Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV plaatst warming up-netten in Philips Stadion'

5 oktober 2023 19:04 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"PSV plaatst warming up-netten in Philips Stadion"; image source: Pro Shots

PSV heeft in het Philips Stadion netten geplaatst achter beide doelen. Dat meldt clubwatcher Rik Elfrink. Volgens de club gaat het om warming up-netten, die tijdens de wedstrijd weer kunnen worden ingeklapt. Regelmatig worden tijdens de warming-up onoplettende toeschouwers geraakt door ballen die de tribune invliegen en PSV wil dat op deze manier voorkomen.




Tags

netten plaatst elfrink ingeklapt invliegen onoplettende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Nu maar hopen dat dit de waarheid is en dit makkelijk in klapbaar is,anders wordt het zicht niet best.
+1/-0

7 maanden geleden
Ik zit achter de goal en ben wel eens vol op mijn kanis geraakt door zo'n bal :D, maar ik vind ook dat ik gewoon maar op moet letten of niet daar moet gaan staan. Netten zijn echt een gedrocht vind ik.
+5/-0

 
7 maanden geleden
Dacht al, waar komt die onzin toch altijd vandaan... 🤣
+8/-0

7 maanden geleden
De mooie dubbele functie zal ongetwijfeld een pluspunt zijn geweest. Voor de wedstrijd inklappen. En als het moment erom vraagt ben je gelijk klaar om ze uit te kunnen klappen
+8/-0

 
7 maanden geleden
Daarom staat er ook ´kunnen ze ingeklapt worden´ i.p.v. ´worden ze ingeklapt´.
Dit is gewoon een voorloper op permanente netten.
+2/-6

 
7 maanden geleden
Waarom ? Wat wordt er nou op het veld gegooid van Oost of West ? Onzin, ik geloof dit wel, we zijn geen Rotterdammers waar het hele veld "om-net" moet worden.
+3/-0

 
7 maanden geleden
Dit doen ze echt niet omdat er een keer iemand een bal tegen zijn kop krijgt of omdat er een paar ballen niet terug worden gegooid. Ik vind het net zo'n onzin als jij maar het is naïef om te denken dat dit alleen maar voor de warming-up is.
+3/-0

 
7 maanden geleden
Als ze netten willen plaatsen om te voorkomen dat er iets gegooid wordt zouden ze wel hogere netten plaatsen. Foto's van die netten zijn op social media al te zien. Als je graag iets het veld op wil gooien, gooi je daar makkelijk overheen.
+3/-0

7 maanden geleden
Als ik het goed begrijp gaat PSV de supporters nu tegen het gedrag van de spelers beschermen. Het moet niet vreemder worden.
+7/-1

7 maanden geleden
Vaker trainen op afwerken op de goal, dan kunnen die netten weer worden opgeborgen.
+9/-0

 
7 maanden geleden
Geldt dan ook voor de tegenstander. Die mogen van mij vaak missen. En het is serieus een dure pint wanneer ze die uit je handen rossen
+3/-0

7 maanden geleden
Vind die ballen die het publiek in vliegen altijd wel vermakelijk. Zeker ook wanneer er daardoor een hoop bier de lucht in vliegt. Maar goed, ik sta ook net een vak te ver naar de zijkant om zelf echt in het gevaar te staan.

Laatst ging een bal rond als in een flipperkast. Op twee plekken pils in de lucht, mensen die wegduiken, prachtig!
+1/-0

7 maanden geleden
Die hangen ze speciaal voor Bakayoko op schat ik zo...
+4/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage