Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV doet Isaac Babadi contractvoorstel tot 2028'

26 augustus 2023 10:36 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV doet Isaac Babadi contractvoorstel tot 2028"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV lichte vooruitgang heeft geboekt in de contractonderhandelingen met het management van Isaac Babadi. De middenvelder kan een contract voor vijf seizoenen tekenen en heeft een salaris aangeboden gekregen dat de club passend vindt. Het management van Babadi hoop echter dat er een aanbieding komt waarin het gat met de voorstellen van de buitenlandse clubs minder groot is.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

babadi isaac contractvoorstel contractonderhandelingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Heel gedoe tegenwoordig om een 18 jarig talent te binden.
Zijn al maanden bezig om een nieuw contract te tekenen.
Denk overigens dat hij weinig aan spelen toekomt want Tillman, Saibari en Guus spelen gewoon wat volwassener in mijn ogen.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Dit soort trammelant kun je verwachten als de club te lang wacht met het verlengen van zijn contract. Speler heeft inmiddels betere aanbiedingen uit het buitenland op zak en kan over een jaar gaan en staan waar hij wil. Wat de club als passend salaris ziet, doet onder deze omstandigheden eigenlijk niet meer ter zake. Het gaat voor PSV nu om het veilig stellen van toekomstige transferwaarde.
+5/-0

 
9 maanden geleden
Het gaat inderdaad om het vastleggen van toekomstige transferwaarde, maar daarbij moet wel degelijk rekening gehouden met wat een passend salaris is.
Niet alleen zou het nergens op slaan om een talent dat amper doorgebroken is (2 leuke potjes gespeeld, daarna een matige helft tegen Utrecht) een salaris te geven dat vergelijkbaar is met gerenommeerde spelers als Van Aanholt of Benitez (ik schat even dat de hoogte van de buitenlandse aanbiedingen richting een miljoen per jaar gaat), bovendien zou dat bij andere spelers die al meer hebben laten zien - terecht - vragen oproepen en zullen zij bij toekomstige onderhandelingen ook zulke bedragen eisen.
Kortom, bij een overdreven hoog aanbod omwille van de toekomstige transferwaarde gooi je je hele salarishuishouding overhoop.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Klopt op zich wel wat je zegt, maar je moet dat vastleggen vaak doen al je nog niet zo zeker bent over iemand zijn laatste ontwikkeling en of die de laatste stap echt zet. En als je dan pak'em beet 5-6 talenten vroegtijdg en 'passend' vastlegt, dan doet het financieel wel ff pijn als ze die stap vervolgens net even niet maken.... Niet zo simpel dus.
+1/-0

9 maanden geleden
Als we hem 1 van de 5 best betaalde spelers moeten maken om hem te behouden dan maar niet. Enige wat je bovenop een normaal salaris kan bieden is een percentage van een toekomstige transfersom. Als hij vertrouwen in zichzelf heeft dan doet ie dat. Als hij nu zo snel mogelijk zo veel mogelijk wil verdienen wellicht om een hele familie in Sierra Leone te onderhouden dan moet ie maar naar een buitenlandse club gaan. Zou jammer zijn
+7/-0

9 maanden geleden
@Ronald, om een hele familie in Sierra Leone te onderhouden?
Ik denk eerder om de haaibaaien om zich heen te voorzien van dikkere Porches villa's en Rolexen enz, maar natuurlijk staat hij in zijn recht hoe krom dan ook
+6/-0

9 maanden geleden
Enige binding met de club die je gebracht en begeleid heeft waar hij nu staat zou hem en anderen sieren maar ja, voetballers en de hele entourage er omheen zijn tegenwoordig alleen maar zakkenvullers. Laatste voorbeeld is Simons.
+4/-6

 
9 maanden geleden
Zijn stap als 'zakkenvuller' pakt anders sportief vooralsnog ook geweldig uit :denk Regelrechte sensatie bij Leipzig
+6/-3

 
9 maanden geleden
Als t simons puur en alleen om geld was te doen, was hij vorig jaar niet naar psv gekomen en zou hij nu niet naar Leipzig zijn gegaan:
Nederland bood hem kans om snel veel te spelen. Gelukt. Bundesliga is weer een trapje hoger. Er zit een plan achter om beter te worden
+8/-1

 
9 maanden geleden
Idd, Simons had een plan en heeft deze uitgevoerd. Volgens mij vergeten mensen hier dat Simons een van de grootste talenten wereldwijd is. We moeten blj zijn dat hij een goed jaar hier had en hopen dat hij aan het eind van zijn carrière terugkomt. Zonder lage transfer clausule van psg was hij nooit gekomen. Simons verdiend in de toekomst een warm onthaal bij PSV.
+9/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Alleen heeft PSV Simons niet gebracht, dat hebben Barça en PSG gedaan. Die jongen had een plan en is mentaal gelukkig sterk genoeg om zich niet gek te laten maken door dollar tekens maar door sportief te willen groeien. En hij was zelfs de ere divisie al ontstegen om eerlijk te zijn. Het enige wat mij wel pijn deed is dat hij zo lang wachtte met zeggen dat hij weg ging en geruisloos via de achterdeur vertrok ( naar PSG vanaf trainingskamp in Oostenrijk ), ook al is dat zijn goed recht, dat deed zeer maar hij heeft nooit een verkeerd woord gezegd over PSV en is op zijn leeftijd al een voorbeeld. Ik wens hem juist alle succes toe. Maar Babadi is ook een enorm talent en geweldig etc en zou mooi zijn als hij bij tekent maar bij Babadi denk ik dat het een stap te snel zou zijn om al te gaan.
+5/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
bergwijn, labyad, bakkali, depay, en ga maar door. Allemaal teveel willen op te jonge leeftijd. Ieder foute inschatting op hun eigen manier, dat hun carriere voor altijd een halt heeft toegeroepen. En hoeveel jaren we ook verder zijn, ze blijven achterlijk. Simons heeft eerlijk gezegd de juiste stap gezet door naar Leipzig te gaan. Een middenmoter in een grotere competitie die aanvallend voetbal speelt. (Maar ook hij had niet naar PSG moeten gaan, dat had hem een jaar ellende gescheeld) Ik kan hier over deze situatie niet te veel oordelen maar als hij een salaris van 2 of 3 miljoen heeft geboden en hij wil weg om ergens 4 of 5 te krijgen, dan sodemieter lekker op joh. Hij heeft nog totaal geen overzicht als het om de omschakeling teruguit gaat. Als hij 1 of anderhalf miljoen aangeboden heeft gekregen, dan is dat een achterlijk aanbod. dan moet je een contract tot 2026 aanbieden en volgend jaar verhogen. Uiteindelijk heeft hij nog NIETS laten zien, buiten een paar prachtige acties. Al die makelaars die deze jongens gek maken en ze blijven er gewoon in meegaan. Graag of niet. Kan niet eens een basisplek afdwingen en gewoon 90 minuten spelen. Jammer want het lijkt juist een nuchter ventje.
+3/-0

 
9 maanden geleden
3 miljoen aanbieden aan een jeugdspeler? :D Alles goed verder?
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd en gesloten)
6 - 9 miljoen in hem investeren ipv de deur gratis uit? ja
+1/-0

 
9 maanden geleden
Dus omdat je een speler voor 12 miljoen euro haalt, moet je ook maar jeugdspelers 3 miljoen gaan geven? :I
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Memphis vind ik niet. Sterker, hij ging toen hij PSV kampioen had gemaakt, samen met wijnaldum. En een wk had gespeeld. Dat zou juist het verhaal voor deze spelers moeten zijn. Ook bergwijn vind ik niet. Die maakte vorig jaar een cruciale fout ;)

Maar goed, wat ik denk maakt niet zoveel uit. Het is ergens best treurig dat je voor een speler die nog niks heeft laten zien zo ver moet gaan. Ik snap best dat wanneer een buitenlandse club komt, met wellicht een goed verhaal en een waanzinnig salaris, je heel sterk in je schoenen moet staan. Al denk ik dat aanbod van PSV ook geen appel en een ei zou zijn.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Memphis naar Manchester, dat is toch geen goede stap en iedereen wist dat. Heeft hem echt enorme knauw gegeven.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Welke club hij koos maakt mij geen reet uit. Het gaat erom of hij, of welke speler ook, klaar was om PSV te verlaten. Hij was kampioen, en international. Dat is wat anders wanneer je 4 wedstrijden in PSV 1 hebt gespeeld en dan vertrekt.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Salaris van 3 miljoen voor Babadi? Heb je een klap van de molen gehad? Dan hoort hij bij / is hij direct de grootverdiener van de club. Laten we dat even niet doen.
+3/-0

9 maanden geleden
Het is wel een teken aan de wand dat we zo'n grote moeite hebben om het contract van een speler die net 18 is geworden en nog niks gepresteerd heeft in PSV 1 te verlengen. What's next? Mannetjes van 16 worden weggekaapt voor een salaris van een half miljoen?
+1/-0

 
9 maanden geleden
Gebeurd al her en der, hoe achterlijk ook;-)
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ook door PSV overigens...

Babadi komt trouwens van NEC, was wel nog iets jonger dan dat.
+1/-0

9 maanden geleden
Off topic maar Gerrit staat in de basis vandaag bij Everton. Kunnen we dus ook vergeten lijkt me.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Of gevalletje prijs op kunnen drijven??
+1/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Graag of niet en dan terug naar de bank van Jong PSV of verkopen. Hij heeft nog weinig laten zien. En nog onvoldoende om grote risico's aan te gaan voor 5 jaar. Met jonge spelers die veeleisend en onredelijk worden loopt het zelden goed af.
+2/-0

9 maanden geleden
Lees nu dat PSV een bod op Lozano heeft gedaan. Nog even los of het waar is, dat zou wat zijn.
+2/-0

9 maanden geleden
Wellicht is mee laten delen in de winst bij verkoop interessant. Daarmee is de kans kleiner dat hij over een aantal jaar dan gratis de deur uit loopt.
+1/-0

9 maanden geleden
PSV zal hem een salaris moeten bieden dat recht doet aan zijn status van speler die net bij de A-selectie komt kijken. Echter, daarmee concurreer je niet met de buitenlandse aanbiedingen. Een doorverkoop percentage is één ding, maar een prestatie-gebaseerde salarisontwikkeling lijkt me ook iets wat onderdeel kan zijn van een contract. Hoe vaak is het contract van Gakpo niet tussentijds opengebroken?

Als je die jongen bij een bepaald aantal wedstrijden of op basis van zijn ontwikkeling volgend jaar opnieuw een verhoging van zijn salaris in het vooruitzicht stelt, en wellicht het jaar daarop wéér, dan wordt het aanbod van PSV wellicht wel interessant. Je zou ook nog kunnen werken met een optie-structuur dat óf zijn salaris verhoogd wordt, óf er een vertrek-clauseule geactiveerd wordt.

Er zijn tal van mogelijkheden. De enige optie die je niet hebt, is hem een enorm contract geven, want dan gaan al je jeugdspelers dat eisen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage