Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV dicht bij huurtransfer van Malik Tillman'

5 augustus 2023 00:09 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"PSV dicht bij huurtransfer van Malik Tillman"; image source: Pro Shots

Onder meer De Telegraaf meldt dat PSV de beste papieren heeft om Malik Tillman tijdelijk over te nemen van Bayern München. Zowel de Duitse club als de middenvelder zelf ziet het zitten als de viervoudig international van de Verenigde Staten dit seizoen in Eindhoven actief zal zijn. Mede met oog op de ontwikkeling van Isaac Babadi wil Earnest Stewart een huurspeler vast gaan leggen.

Volgens het Duitse Sport1 zijn alle partijen al nagenoeg akkoord over de deal en zal er bij de huurtransfer ook een optie tot koop worden besproken. SkySport meldt dat het dan gaat om een bedrag van 10 miljoen euro.

Meer op Telegraaf.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

huurtransfer malik tillman babadi bayern earnest huurspeler isaac skysport stewart telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Dan mogen we aannemen dat het verlengen van het contract van Isaac Babadi nagenoeg rond is?

Hopelijk een optie tot koop zonder opmerkelijke clausules.
+2/-0

9 maanden geleden
Ga je hem dan halen en Babadi op de bank? Of juist als extra speler zodat hij kan spelen wanneer Babadi moe is / niet 3 wedstrijden in 1 week kan spelen?
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
9 maanden geleden
Je hebt toch gezien dat Babadi nog niet klaar is … dus ja, die komt op de bank, en mag af en toe invallen. Logisch.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Nog niet klaar is waarom precies?
+1/-0

 
9 maanden geleden
Omdat we een stuk of 50 wedstrijden spelen en jonge talenten doorgaans doorbreken wanneer ze in vorm zijn en dat niemand 50 wedstrijden lang in vorm is?
+1/-0

 
9 maanden geleden
Daarom is er ook nog een Guus Til. Heb ik niet zo'n hoge pet van op, maar Babadi moet gewoon veel spelen. Hij heeft het talent ervoor.
+2/-0

 
9 maanden geleden
3 wedstrijden per week straks. CL/EL wedstrijden. Competitie wedstrijden. Beker wedstrijden. Vertegenwoordigende Nederlands elftallen wedstrijden. Denk je dat Babbadi alles kan spelen. Mutaties zullen er zijn. Schorsingen. Blessures. Vorm verlies. We hebben iedereen nodig.
+1/-0

9 maanden geleden
Ergens op de achtergrond houdt PSV rekening met een vertrek van Joey Veerman. Die vormt samen met Noa Lang het brein van het elftal dat verder tot nu toe een laagscorend vermogen heeft. Simons wordt inderdaad erg gemist. Dat PSV gisteren gewonnen heeft is voor een deel ook te danken aan een minder Feyenoord dan vorig seizoen.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Das niet te hopen. Veerman is het moeilijkst te vervangen.
+3/-0

9 maanden geleden
Tillman is multifunctioneel net als Simons. Graag ook optie tot koop. Deze jongen heeft ook gewoon scorend vermogen. Gaat het bij PSV nog beter doen dan bij Rangers. Meer kwaliteit en een trainer die spelers beter maakt.
+2/-0

9 maanden geleden
Mooi dan kunnen Babadi en Tillman het lekker uitvechten. Goed z'n concurrentie ook voor Til, houdt iedereen scherp en er komen veel wedstrijden aan. Trouwens als Babadi niet bijtekent hem meteen op de bank zetten of terug van JPSV. Te vaak gebeurd dat jonge spelers / hun management PSV een beetje onder druk zetten. Je moet graag bij PSV willen spelen anders wegwezen.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Mee eens wat je zegt over Babadi. Maar als ie niet bijtekend dan kan je hem ook net zo goed verkopen want dan vang je er in ieder geval nog wat voor.
+2/-1

9 maanden geleden
Een welkome aanvulling lijkt me.
+1/-0

9 maanden geleden
Dat lijkt mij ook een welkome aanvulling. Van Til heb ik, voetballend gezien, geen hoge pet op. Dat vind ik echt een "Plan B" speler. Babadi doet het tot nu toe meer dan prima, maar de vraag is of hij dit gedurende een langere periode kan volhouden én of hij zijn contract überhaupt gaat verlengen.
+1/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Goede deal van Stewart om hem op deze voorwaarden binnen te halen. Interessante speler die ik persoonlijk niet voor de Ketelaere vind onder doen.Met Babadi op deze positie als back up,Babadi kan ook als back up van Lang spelen , is ook een positie die hij in de jeugd vaak heeft ingevuld.Geweldig als PSV doorschakelt naar de talentvolle belgen Aster vranckx en Zeno Debast.Deze jongens zouden zoveel voetbal aan PSV toevoegen ,en uiteindelijk ook transferwaarde vertegenwoordigen. Als PSV daarnaast ook nog de optie Wijnaldum weet te verzilveren, transfervrij dan voeg je nog ervaring toe en is de selectie compleet en ijzersterk.Veerman ontwikkelt uitstekend ,vranckx zou dat ook kunnen en Tillman ook ,net als Babadi , maar met de hoeveelheid wedstrijden ben je kwetsbaar ,interlands ,blessures,overbelasting,vormverlies het kan allemaal. Je mag ook wisselen niet iedereen heeft een basisplaats of speelt 90 minuten.PSV heeft dan in elke linie ervaring ,Benitez ,v aanholt,wijnaldum,de jong en daar kunnen alle andere spelers zich aan op trekken.Droomselectie voor Peter Bosz
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
9 maanden geleden
Zou inderdaad een leuke selectie zijn, maar eerst maar eens afwachten of Vrancx en Debast gehaald kunnen worden.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Ik hoop het wel want het zijn zeer getalenteerde spelers die veel potentie hebben om door te groeien.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage