Transparent
Inloggen
Sluiten

Earnest Stewart: 'We zijn nog steeds achterin bezig'

21 augustus 2023 11:57 - PSV TV
Foto: Pro Shots

Earnest Stewart: "We zijn nog steeds achterin bezig"; image source: Pro Shots

PSV is deze transferwindow zeker nog niet klaar met het versterken van de selectie. "De markt is de laatste weken pas op gang gekomen, waar het in het begin heel rustig was. Nu zie je dat alles meer vloeibaar wordt en dat er links en rechts meer gebeurt. Dat merk je ook", aldus Stewart tegenover PSV TV. "De telefoon staat meestal roodgloeiend. Niet alleen bij mij, maar dat zal voor mijn collega's hetzelfde zijn. Het zullen nog een paar aardige dagen worden."

Naast het aantrekken van Sergiño Dest moet de defensie nog verder verbeterd gaan worden. "In de komende tien, elf dagen gaan we kijken of we daar de juiste invulling aan kunnen geven. Maar dat moet dan wel passen in wie we zijn en wat we kunnen doen. En natuurlijk moet hij een aanvulling kunnen zijn voor de selectie", zo geeft hij aan. "We zijn nog wel even bezig."

Mogelijk zullen er nog een paar spelers gaan vertrekken. "Een aantal spelers staat op de nominatie voor verhuur", zegt hij daarover. "Dat zit er nog allemaal aan te komen en zit nu in de pijplijn. Daar gaan we in de komende dagen aandacht aan besteden."

Meer op PSV TV
Tags

stewart earnest dest nominatie pijplijn roodgloeiend transferwindow vloeibaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Als ik een huis bouw, dan begin ik met de fundering, niet met de dakpannen. Maar goed, blij om te lezen dat er nog wel de intentie is om een verdediger te halen. Fingers crossed dat het ook lukt.
+6/-1

 
11 maanden geleden
Hoe je een huis bouwt hangt ook van het klimaat en de ondergrond af. ;)

Maar goed: verdedigen begint bij de aanvallers zeg ik altijd maar.
+2/-0

 
11 maanden geleden
De grond onder het Philips stadion - Er begint altijd wel iemand over die ondergrond als het over PSV transfers gaat ;-)
+3/-0

 
11 maanden geleden
Zou je aanvallers leren verdedigen een optie zijn?
Verdedigers spelen toch ook offensief? ;-)
+1/-0

 
11 maanden geleden
Het is ook wel des PSV om weinig te doen aan de verdediging. Op de back posities wordt ook nog wel eens wat interessants gehaald, maar wat was de laatste topaankoop centraal achterin. Boscagli is leuk, maar gaat die nog een stap maken? Wat heb je daarna?
+2/-0

 
11 maanden geleden
Naar mijn mening Alex in de zomer van 2005
+2/-0

 
11 maanden geleden
Zomer 2004 maar dat terzijde. Moreno was ook geen koekenbakker en heeft het méér dan behoorlijk gedaan, ook in de champions league waar we als eerste Nederlandse club in jaren weer eens overwinterden in de champions league. Alex was klasse beter maar was ook meteen een van de allerbesten op die positie die we ooit gehad hebben, samen met Nielsen (vind ik)
+4/-0

 
11 maanden geleden
Wat mij betreft inderdaad Moreno. Wat een fantastische verdediger was dat, die weinig overtredingen nodig had om zijn tegenstander af te stoppen en ook nog met regelmaat zijn doelpunten meepikte. Daarna helaas nooit meer iets in onze laatste lijn gezien van dat niveau.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Ik zag Boscagli Zaterdag terecht flink lopen mopperen op sommige spelers, heb nog altijd het idee dat hij het goede gevoel voor zijn werk heeft.
+4/-0

 
11 maanden geleden
Boscagli werd toch ook in eerste instantie voor de linksback positie gehaald? Puur toeval dat hij nu centraal staat volgens mij. Op het middenveld deed hij het eigenlijk ook beter dan als back.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Earnie is geen huis aan het bouwen! ;)
+3/-0

11 maanden geleden
Het lijkt me duidelijk dat Earnest nog steeds uitgaat van verkoop Sangare. Helaas. Maar zonder de Sangare-miljoenen lijkt het me onzinnig om rond te kijken naar een goede verdediger (aangezien het geld wel op is nu.. toch?)
+1/-0

 
11 maanden geleden
Sangare gaat heus nog wel weg ... en die verdediger komt er ook wel!
Zoals altijd, gebeurt bijna alles in de laatste dagen van de transfermarkt.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Ja maar het is de vraag of je die laatste dagen in paniek een aankoop moet doen. Als je zeker weet dat Sangaré nog vertrekt kun je wel vast op zoek gaan naar een goede verdediger. Alle inkomende jongens waren er snel, dan kan een verdediger die wat toe voegt er toch ook vlot zijn lijkt mij.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Tja, maar een 100% zekerheid dat hij weggaat hebben we natuurlijk nooit … en daarom wil men (gelukkig) ook geen risico’s nemen door al een flinke investering te doen, en dan straks weer met een moeilijk financieel plaatje te eindigen. Begrijpelijk toch?
+1/-0

 
11 maanden geleden
Als hij nu ineens wordt verkocht doet hij ook niet meer mee tegen Rangers. Laat het volgende week donderdag, na de return maar gebeuren. 31 augustus om precies te zijn. Hebben we tot het laatst gebruik van hem kunnen maken.
+1/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Hoop echt dat die debast komt. Dan hebben we een selectie waar je kampioen mee kan(moet?) worden. Bij Feyenoord krijg ik de indruk dat ze vorig jaar erg boven zichzelf zijn gestegen en ook missen ze nu de beste speler tov vorig jaar. De aankopen van Ajax lijken ook niet bepaald versterkingen terwijl ze met het vertrek van tadic, timber, waarschijnlijk kudus alvarez en de blessure van de eerste keeper wel hebben ingeleverd.
Ik heb wel een goed gevoel over dit seizoen
+3/-0

11 maanden geleden
Ik vind Stewart het goed doen. Hij is communicatief ook sterk. Weet wat hij wil en is ook duidelijk. Zijn aankoopbeleid is logisch. Gakpo vervangen door Lang. Simons vervangen door Tillman. Guti vervangen door Schouten. Pepi als 2e spits, wat PSV vorig seizoen juist zo gemist heeft. Dest erbij is een versterking voor de vleugels want daar kon ook wel wat bij. Als er nu nog een centrale verdediger bijkomt die wat toevoegt dan heeft PSV het heel erg goed gedaan. Mocht Sangare nog vertrekken zal Vranckx er nog bij komen. Stiekem hoop ik nog steeds op de ervaren Sanchez achterin.
+8/-0

11 maanden geleden
Joe Scally van Borussia Monchengladbach of Walker Zimmerman van Fulham gok ik op
+1/-0

 
11 maanden geleden
Als Long van Lala komt kun je wel leuke liedjes net Long en Lang maken.
+1/-0

11 maanden geleden
Dat mag ik hopen. Afscheid nemen van de paniekzaaiers achterin aub.
+1/-0

11 maanden geleden
Wat een fijn interview om te horen. Ik ben blij met de transparantie vanuit Earnest en, als ik hem hoor praten, dan heb ik ook echt het idee dat hij weet waar hij mee bezig is. Over de kwaliteit van zijn aankopen wil ik nog niet oordelen, dat kan pas over een paar maanden, maar het lijkt erop dat we een zeer capabele TD hebben aangenomen.
+3/-0

11 maanden geleden
Veelal goede aanwinsten. Pepi heb ik echter nogsteeds aardig wat twijfels over. Goed voor de goal maar voetballend heel matig .. Wij gaan het zien
+2/-0

11 maanden geleden
Veel valt of staat met het tweeluik tegen Rangers. PSV gokt qua verdediging. Naast evt plaatsing CL zal ook evt verkoop Sangare voor de nodige transfers kunnen zorgen. Jammer dat we verdedigend nog matig zijn. Hopelijk kost ons dat niet de kop. Vlak Rangers niet uit, ook vorig jaar een brug te ver.
+1/-0

11 maanden geleden
Dan maar er van uit gaan dat het niet weer een middenvelder wordt ;) Nee flauw want ik heb alle vertrouwen in Earnest. Straks met de huldiging op Stadhuisplein massaal zingen "wij zijn niet bang want Earnest is er bij, Earnest is er bij" :D
+1/-0

 
11 maanden geleden
Earnie is erbij, Earnie is erbij!
+1/-0

11 maanden geleden
Dat zou tijd worden. Als er nu nog een blessure volgt van een van de verdedigers, hebben we een serieus probleem. Een optie wellicht dan om Luuk de Jong naar achter te halen. (Grapje)
+1/-0

11 maanden geleden
Schiet maar eens op dan! Met deze verdediging heb je niets nada te zoeken in europa
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.832 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten simons strijdplan vaio veerman vitesse waarheid weghorst xavi