Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'PSV al persoonlijk rond met Jerdy Schouten'

11 augustus 2023 21:40 - ED.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "PSV al persoonlijk rond met Jerdy Schouten"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat PSV zich officieel heeft gemeld bij Bologna om Jerdy Schouten over te nemen. Een eerste bod is al uitgebracht, al blijft de Italiaanse club voorlopig vasthouden aan een vraagprijs van 20 miljoen euro. Ook AC Milan heeft een bod uitgebracht op de middenvelder. Vanwege de transferperikelen is hij bij Bologna buiten de basis gehouden voor het bekerduel tegen Cesena van vrijdagavond.

Ondanks het bod op Schouten staat Aster Vranckx ook nog altijd in de belangstelling van PSV.

Update 22:12: Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV een bod heeft uitgebracht van 12 miljoen euro plus bonussen. Ondanks dat AC Milan bereid is om 20 miljoen euro te betalen heeft PSV het vertrouwen dat het lukt om de Italiaanse topclub af te troeven omdat Schouten zelf dol- en dolgraag naar Eindhoven wil verhuizen. PSV zou al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de middenvelder, die het ziet zitten om onder Peter Bosz aan de slag te kunnen.

Een transfer zou al dichtbij zijn en daarover wordt volop onderhandeld met Bologna. De Italiaanse club hoopt hem echter te kunnen verkopen aan een club die meer geld wil bieden.

Meer op ED.nl




Tags

schouten bologna jerdy milan aster bekerduel bosz cesena dol transferperikelen verhuizen vranckx

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Iemand enig idee of die een beetje kan ballen?
Mij geheel onbekend.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Goede balafpakker. 1 interland onder Van Gaal.
+2/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
AC Milan heeft ook een bod uitgebracht op Schouten. Ik lees zelfs 20 miljoen. En die hebben hem 4 jaar zien spelen in de Serie A. Dus zal wel wat kunnen lijkt me.
+1/-0

9 maanden geleden
Als dit klopt dan zal Sangaré waarschijnlijk al bijna weg zijn. Ben benieuwd of hij dit weekend speelt.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Jerdy willen ze als vervanger voor Guti. Als stand-in voor Sangaré. Omdat er geen backup VM is.
Als Sangaré vertrekt willen ze Vranckx halen.
+1/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Wat een gedrocht die lange transfer periode. Waarbij nog afwachten is op wij CL spelen, inclusief extra miljoenen en aantrekkingskracht. Met die bedragen die weer over de kop gaan in Engeland, kun je het bedrag van 20 miljoen voor schouten bijna niet meer belachelijk noemen.

Blij wanneer het 1 september is en we in ieder geval een aantal maanden weten wie er in ons shirt spelen.
+2/-0

9 maanden geleden
Prima aankoop én heel fijn dat men dus toch waarschijnlijk een extra (defensieve) middenvelder gaat halen. Daarna nog een centrale verdediger én een extra vleugelaanvaller aub. Daar tegenover zal waarschijnlijk een vertrek van Sangaré staan. Als je met dat geld en eventueel de inkomsten uit de CL ook nog wat aankopen zou kunnen doen met het oog op de toekomst zou het dat helemaal af maken.
+2/-0

 
9 maanden geleden
En wellicht een verzoek indienden dat al onze spelers ook met Jong of het vrouwenteam mee mogen doen?
+1/-0

9 maanden geleden
Da's wel erg veel geld voor die positie. Het is te hopen dat PSV, daar bovenop, niet wéér de fout maakt om allerlei afspraken voor lief te nemen waarmee het zichzelf later tekort doet.
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
9 maanden geleden
Je betaald niet voor een positie, maar voor de kwaliteiten van een speler
+3/-0

 
9 maanden geleden
En voor de kwaliteiten van een doelman of verdediger wordt gemiddeld veel minder betaald dan voor de kwaliteiten van een aanvaller.
+1/-0

9 maanden geleden
Zie persoonlijk liever Vrancx komen maar misschien komen ze allebei wel. Wel de eerste waarbij ik denk dat je er weinig aan over gaat houden ook gezien z'n leeftijd.
+2/-0

 
Kleine1 (geschorst)
9 maanden geleden
Heb je wel eens nagedacht over wat zo’n speler je opbrengt als hij je bv 5 jaar naar een kampioenschap kan brengen??
Het gaat niet altijd over het verkopen van voetballers hoor. We zijn een voetbalclub, geen handelshuis.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ik denk dat je hierbij je wens over PSV en de realiteit door elkaar haalt helaas. Hoe graag ik het ook met je eens zou zijn is voetbal niets anders dan mensenhandel, helemaal wanneer je als club structureel een begrotingstekort hebt. Afgelopen seizoen was hier een voorbeeld van Gakpo en Madueke weg in de winterstop. We zitten niet in de luxe positie zoals een chelsea die maar kunnen uitgeven wat ze willen.

De reden dat ik Vrancx liever zou zien dan Schouten is vooral leeftijd en de restwaarde over 2 a 3 seizoenen. Wanneer Jerdy een dusdanige topper blijkt dat hij ons eigenhandig 5 seizoenen kampioen maakt (wat ik betwijfel) heb ik niets gezegd.
+2/-0

 
Kleine1 (geschorst)
9 maanden geleden
Het begrotingstekort was veroorzaakt door wanbeleid, met name door het beleid van de vorige TD.
Om dit een structureel probleem te noemen gaat een beetje ver, en ik vertrouw erop dat onze huidige directie daar beter mee om weet te gaan.

Verder is de term restwaarde een beetje een hype aan het worden … iedereen vind tegenwoordig dat spelers alleen gehaald mogen worden als ze jong zijn, waardoor de kans op winst bij verkoop groter wordt.
Een speler van 26 jaar kan als hij beter presteert dan een speler van 23 jaar veel meer gaan opbrengen. Het ligt met name aan de kwaliteiten en inzet van de spelers. Om al meteen te gaan roepen dat een speler van 26 jaar geen restwaarde heeft gaat een beetje te ver … zo’n speler wordt misschien wel helemaal niet gehaald voor de verkoop maar voor z’n ervaring … want die heb je ook nodig, je kunt geen prijzen pakken met alleen spelers van 18-23 jaar.

Ik vind het eigenlijk vrij logisch dat onze TD (en trainer) nu kiest voor iemand met ervaring, we hebben tenslotte al best veel jonge spelers in de selectie.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Schuld van de vorige td xD. Net zoals de regen deze weken zeker
+1/-2

 
Kleine1 (geschorst)
9 maanden geleden
Klopt dat niet dan? Let op, ik zeg “met name” …
+1/-0

9 maanden geleden
Lijkt mij ongelooflijk veel geld voor deze jongen. Vast een zeer degelijke en nuttige speler maar is ook al weer 26. Misschien de nieuwe Guti - ook al omdat hij even puur rechts is als Guti puur links was.

Vranckx intrigeerde wat dat betreft meer en blijf Chotard een zeer interessante optie vinden indien eerder genoemde bedragen in de buurt lagen.
+1/-1

9 maanden geleden
Belachelijk veel geld voor een 26-jaar oude speler. Zie er weinig heil in, PSV strooit letterlijk met geld maar er is met dat geld heel weinig transfereerde gecreëerd de afgelopen jaren. Als we geen jeugdopleiding hadden kon PSV al opdoeken, krijg sterk het gevoel dat we op transfergebied gemismanaged worden.
+1/-5

9 maanden geleden
Jerdy Scouten is met zijn 26 jaar in de kracht van zijn voetballeven en kan over twee/drie jaar net zo goed een partij Euros opbrengen als een Aster Vranckx terzelfdertijd, en wij leven in het heden dus daar moeten we hedendaags rekening mee houden richting de toekomst want de toekomst kan het heden niet vervangen.
+2/-0

9 maanden geleden
Men doet nu net of 10-15m veel geld is in de huidige voerballerij. Als je een directe versterking wil moet je dat gewoon betalen. Of niet klagen als er straks weer een middelmatige speler wordt gehaald. Liever iemand die er direct staat en wat toevoegd dan halve bak....
+1/-0

9 maanden geleden
Wat moest Gerrit kosten? Toch ook zo rond de 15 mln, of heb ik dat verkeerd op m’n netvlies?
+1/-0

9 maanden geleden
Hopelijk sluit hij snel aan,liefst morgen al.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte