Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Hirving Lozano woensdag al gekeurd'

29 augustus 2023 13:32 - Corriere dello Sport
Foto: Pro Shots

[Update] "Hirving Lozano woensdag al gekeurd"; image source: Pro Shots

Volgens het Eindhovens Dagblad is PSV opnieuw een stap dichter bij de terugkeer van Hirvling Lozano gekomen. Duidelijk is dat een persoonlijk akkoord met de Mexicaan geen probleem zal worden, terwijl PSV en Napoli elkaar naderen over de transfersom. Volgens het ED lijkt het erop dat PSV voldoende zekerheid heeft over een verkoop van Ibrahim Sangaré en/of Johan Bakayoko, zodat de transfer van Lozano zonder problemen kan worden gefinancieerd.

Zelf wil de aanvaller graag terugkeren naar Eindhoven en hopen alle partijen woensdagmiddag tot een definitief akkoord te komen. Een transfer van Lozano hangt dan ook niet per se samen met kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League. Napoli en PSV hebben nog een aantal dingen uit te werken, zodat op dit moment de transfer nog niet honderd procent zeker is.

Update 13:32: Volgens het Italiaanse Corriere dello Sport hebben PSV en Napoli inmiddels een akkoord bereikt over de transfersom. PSV zal inclusief bonussen ongeveer 15 miljoen euro betalen voor de Mexicaan. Lozano zal woensdag in Eindhoven arriveren om medisch gekeurd te worden.

Meer op Corriere dello Sport




Discussieer mee op de forums


Tags

lozano napoli bakayoko corriere dello gefinancieerd hirvling kwalificatie naderen sangare

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden (gewijzigd)
Als je puur gaat kijken,past Lozano in de speelstijl van Bosz.
Dus spelend in kleine ruimtes, luuk de Jong bedienen met voorzetten dan vind ik hem absoluut niet passen.
Lozano heeft ruimte nodig om goed te zijn.
Ook met zijn swalbes toen en onsportief gedrag kreeg men van Psv een slecht beeld.
Dus ik snap dit totaal niet.
Bakayoko vind ik in het spelconcept van Bosz en de voorzetten op Luuk veel beter passen.
Maar goed,kan het totaal mis hebben.
En is wel duidelijk dat psv deze transferwindow voor zekerheid gaat.
Want tot nu toe en Tillman kan ik niet beoordelen zijn spelers die er meteen staan.
Dus je weet wat je haalt met Lozano, een rauwdauwer, pingelaar en hopelijk heeft ie dat rollebollen op de grond afgeleerd in italie.
+2/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Helemaal mee eens. Ging vaak voor eigen success, beter vanaf links maar daar lijkt Lang beste optie en hoe dan ook geen goede voorzet. Tel daarbij op het prijskaartje / restwaarde. Evenveel of meer dan Lang …

Bakayoko heeft ook snelheid maar een veel betere trap die hij al een aantal keer geëtaleerd heeft dit seizoen. Tel daarbij op dat er - afgezien van blessure - weinig reden us om aan te nemen dat hij zijn waarde niet behoud (waarom zou die niet toenemen - zie Doku) ben ik ook niet erg enthousiast.
+3/-1

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Hij ging inderdaad vaak voor eigen succes en scoorde ook regelmatig. Was daarnaast ook verantwoordelijk voor een redelijk aantal assists. Het klopt dat het een opportunistische speler is, al zal hij in Italië best wel wat bijgeleerd hebben ondertussen.
2017/18: 17 goals, 11 assists
2018/19: 17 goals, 11 assists

Hij kan volgens mij gewoon op beide flanken spelen.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Hij past daarentegen ook juist wél goed in de speelstijl van Bosz, toch?
Hoog en fanatiek druk zetten op verdedigers en keepers was zo'n beetje hét handelsmerk van Lozano.
Ik ben overigens ook nog niet direct wild enthousiast, maar met name omdat ik liever talent zie op die positie.
+2/-0

 
9 maanden geleden
van die spelers moet je hebben met een mondje en ooit een swalbes toch mooi langende jong en lozano
+1/-0

9 maanden geleden
Zal vooral samenhangen met een vertrek van onze Johan en niet/minder met Sangare. Anders heb je overvolle vleugels waarbij iedere speler wel een basisplek zou verdienen.
+1/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Heerlijk! Flinke kwaliteitsimpuls.

Baka is op deze leefijd nog te grillig. Als je netto 20 miljoen winst kan maken door Baka te verkopen en Lozano te kopen doe je het echt geweldig. Over 1/2 jaar staat de volgende lichting (hopelijk) weer klaar vanuit Jong PSV met Kwaaitaal of Houben. Daarnaast geeft ons dit weer opties om de verdediging te versterken.
+10/-0

 
9 maanden geleden
Van mij mag Antonisse ook wel een kans krijgen, deed het naar mijn idee vorig jaar goed bij Emmen en vind hem best een aardige voetballer.. zou leuk zijn als ee elke jaar 2/3 jeugdspelers doorgroeien naar PSV 1
+1/-1

9 maanden geleden
Bakayoko is een risico of die echt gaat doorbreken de komende twee seizoenen, de potentie is zichtbaar, maar hij moet echt nog een paar stappen maken om gevaarlijker te worden, slimmer en vaak wat geduldiger in de afronding.

van Lozano kan je zeggen dat die al bewezen heeft dat hij deze skills bevat. Hij is gevaarlijker en geduldiger in de afronding.

Wat mij betreft een echte versterking. Een aanval om van te smullen
+8/-0

9 maanden geleden
Bakayo morgen nog ff vlammen en de winnende maken.

Bedankt en succe met je nieuwe club.
+1/-0

9 maanden geleden
Flinke vooruitgang tov Bakayoko. Lozano is net 28 geworden en heeft meer dan 150 wedstrijden voor Napoli gespeeld. Dat is gewoon kwaliteit. Was het al toen hij bij PSV weg ging, maar is alleen nog maar beter geworden en fysiek kan die nog wel enkele jaren mee. We willen niet voor aap staan in de CL en willen minimaal tweede worden in de competitie. Daar kan Lozano goed aan meehelpen.
+7/-0

 
9 maanden geleden
Precies!

Uitgaande van een minimale restwaarde van 5 miljoen schrijf je de komende 4/5 jaar zo'n 10 miljoen af excl. salaris.

Je koopt er goals, kwaliteit en Zuid-Amerikaanse mentaliteit voor terug. Ook nog eens inzetbaar op LV en RV wat juist ruimte biedt voor doorstroom vanuit de jeugd.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Als hij een groot succes wordt kan die na 2 jaar ook gewoon weer voor mega bedrag verkocht worden. Er zijn genoeg grote clubs (of mid range premier league clubs) die flinke bedragen neertellen voor 30 jarigen
+6/-0

9 maanden geleden
Met de komst van Hirving ben je verzekerd van ervaring,diepgang en goals en voor de bediening van Luuk hebben we ook andere krachten zoals bijvoorbeeld een Dest.
+1/-0

9 maanden geleden
Dat betekent dus dat Bakayoko is verkocht wat na woensdag officieel bekend wordt gemaakt. Welkom terug hirving enne veeeeeel succes.
+1/-0

9 maanden geleden
Ervaring op topniveau erbij in de selectie, wat een geweldig nieuws!
+2/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Dat zou een mooie aanwinst voor PSV zijn, mits hij zijn niveau van zijn vorige PSV-periode kan evenaren of zelfs overtreffen. Met de bij Napoli opgedane ervaring zou dat wel moeten lukken en ik denk dan ook dat we er qua effectiviteit voor de goal (scorend vermogen en assists) wel op vooruitgaan t.o.v. Bakayako. Ik zie het wel zitten. Om het geheugen op te frissen: https://www.youtube.com/watch?v=8HkVccxSX8klink
+5/-0

 
9 maanden geleden
Mooie beelden van PSV in de CL met Lozano.. hopelijk gaan we dit heel snel weer zien!
+1/-0

9 maanden geleden
En Vranckx komt naar PSV, omdat hij met zijn vriend Bakayoko in 1 elftal wil spelen??
+2/-1

9 maanden geleden
PSV heeft gewoon spelers nodig die zowel verdedigend of aanvallend beslissend zijn. Ik vind Bakayoko een prachtig talent maar hij moet beslissender worden. Daarnaast heeft hij potentieel en kan hij de club goed geld opleveren.
Lozano heeft zich bewezen bij PSV en er valt ook genoeg op te merken. Echter zien Lozano en PSV het zitten om met elkaar in zee te gaan. Dus ook Peter Bosz ziet het dan vast zitten. Ik zie hem graag komen.
+3/-0

9 maanden geleden
We hebben straks zo'n leuke aanval, dat het niet meer uitmaakt hoe lek de mand achterin is! Maar als je Lozano kunt vervangen voor een nog veel te instabiele Bakayoko én we houden geld over voor die gewenste broodnodige versterking, dan zijn we denk ik wel spekkoper.

We gaan dit seizoen sowieso veel spektakel zien van ONS PSV, daar ben ik zeker van!
+4/-0

9 maanden geleden
Verrast door de slagvaardigheid van Ons PSV.Baka voor waarschijnlijk een mooi bedrag weg en meteen is er een vervanger.Spectaculaire vleugelaanvallers met Lang en Lozano.Wat de rest van Nederland ervan vindt maakt me weinig uit.De fairplaycup hoeft PSV niet te winnen maar wel de echte prijzen.En uitgescholden bij uitwedstrijden worden ze toch wel,zie Xavi vorig seizoen.
+3/-0

 
9 maanden geleden
We gaan weer gehaat worden,joehoeee!😄
+4/-0

9 maanden geleden
Jammer dat daley blind niet
Meer achterin speelt
Bij onze vrienden , Noa en hirving; cant be stopped
+2/-0

 
9 maanden geleden
Als die een doorgebroken Lozano neerhaalt krijgt hij toch geen rood. Dus hem kan niks gebeuren.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Never forget inderdaad. Grote schande die wedstrijd. De pingel na VAR, die voet van Blind op de achillespees van Lozano, de kans van Bergwijn. Mocht niet lukken die dag.
+1/-0

9 maanden geleden
Het zou geweldig zijn als baka zou blijven en lozano op nummer 10 zou plaats nemen dan zou onze aanval pas echt dodelijk zijn.
+5/-0

 
9 maanden geleden
Dit zou ook nog eens kunnen! Dan heb je een gruwelijke aanval.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Lang op 10 en Lozano op links lijkt me dan waarschijnlijker, maar dan wordt het inderdaad puur genieten :B
+2/-1

9 maanden geleden
Wat hier vaak genoemd wordt, dat we door onsportief gedrag en schwalbes , met deze aankoop weer negatief belicht worden kan ik meteen ontzenuwen.
Dat worden we met of zonder Lozano toch wel.
Bij ajaks kunnen de grootste aanstellers en klootzakken rondlopen, ik noem een Anthony Alvarez en Tadic, en dat wordt allemaal vergoelijkt en met de mantel der liefde bedekt.
Bij ons wordt een Xavi Simons, het grootste talent dat de laatste jaren op de Nederlandse velden heeft rondgelopen steeds nagedragen dat hij een vervelende uitstraling heeft en maniertjes. O ja, en in een bijzin, hij kan wel goed voetballen. Zo ook destijds bij een v Bommel , Toivonen etc.
Dus dit hoeft bij de aankoop van Lozano geen argument te zijn. Ik wacht al weer op de eerste compilatie van vervelende momenten van hem.
Ik denk, in dit cruciale jaar, een heel goede wissel, Lozano voor Bakayoko. Dat is toch een garantie voor een basiskwaliteit die je bij Bakayoko nog lang niet hebt.
+10/-0

 
9 maanden geleden
Ben het zeker met je eens, aan de andere kant werd ik nou zelf ook niet bepaald vrolijk van dat gezicht van Simons, en als Lozano de helft van de tijd op de grond ligt, tja, mag hopen met een aantal jaar VAR ervaring dat hij inmiddels wel begrijpt dat het niet werkt. Hij kan z’n energie beter gebruiken. Ons imago zal me een worst zijn (of om met Theo Maassen te bespreken: wij bepalen altijd zelf nog wel wat ons imago is!), maar qua kijkgenot hoop ik op een sprankelende Lozano die zoveel mogelijk op z’n benen blijft staan en juichend in beeld is
+1/-0

9 maanden geleden
PSV wordt Philips sportief vereniging.Doel is elk jaar de fairplaycup winnen en het streven om sympathiek en lief en leuk gevonden te worden in Nederland.Tja,of je daar blij van wordt.
+1/-0

Kleine1 (geschorst)
9 maanden geleden
Niet tegen Chucky zeggen dat Guti hier niet meer speelt… misschien weet hij dat nog helemaal niet … ;)
+2/-0

9 maanden geleden
Ik ben een week of twee geleden tijdens de vakantie een dagje in Napels geweest. Dacht toen nog: "zou Chucky niet terug naar Eindhoven kunnen/willen". Nu is zijn transfer aanstaande. Goede voetballer met uitstekende mentaliteit.
+1/-0

9 maanden geleden
Wat te doen met een Peppi van +10 miljoen
+1/-0

 
9 maanden geleden
De Jong is geen 18 meer. En was vorig jaar ook al het halve seizoen geblesseerd. En met het dubbele programma denk ik dat Pepi meer dan voldoende speeltijd gaat krijgen. Los daarvan is Lozano geen centrumspits.
Kans is groot dat Bakayoko ook nog vertrekt. Dan heb je denk ik een betere voorhoede. En als Sangaré zoals hier wordt beweerd ook nog vertrekt heb je dadelijk tientallen miljoenen op de bank staan. En een betere selectie. Ik mag aannemen dat er ook nog een centrale verdediger wordt aangetrokken. Conclusie, we hadden Stewart al jaren geleden deze kant op moeten halen.
+1/-0

9 maanden geleden
Lozano is geen speler, die de ballen voor zal geven voor Luuk. Zal altijd gaan voor zijn eigen succes. Ik denk dan ook, dat Bakayoko beter in het elftal past.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Daarom haalde hij ieder seizoen bij PSV het dubbele aantal qua doelpunten en assists, omdat hij alleen maar voor eigen kans gaat en geen voorzetten geeft :denk
+1/-0

9 maanden geleden
Toen was hij geen buitenspeler, man.
+1/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage