Transparent
Inloggen
Sluiten

KNVB brengt wijzigingen aan in speelschema

11 september 2023 16:38 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

KNVB brengt wijzigingen aan in speelschema; image source: Pro Shots

De KNVB heeft bekend gemaakt dat drie wedstrijden van PSV worden verplaatst. De Europees spelende clubs hebben de mogelijkheid om wedstrijden uit te kunnen stellen om beter te kunnen herstellen van de internationale wedstrijden of om zich juist beter kunnen voorbereiden op deze duels en ook PSV heeft van die mogelijkheid gebruik gemaakt.

De uitwedstrijd van PSV tegen Heracles Almelo zal eerder worden gespeeld. Deze stond gepland voor zaterdag 4 november om 21:00 uur, maar de aftrap in Almelo zal nu al om 16:30 uur plaats vinden.

De thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle wordt een dag later gespeeld. Deze stond oorspronkelijk gepland voor zaterdag 11 november, maar zal nu op zondag 12 november om 12:15 uur worden gespeeld.

De thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen zal nu midweeks worden afgewerkt. Aanvankelijk stond deze op de planning voor zaterdag 9 december, maar dat zal nu op donderdag 7 december om 18:45 uur al zijn.

Meer op KNVB.nl
Tags

knvb almelo speelschema aftrap heerenveen heracles pec voorbereiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Donderdag 7 december om 18:45 uur, welke idioot verzint zoiets?
+3/-1

 
3 weken geleden
De dienstdoende idioten van de KNVB en beide betrokken clubs, neem ik aan.
+4/-0

3 weken geleden
Natuurlijk wel lullig als je van ver komt, aangezien dit de tweede wedstrijd is die verplaatst is naar midweeks op dit tijdstip
+2/-0

3 weken geleden
Donderdag om 18.45 klote tijd tegen Zwolle vroeg bedje uut..
+2/-0

3 weken geleden
Fijn dat er wedstrijden verzet kunnen worden om Europees zo goed mogelijk voor de dag te kunnen komen, maar de dagen en tijdstippen waar de wedstrijden nu naartoe gaan, daar wordt denk ik nagenoeg niemand vrolijk van. Twee zaterdagavond wedstrijden kwijt die nu (gevoelsmatig) op zondagochtend en doordeweeks worden gespeeld, echt heel saai.
+3/-0

3 weken geleden
Prettig dat de knvb mee wil denken. Maar ik ging er gemakshalve vanuit nu we CL spelen de thuiswedstrijden weer lekker op zaterdagavond zouden zijn! Ipv Europa League en voetballen op
Zondag. Jammer!
+8/-0

3 weken geleden
Waardeloos. Twee 'traditionele zaterdagwedstrijden' naar respectievelijk een klotetijd op een doordeweekse dag en een klotetijd op zondag.
De poen voor de kaarten is weer binnen en de supporters staan weer achteraan in de rij.

PSV zou eens een toontje lager moeten zingen als het over klantenservice en -binding gaat.
+4/-3

 
3 weken geleden
Inderdaad. Per se op zaterdag willen spelen is inderdaad veel belangrijker dan een langere rustperiode kunnen krijgen richting een (mogelijk) cruciale wedstrijd in de Champions League :ja
+1/-2

 
3 weken geleden
1. Als je niet in staat bent om drie dagen na Lens (thuis) tegen Zwolle thuis te spelen of drie dagen voor Arsenal (thuis) tegen Heerenveen..... Allemaal thuiswedstrijden, wat een flauwekul;
2. Voetbal is en blijft primair een publiekssport. Dat zou eens wat vaker in de overweging mee moeten spelen. Een 'uitje' op zaterdag is wat anders dan een 'moetje' op woensdag- of donderdagavond na het werk.
+6/-2

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Volgens mij komt hier vooral steeds de kansloze doener 'topsportmentaliteit' voorbij. Maar als om de kans op resultaten te vergroten gebruik wordt gemaakt om voor een langere rustperiode te kiezen is het opeens flauwekul? :D Wees blij dat er nu eens 'topsportmentaliteit' wordt getoond.
+1/-1

3 weken geleden
Een wedstrijd 3 uurtjes verzetten naar een *** tijd op zaterdag. Schiet echt totaal zijn doel voorbij. Dacht we spelen CL, dan hebben we weer lekker zaterdag potjes.....
+2/-0

3 weken geleden
Positief dat de KNVB (natuurlijk in overleg met PSV) eindelijk eens meedenkt. Data en aanvangstijden zijn niet voor iedereen aantrekkelijk maar ja, nu veel focus op CL. Elk nadeel hebt zijn voordeel.
+2/-0


Win met PSVPSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arsenal bayern berry eredivisie fakkels femke feyenoord gestaakt halsema hooligans ingestelde izecson kilsdonk klassieker knvb koen kul kwetsbaar leefbaar manolev mar misdragingen remigio santos shevchenko side treurig uitsupporters vdv volendam