Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jarrad Branthwaite opnieuw in beeld bij PSV'

23 augustus 2023 14:51 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Jarrad Branthwaite opnieuw in beeld bij PSV"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat ook Jarrad Branthwaite weer als optie wordt gezien om de verdediging te versterken. PSV probeerde de Engelsman al definitief vast te leggen, maar vond hem aanvankelijk te duur. Everton zette in op een transfersom van minimaal 15 miljoen euro. Bij de Engelse club speelde hij nog geen minuut dit seizoen en recent is er opnieuw contact opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.

Dinsdag zat de verdediger al op de tribune toen PSV de uitwedstrijd tegen Rangers FC speelde. Zelf staat hij absoluut open voor een terugkeer naar PSV, maar er zijn wel twijfels of de club hem nu wil of kan betalen. Naar verwachting zal er eerst een grote verkoop gedaan moeten worden voor er een forse investering kan worden gedaan.

Ook Zeno Debast en Miles Robinson staan nog altijd op de lijst van PSV.

Meer op ED.nl




Tags

branthwaite jarrad debast everton miles rangers robinson zeno

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Ik hoopte op een wat beter niveau en meer ervaring
+4/-6

9 maanden geleden
Kunnen ze nu echt geen verdedigers scouten bij psv.

Loopt er nu nergens op de wereld betere verdedigers dan ramalho, teze en Boscagli rond.

Verkoop bijv sangare en haal sanchez.

Overigens vraag ik mij af waarom psv tillman en pepi hebben gehaald. Ze deden gisteren allebei niet mee. Had van dat geld een verdediger gehaald.
+4/-2

 
9 maanden geleden
Pepi is de stand-in voor De Jong. Die gaat echt nog wel zijn minuten maken, als/wanneer De Jong geblesseerd is, of uit vorm, of gewoon bij een druk programma.
+5/-0

9 maanden geleden
Prima speler vorig seizoen en wordt alleen maar beter. Naast verdedigend ook aanvallend koppend sterk. Kan ook prima naast Boscagli staan. Ik stem voor.
+7/-1

9 maanden geleden (gewijzigd)
Was een prima speler. We moeten ook niet vergeten dat Boscagli grotendeels niet heeft meegedaan vorig seizoen. Dat scheelt een slok opeen borrel met name opbouwend. De vraag is nemen we genoegen met prima
+7/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Gerrit was vorig seizoen onze beste verdediger, maar is het nu echt zo dat een jaar lang scouten op centrale verdedigers niets beter oplevert dan “dit”? Ik begrijp daar werkelijk niks van..

(En met “dit” bedoel ik dan een naam die al op het lijstje stond)
+2/-0

9 maanden geleden
Je hebt een jaar kunnen scouten en dan komen we met dit
+1/-0

9 maanden geleden
Ik zie hier een aantal goede scouts in de commentaren (Zelfbenoemde)
Maar zullen de mensen die erover gaan niet hun uiterste best doen om voor het geld dat er is de beste optie te halen.
Ik snap dat het niet altijd naar ieders zin is,maar het is ook niet makkelijk om altijd precies de goede eruit te pikken.
Als ik zie wat er kan dit jaar en wat er binnen gekomen is dan denk ik dat we best een goed team hebben.
+5/-1

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Ze zullen vast hun best doen.. maar dan zijn ze misschien gewoon niet geschikt voor de job.. (heb het over het defensieve gedeelte)
+2/-1

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Goede reactie Eldorado.

Ik zou er nog aan toevoegen dat wij (althans ik) ook willen dat niet altijd alles bekend wordt gemaakt. Er is al teveel bekend deze window vind ik en hoop dat Stewart paar pareltjes op de korrel
heeft die wij (en al die super scouts hier) nog niet weten. I hope so!
+3/-0

 
9 maanden geleden
Ik ben alles behalve een scout, vind het ook kinderachtig hier zo neergezet te worden omdat ik mijn vraagtekens plaats bij het performen van ons scoutingsapparaat. Ik heb geen inside info, ik kan alleen oordelen op wat ik op het veld zie gebeuren. En daar zie ik al jarenlang defensieve middelmaat. Ik snap niet dat jullie daar zo makkelijk overheen stappen..
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ik denk ook niet dat er geld is voor top ,en de beste uitzoeken is een illusie want hij moet in het systeem passen in de groep passen het vermogen hebben om door te groeien enzovoort.dit is een bijna onmogelijke opgave daar we nu eenmaal geen Europese topclub zijn.
Verder wil ik nog aangeven dat het niet mijn bedoeling is om mensen op welke manier dan ook weg te zetten.
Mocht dit zo zijn overgekomen sorry daarvoor,maar we moeten het doen met wat voor psv mogelijk is ik hoop dat we met dit materiaal dit jaar kampioen worden zou weer eens leuk zijn.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Hoop ook dat we weer massaal Eindhoven in kunnen om weer eens een feestje te vieren aan het einde van het seizoen. Is al te lang geleden 😉
+1/-0

9 maanden geleden
Huren met betaalbare optie tot koop. Minimaal risico. Sowieso goed als backup. Als hij doorgroeit kun je de homegrown-bonus verzilveren.
+2/-0

9 maanden geleden
Jarrad heeft het vorig seizoen goed gedaan. Is wat mij betreft de beste verdediger van vorig seizoen. Ik zou hem een welkome speler vinden.
+8/-0

9 maanden geleden
Jarrad opnieuw huren is mijns inziens een gek besluit. We weten wat hij kan en hij is of goed genoeg voor PSV of niet. Wat mij betreft is hij zeker welkom. Een kopsterke, enthousiaste speler die nog jong is en waar voldoende rek in zit.

Als PSV 15 miljoen zou kunnen betalen voor Debast, dan zou het toch ook moeten kunnen voor Brantwaithe?

Ik denk alleen dat we zekerheid moeten hebben over het behalen van de CL of over de verkoop van Sangaré voordat we nog een aankoop kunnen doen.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Ik vind iedereen die überhaupt in positie kan lopen achterin een versterking op dit moment! Graag voor de return💪🏻😀
+1/-0

 
9 maanden geleden
Nieuwe aankopen zijn niet speelgerechtigd voor de return.
+1/-0

9 maanden geleden
Goeie maar ook dure speler. Loopt er in centraal of zuid Amerika niet een pareltje rond ? Waar zijn onze scouts en wanneer komt er eens een topper van de clubs waar PSV mee samenwerkt. Heb het idee dat dit alleen maar geld kost en tot nu toe niets heeft opgeleverd.
+4/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Ik blijf hopen op Davinson Sanchez. PSV moet een ervaren RCV halen die weet hoe het is om bij een topclub te spelen. En hij is pas 27, dus we kunnen nog lang plezier van hem hebben. Stefan de Vrij was ook een optie geweest voordat hij had verlengt bij Inter.
+1/-0

9 maanden geleden
volgens mij moet het profiel zijn: Rechtsbenige RCV, slager van beroep die niet te passeren is, een bal aan boscagli kan geven, communicatief vaardig, indien mogelijk én ervaring én restwaarde, prijscatogorie 7-13 miljoen.
Voldoet Branthwaite NEE, voldoet Debast NEE.
+1/-0

9 maanden geleden
begint weer op paniekvoetbal te lijken.
Een serieuze versterking van de defensie had toch prioriteit 1 moeten zijn deze transferperiode.
Dit is al in zoveel wedstrijden bewezen.
Na gisteren beginnen ze blijkbaar toch weer wat meer te zweten.
Echt, struisvogelgedrag
+2/-0

9 maanden geleden
Heb niet zo'n hoge pet meer op van dit PSV na het zien van de laatste wedstrijden. Moeilijk scoren en elke pot een paar tegen. Weinig verschil met vorig seizoen. Gisteren ook weer een geren en gedraaf. Gaat hem zo niet worden.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Dat is nou precies wat ik dacht!! Met Branthwaite in de basis vorige seizoen hadden we vracht aan tegengoals tegen. Ik vind hem absoluut geen aanwinst voor PSV. Is gewoon een modaal verdediger. Onbegrijpelijk als ze hem weer binnen halen.
+1/-2

 
9 maanden geleden
Zet brantwaith op de plek van Ramalho en je wordt drie klasses beter. Zeker nu, met boscagli naast hem. Wat mij betreft is hij welkom. 5-jarig contract laten tekenen en je verkoopt hem over 3 jaar weer voor veel geld terug aan een Engelse club.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Maar je kan ook kiezen voor Teze centraal naast Boscagli. En dan heb je natuurlijk ook nog Obispo maar die is geblesseerd. Je zou Dest rechts kunnen zetten en dan Teze centraal.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ik ga ervan uit dat Ramalho vertrekt als Branthwaith komt (voor beide partijen beter). Daarmee krijg je een mooie concurrentie strijd tussen Teze en Gerrit en heb je met Teze nog een goede backup voor de backposoitie.
+1/-0

Kleine1 (geschorst)
9 maanden geleden
Goede keuze ...

Deze jongen heeft zich bewezen bij PSV, en kent de club en veel van de spelers etc., waardoor hij meteen klaar is om te spelen.

Van mij mag hij komen. Ik lees hier zo vaak dat we iemand zoeken die meteen klaar is ... nu, dit is hem!
+2/-0

 
9 maanden geleden
Tot er een CV wordt gevonden die daadwerkelijk er meteen kan staan. Dan wordt er wel weer wat anders verzonnen :D
+2/-0

 
9 maanden geleden
Dan is ie waarschijnlijk te oud en zit er geen restwaarde op. 😀
+1/-0

9 maanden geleden
Tsja, wat of wie anders? Heel Europa zit achter de goede centrale verdedigers aan. Voor een echte uitblinker ben je meer dan 30 miljoen kwijt, in die vijver kan PSV niet vissen. Deze knul is ok maar niet top, wie anders is de vraag? Debast? Nou.......
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage