Transparent
Inloggen
Sluiten

'Hirving Lozano vrijdag medisch gekeurd bij PSV'

31 augustus 2023 21:01 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"Hirving Lozano vrijdag medisch gekeurd bij PSV"; image source: Pro Shots

Hirving Lozano lijkt dan toch terug te keren bij PSV. Clubwatcher Rik Elfrink meldt dat de Mexicaan op vrijdag zijn medische keuring zal ondergaan in Eindhoven. De deal liep vertraging op omdat er nog onenigheid was tussen Lozano en Napoli over zijn salaris in Italië. Volgens de Mexicaanse journalist Daniel Reyes Villaseñor is nu echter inmiddels alles akkoord.




Discussieer mee op de forums


Tags

lozano elfrink keuring napoli onenigheid reyes vertraging villasenor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Kleine1 (geschorst)
9 maanden geleden
Mooi zo … en dan Johan verkopen voor 40 miljoen … mooie deal!
En dan hopelijk morgen ook nog 2 verdedigers … 😉
+2/-0

 
9 maanden geleden
Met een grote tank van een verdediger zou ik al tevreden zijn. Een soort Alex die naast Boscagli kan staan.

Verder zou een mega verkoop van Bakayoko geweldig zijn als je Lozano terug kan halen, met een winst van orde 30 miljoen euro.
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
9 maanden geleden
Klopt, maar nog een extra verdediger, om te rouleren, zou ook niet verkeerd zijn … 😉
+1/-0

9 maanden geleden
Gelukkig voor PSV en voor Lozano
+1/-0

9 maanden geleden
Zou tijd worden... Wat gaat het weer een ongemeen spannende dag worden morgen. De miljoenen stromen binnen en de miljoenen worden uitgegeven. Laten we hopen dat PSV over 24 uur op alle linies er sterker op is geworden dan vandaag.
+1/-0

8 maanden geleden
Benieuwd of dit nog doorgaat nu Bakayoko en Sangaré lijken te blijven. Chucky haal je niet voor de bank, maar Bakayoko en Lang kun je ook niet met goed fatsoen op de bank zetten.

En dan weet ik natuurlijk wel dat de breedte van je selectie mede bepalend is voor je kampioenskansen, maar wat moet zo'n Bakayoko denken als hij het zometeen met 3 invalbeurten tijdens de CL moet doen en basisplaatsen tegen Almere, Fortuna en Heerenveen?

PSV haalt zichzelf, ervan uitgaande dat iedereen fit blijft, wel een enorm luxeprobleem op de hals als ze Lozano halen. Met geld dat eigenlijk aan een verdediger besteed zou moeten worden..
+2/-0

 
8 maanden geleden
Helemaal eens. Een jaarsalaris van 3 miljoen is ook niet misselijk. Hebben we net afscheid genomen van allerlei grootverdieners...
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage