Transparent
Inloggen
Sluiten

'Noa Lang voorlopig uit de roulatie'

18 oktober 2023 21:32 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Noa Lang voorlopig uit de roulatie"; image source: Pro Shots

PSV kan voorlopig niet beschikken over Noa Lang. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Bronnen rondom de club hebben bevestigd dat de aanvaller vanwege hamstringklachten komend weekend absoluut niet in actie lijkt te kunnen komen, terwijl het ook hoogst onzeker is dat hij tegen RC Lens en Ajax wel kan spelen. PSV wil zelf niet reageren op de berichtgeving.




Tags

lens

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Das flink Kilo Utrecht Tango dan…pfff…
+1/-0

7 maanden geleden
Inderdaad flink balen. Gelukkig hebben we 3 geweldige buitenspelers. Hopelijk valt het mee en duurt het niet te lang.
+1/-0

7 maanden geleden
Waarom wil PSV zelf niet reageren op de berichten of informatie geven ?
Als je club je supporters niet informeert dan zorg je er zelf voor dat ze geruchten gaan lezen. Hamstringklachten zijn toch geen medisch geheim ? We hebben hem zelf van het veld af zien lopen.
+1/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Dat snap ik. Maar we zijn nu aan het reageren op een gerucht van het ED, en niet op een bericht van Lang of PSV zelf.
+1/-0

Kleine1 (geschorst)
7 maanden geleden
Klote.
Toch goed zo … die brede selectie … en gelukkig is Chucky goed op dreef (ook bij Mexico) ….
+1/-0

7 maanden geleden
Ik vreesde er al voor toen hij voor de 2e keer uitviel met hamstring-problemen. Ik hoop het niet, maar dit kan best wel eens een tijdje voortslepen.
+1/-0

7 maanden geleden
Ik maak mij er geen zorgen om. Meer dan 100% overtuigd dat Chucky minimaal net zo goed is, en ik denk dat hij een hoger rendement heeft.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Hoger rendement? Misschien in zijn eerste PSV-periode, maar iedereen weet dat Lang bij ons toch wel degene is die het meeste problemen bezorgt bij defensies en in bloedvorm is.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Ook in zijn huidige periode al hoor. En gevaar is geen rendement. Gaat om goals en assists. Niet om gevaarlijke acties en naast schieten.

Maar goed ik vind Lang een topper. Maar ik weet zeker dat Chucky het gemist meer gaat opvangen.
+2/-1

 
7 maanden geleden
Ook al is het geen direct rendement als in goals of assist op zijn eigen naam, dan nog is hij dusdanig gevaarlijk dat er meteen 3 spelers nodig zijn om hem af te dekken. Daardoor ontstaat er elders op het veld veel meer ruimte en gevaar. Denk dat je dat stukje ook moet afwegen.
+3/-0

7 maanden geleden
We hebben gewoon 4 prima buitenspelers, gezien Yorbe ook een goed seizoen draait. Klote voor Noa, dan kunnen de anderen het laten zien.

Niet te veel forceren, seizoen is nog lang.
+2/-0

7 maanden geleden
Erg jammer als dit waar is. Ik vind hem by far onze beste speler.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Zeker heel belangrijk. Maar ik denk dat ik Veerman nog belangrijker vind. En Schouten is ook die richting op aan het gaan. Daarna De Jong misschien.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Mee eens. Is ook een van de weinige die in de Champions League echt indruk maakt op de verdediging van de tegenstander.

Vind hem qua dreiging en effectiviteit zelfs sterker en belangrijker dan Simons, al staan die twee niet op dezelfde positie.
+1/-0

7 maanden geleden
Ik vind het echt onbegrijpelijk dat onze medische staf zo laat ingreep. Lang had deze blessure al eens eerder in het seizoen. En in de laatste wedstrijd heeft hij nog zeker 10 minuten doorgespeeld terwijl hij overduidelijk opnieuw last had. Echt amateuristisch.
+4/-0

 
Kleine1 (geschorst)
7 maanden geleden
Als onze medische staf amateurs zijn, dan zul jij waarschijnlijk wel een professional op dat gebied zijn … dus leg uit aub wat ze anders hadden moeten doen om die blessure te voorkomen. En aub niet aankomen met “eerder wisselen”, want je weet helemaal niet of een te late wissel de reden is voor de blessure …
+1/-1

 
7 maanden geleden
Om te beginnen: ik heb totaal geen verstand van fysiotherapie of het menselijk lichaam. En toch heb ik het idee dat er wel een kern van waarheid zit in wat Polestar zegt. Een speler door laten spelen bij een hamstringblessure (wat bij Lang overduidelijk gebeurde) doe je doorgaans alleen in een WK finale als je door al je wissels heen bent. Ik vond dat een heel raar moment. En inderdaad, we weten niet of juist dat er nu voor gezorgd heeft dat hij zo lang buiten spel staat.
+2/-0

 
7 maanden geleden
Doordat ze hem zo lang door lieten spelen namen ze het risico dat de schade zou vergroten. Dat vind ik amateuristisch. En jij mag daar gerust anders over denken.
+3/-1

7 maanden geleden
Het gemis van Lang, Lozano óf Bakayoko kunnen we opvangen. Geen acuut probleem nu dus. Natuurlijk is het jammer dat je in het belangrijke blok met o.a. Ajax en 2x RC Lens geen beroep kunt doen op één van je smaakmakers, maar waar dit in vorige jaren direct desastreus zou zijn, hebben we nu nog steeds een uitstekende basisopstelling.

Je bent echter wel een stuk kwetsbaarder, want je kunt geen 'topper van de bank' inbrengen en bij een volgende blessure heb je weinig meer te kiezen. Daar staat wel tegenover dat ik denk dat het voor een Babadi bijv. makkelijker is om als linksbuiten in dit goeddraaiend elftal in te vallen.
+1/-0

 
7 maanden geleden
Zorgen dat we zaterdag de schaapjes snel op het droge hebben en dan wisselen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage