Zakharyan. Die berichten begrijp ik helemaal niets van. Hij is bij ons aangeboden, maar wij hebben totaal geen interesse."

Voor Ibrahim Sangaré is er volop interesse. "Er is zeker concrete interesse, maar ik ga niet zeggen van wie", reageerde hij daarop. "Hij heeft een clausule in zijn contract en daar kunnen de clubs gebruik van maken. Die is tot het eind van de window geldig. Voor PSV zou het een heel mooi bedrag zijn, maar wij willen Sangaré heel graag bij de club houden. Maar als iemand de clausule betaald staan wij daar onmachtig tegenover."

Stewart ging ook in op de geruchten over Aster Vranckx. "Dat is inderdaad een van de spelers waar wij oren naar hebben", zo gaf hij aan. "Hij zou de vervanger van Sangaré moeten zijn. We moeten altijd rekening houden dat hij kan vertrekken en Aster Vranckx is een van de kandidaten die in beeld is."




Tags

stewart earnest sangare aster vranckx arsen charles davinson debast espn ketelaere korter onmachtig sanchez window zakharyan zeno

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
De clausule van Sangare is tot einde van transferwindow geldig? Komop zeg, is er nou niemand bij PSV die bedenkt dat dat een heel slecht idee is? Waarom niet tot X weken voor sluiting van de NL markt?
+2/-0

 
9 maanden geleden
Daar heeft PSV vast wel over nagedacht alleen had Sangare niet bij getekend ben ik bang.
+4/-0

 
9 maanden geleden
Het zal inderdaad wel besproken zijn maar toch is het raar.
Aangezien deze clausule eenzijdig te activeren is had PSV natuurlijk wel een twee weken window kunnen bedingen. Verder was PSV al erg coulant in deze deal structuur. Nou ja het is wat het is.
+2/-0

9 maanden geleden
Jammer van sanchez was een goede, snelle verdediger geweest. Met ruime ervaring op cl niveau.

Maar of hij het niveau nog heeft van zijn ajax tijd is zeer twijfelachtig na seizoenen op de reservebank in Engeland.


Debast en vranckx ken ik niet. Laat me graag verrassen.

Op dit moment heeft feyenoord de beste selectie om kampioen te worden. Maar deze transfer window duurt nog even en in de winterstop is er weer 1.

Ik hoop dat psv nog wel spelers haalt en dat er nog overbodige spelers verkocht worden.
+1/-1

9 maanden geleden
Gisteren een matige wedstrijd gezien, met een uitstekend PSV keeper, middenveld en invallers deden het goed. We hebben 2 topverdedigers nodig en gauw. Topteams hadden ons gisteren met gemak 4x pijn kunnen doen. goed communiceren, dat ronde ding fatsoenlijk in de looplijn meegeven, positioneel goed staan en ophouden met dat eeuwige zenuwachtige gepruts. Als ik PSV was zou ik op 2 topverdedigers investeren en keuzes maken. Goeie Middenvelders en aanvallers genoeg, toch?
+1/-4

 
9 maanden geleden
Vond Boscagli anders behoorlijk goed gister. We moeten niet overdrijven. De verdediging van PSV deed het prima. Tegen 1 van de beste elftallen van de Eredivisie. Bij Feyenoord waar men vol lof is over de verdediging stond het ook niet altijd goed. Hancko werd zelfs gedold door Luuk de Jong. Het blijft voetbal. En iedere andere verdediger die gehaald word zal weleens fouten maken of verkeerd staan. De Ligt bij Ajax was ook niet foutloos.
+4/-0

 
9 maanden geleden
Goeie middenvelders genoeg? Op het middenveld hebben we maar 2 zekerheidjes met Veerman en de bijna zeker vertrekkende Sangaré. Verder Til en enkel nog komende spelers zoals Saibari (in het eerste vooral als aanvaller gebruikt) en Babadi waarvan je nog niet kunt verwachten dat ze een seizoen lang het benodigde niveau gaan halen. Wat ga je doen als Veerman geblesseerd is en Sangaré is weg? Verdedigers hebben we er daarentegen heel veel van. Helaas niet allemaal het niveau dat we nastreven.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage