Transparent
Inloggen
Sluiten

KNVB brengt wijzigingen aan in speelschema

11 september 2023 16:38 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

KNVB brengt wijzigingen aan in speelschema; image source: Pro Shots

De KNVB heeft bekend gemaakt dat drie wedstrijden van PSV worden verplaatst. De Europees spelende clubs hebben de mogelijkheid om wedstrijden uit te kunnen stellen om beter te kunnen herstellen van de internationale wedstrijden of om zich juist beter kunnen voorbereiden op deze duels en ook PSV heeft van die mogelijkheid gebruik gemaakt.

De uitwedstrijd van PSV tegen Heracles Almelo zal eerder worden gespeeld. Deze stond gepland voor zaterdag 4 november om 21:00 uur, maar de aftrap in Almelo zal nu al om 16:30 uur plaats vinden.

De thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle wordt een dag later gespeeld. Deze stond oorspronkelijk gepland voor zaterdag 11 november, maar zal nu op zondag 12 november om 12:15 uur worden gespeeld.

De thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen zal nu midweeks worden afgewerkt. Aanvankelijk stond deze op de planning voor zaterdag 9 december, maar dat zal nu op donderdag 7 december om 18:45 uur al zijn.

Meer op KNVB.nl




Tags

knvb almelo speelschema aftrap heerenveen heracles pec voorbereiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Donderdag 7 december om 18:45 uur, welke idioot verzint zoiets?
+3/-1

 
8 maanden geleden
De dienstdoende idioten van de KNVB en beide betrokken clubs, neem ik aan.
+4/-0

8 maanden geleden
Natuurlijk wel lullig als je van ver komt, aangezien dit de tweede wedstrijd is die verplaatst is naar midweeks op dit tijdstip
+2/-0

8 maanden geleden
Donderdag om 18.45 klote tijd tegen Zwolle vroeg bedje uut..
+2/-0

8 maanden geleden
Fijn dat er wedstrijden verzet kunnen worden om Europees zo goed mogelijk voor de dag te kunnen komen, maar de dagen en tijdstippen waar de wedstrijden nu naartoe gaan, daar wordt denk ik nagenoeg niemand vrolijk van. Twee zaterdagavond wedstrijden kwijt die nu (gevoelsmatig) op zondagochtend en doordeweeks worden gespeeld, echt heel saai.
+3/-0

8 maanden geleden
Prettig dat de knvb mee wil denken. Maar ik ging er gemakshalve vanuit nu we CL spelen de thuiswedstrijden weer lekker op zaterdagavond zouden zijn! Ipv Europa League en voetballen op
Zondag. Jammer!
+8/-0

8 maanden geleden
Waardeloos. Twee 'traditionele zaterdagwedstrijden' naar respectievelijk een klotetijd op een doordeweekse dag en een klotetijd op zondag.
De poen voor de kaarten is weer binnen en de supporters staan weer achteraan in de rij.

PSV zou eens een toontje lager moeten zingen als het over klantenservice en -binding gaat.
+4/-3

 
8 maanden geleden
Inderdaad. Per se op zaterdag willen spelen is inderdaad veel belangrijker dan een langere rustperiode kunnen krijgen richting een (mogelijk) cruciale wedstrijd in de Champions League :ja
+1/-2

 
8 maanden geleden
1. Als je niet in staat bent om drie dagen na Lens (thuis) tegen Zwolle thuis te spelen of drie dagen voor Arsenal (thuis) tegen Heerenveen..... Allemaal thuiswedstrijden, wat een flauwekul;
2. Voetbal is en blijft primair een publiekssport. Dat zou eens wat vaker in de overweging mee moeten spelen. Een 'uitje' op zaterdag is wat anders dan een 'moetje' op woensdag- of donderdagavond na het werk.
+6/-2

 
8 maanden geleden (gewijzigd)
Volgens mij komt hier vooral steeds de kansloze doener 'topsportmentaliteit' voorbij. Maar als om de kans op resultaten te vergroten gebruik wordt gemaakt om voor een langere rustperiode te kiezen is het opeens flauwekul? :D Wees blij dat er nu eens 'topsportmentaliteit' wordt getoond.
+1/-1

8 maanden geleden
Een wedstrijd 3 uurtjes verzetten naar een *** tijd op zaterdag. Schiet echt totaal zijn doel voorbij. Dacht we spelen CL, dan hebben we weer lekker zaterdag potjes.....
+2/-0

8 maanden geleden
Positief dat de KNVB (natuurlijk in overleg met PSV) eindelijk eens meedenkt. Data en aanvangstijden zijn niet voor iedereen aantrekkelijk maar ja, nu veel focus op CL. Elk nadeel hebt zijn voordeel.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage