Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ibrahim Sangaré vertrekt waarschijnlijk bij PSV'

30 augustus 2023 00:33 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Ibrahim Sangaré vertrekt waarschijnlijk bij PSV"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Ibrahim Sangaré deze week naar verwachting sowieso gaat vertrekken bij PSV. De club lijkt het clausulebedrag van 37 miljoen euro te ontvangen. Daarnaast kan ook Johan Bakayoko nog vertrekken gezien de interesse en lijkt het haalbaar dat er biedingen van 25 miljoen euro of meer komen.

Gezien de verwachte inkomsten is de komst van Hirving Lozano geen enkel beletsel voor PSV. Waarschijnlijk zal er later deze week nog een speler aangetrokken worden.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

sangare bakayoko beletsel clausulebedrag lozano

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Oke, dus dan komt Lozano, Vranckx en De Bast.
Dat is dan niet verkeerd.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Heeft Aster Vranckx al een contract bij Fiorentina getekenend ?
+1/-0

 
9 maanden geleden
Nee, die heeft hij afgezegd.
Hij wil alleen naar PSV toe.

Net stukje gelezen van Aadje de Mos, die gaf zeer duidelijk aan niet De Bast maar Gerrit te kopen (Brainthwait).
Klonk nog best wel goed hoe hij het zei.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Het enige probleem van BreinWacht is dat hij linksbenig is. Daarmede los je het rcv probleem dus niet op.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Kan ook rechts in de defensie spelen. Heeft hij vorig jaar ook gedaan.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ons Aadje heeft ook geroepen dat Obispo twee klassen beter zou zijn dan Matthijs de Ligt. Ik zeg niet dat het aantrekken van De Bast een verstandige zet zou zijn, maar wel dat we Aads mening als expert regelmatig met een behoorlijke hoeveelheid zout moeten nemen.
+7/-0

 
9 maanden geleden
Toen Aad zelf trainer was bij PSV was het ene grote zooi. Spits opstellen als linksback.
Enige wat je hem na kan geven is dat ie de aankoop van Nilis er door drukte. Dat had ie goed gezien.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Wat mensen allemaal in Gerrit zien is mij volstrekt onduidelijk. Aardig jong, zal best een cultstatus hebben. Maar dan hadden we net zo goed Isimat terug kunnen halen. Stukkie goedkoper geweest...
+4/-0

 
9 maanden geleden
Ik ben heel blij met het aantrekken van zwaargewichten als Dest, Schouten, Lang en Lozano. Maar de CV-positie is al vele vele jaren onze achilleshiel en dan komen ze weer met Baumi-achtige prospects als DeBast of Branthwaite aankakken. Hopelijk kunnen we Sanchez van Tottenham overnemen of een zwaargewicht huren dat net buiten de boot valt dit seizoen bij een absolute topclub.
+1/-0

9 maanden geleden
Laten we hopen op Lozano, Aster en Davinson 💪💪💪
+3/-0

 
9 maanden geleden
Zou heerlijk zijn. Al heb ik ook zeker vrede met Debast. Is een soort hetze tegen hem ontstaan, maar hij kan echt fantastisch voetballen. Is international. En kan als geen ander in de kleine ruimte uit de voeten, bij onnodige korte balletjes van Benitez bijvoorbeeld ;)
+1/-0

9 maanden geleden
Is het wel verstandig om Sangare en Bakayoko te laten spelen vanavond als ze ook vertrekken.
Lijkt me dat ze niet echt geconcentreerd zijn om de cl te halen voor een club waar ze weg gaan.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Natuurlijk… je MOET vanavond in je sterkst mogelijke opstelling om kwalificatie proberen af te dwingen. We kunnen het ons niet veroorloven om het niet te doen.
+4/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Misschien is met schouten ipv Sangare en vertessen ipv bakayoko sterkere opstelling.
+2/-1

9 maanden geleden
Ik ben gek op Sangaré - zo'n gast ben je als tegenstander bang voor. Houdt veel weg voor de verdediging. Maar we zien wel waar het eindigt op de deadline, heb er wel vertrouwen in op het moment. En ach, verdedigen is voor sissies.
+7/-0

9 maanden geleden
Ik ga Sangaré sowieso missen! Alleen al door zijn energieke en goedlachse uitstraling! Fantastische gast! Toch ook met die fandag man, hoe hij in die auto zit te genieten! Dat straalt hij ook op het veld uit, dat hij geniet van het voetballen. Is het dan altijd even goed? Nee, zeker niet. Maar hij geeft wel altijd honderd procent en is doorgaans een goede stoorzender.

Ik kijk met een rollercoaster aan gevoelens naar deze laatste twee dagen van augustus! Vanavond…: man wat ben ik gespannen! En ongeacht de uitkomst leidt dat de spanning voor morgen weer in. Want afhankelijk van vanavond bepaalt het morgen ook. Dan pas weten we wat voor seizoen we tegemoet gaan. Leuk, spannend, zenuwslopend, (anti-)climax, hoop, vrees, frustratie, euforie…. Alles zal de revue gaan passeren. Niet geschikt voor psv fans met een zwak hart….
+8/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Het ED heeft het er al maanden over dat Sangare waarschijnlijk vertrekt. Vooralsnog is er nog niets bekend over een concrete bieding die in de buurt komt van het gevraagde bedrag. Iets dat 9 van de 10 keer echt wel uitlekt. Vooralsnog is het dan ook niet meer dan een gokje van het ED lijkt me…..

Weinig nieuwswaarde imo
+2/-0

 
9 maanden geleden
Zodra die 37,5 miljoen is neergelegd en voor een transfer is getekend is het pas nieuws inderdaad. Begint goed vermoeiend te worden zo, maar ze moeten de sport sectie in hun krantje natuurlijk wel blijven vullen.

Als het echt al helemaal rond zou zijn voor de gelimiteerde afkoopsom dan denk ik dat hij vanavond niet gespeeld zou hebben. Tot nu toe gok ik er op dat er nog helemaal niks rond is of er komt een bod van minder dan de gelimiteerde afkoopsom.
+1/-0

9 maanden geleden
Goed bericht! "Naar verwachting sowieso".
Blij wanneer we ons geplaatst hebben, en het 1 september geweest is en weten waar de komende maanden de basis leggen voor het kampioenschap.

En nee, ik heb nog niet gedronken. Voor de insiders, ik ben zelfs nog niet langs de kiosk op het station gekomen ;)
+1/-0

9 maanden geleden
Laat ie ons eerst maar eens een leuk afscheidskado bezorgen vanavond...
+1/-0

9 maanden geleden
Er valt morgen waarschijnlijk wel ergens in Nederland een bui
+1/-0

9 maanden geleden
Door de gewonnen wedstrijd tegen Rangers zal psv ongetwijfeld anders aan tafel zitten nu. Ik verwacht dat alleen nog Sangare vertrekt, omdat bij hem een gelimiteerde som geldt. Voor andere spelers, zoals Johan, geldt dit niet en zal psv nu ook geen haast hebben of financiële dwang voelen om te verkopen.

Zelf hoop ik dat Sangare in elk geval nog tot de winterstop blijft. Zo'n sterke speler komt wel van pas in de Champions League.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage