Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV ontvangt opnieuw geldboete van KNVB

2 november 2023 22:32 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

PSV ontvangt opnieuw geldboete van KNVB; image source: Pro Shots

De KNVB heeft PSV opnieuw een boete gegeven. De club moet een bedrag van 10.000 euro betalen vanwege wanordelijkheden van de eigen aanhang tijdens de Johan Cruijff Schaal begin augustus. Meerdere fans klommen in en vernielden de veiligheidsnetten rond het bezoekersvak waarbij ook materialen in het thuisvak terecht kwamen.

PSV ontving de boete eerder al, maar de voetbalbond heeft dat nu pas in een overzicht gepubliceerd.

Meer op KNVB.nl
Tags

knvb aanhang bezoekersvak klommen materialen thuisvak veiligheidsnetten vernielden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


El Frikandel (geschorst)
4 maanden geleden
Er zullen wel geen foto's van die boefjes beschikbaar zijn...
+1/-0

4 maanden geleden (gewijzigd)
Sommige "supporters" leren het nooit. Zwaar straffen die hap. Bij PSV-Ajax weer fakkels op oost, dus ook makkelijk om binnen te smokkelen. Beelden teruggezien en sommige vandalen zijn goed zichtbaar. Aktie dus PSV. (boete verhalen op deze personen) Inmiddels wel genoeg boetes door PSV betaald.
+1/-0

4 maanden geleden
Eens dat vandalisme niet kan uiteraard maar laten we wel redelijk blijven Kloekky. Fakkels op oost afgelopen zondagen hebben helemaal niks te maken met vandalisme. Er is immers niets vernielt. Dat fakkels wel of niet toegestaan zijn is een andere discussie.
+3/-0

 
4 maanden geleden
Iemand die fakkels binnensmokkelt en afsteekt voor of tijdens een wedstrijd waardoor PSV WEER een boete krijgt noem ik een vandaal, ook als hij / zij nu eens een keer niets heeft vernield. Er is een duidelijke regel: Het is verboden. Je brengt je club in dis credit met boetes als gevolg.
+2/-0

 
4 maanden geleden
Je zou ook kunnen zeggen dat een boete voor fakkels afsteken, terwijl er niks vernield is wat overdreven is. Wat is het probleem dan ? Alleen dat de KNVB weer met een boete komt. Maar die leggen ook al de wedstrijd stil voor een bekertje op het veld.
+2/-0

 
4 maanden geleden
100% eens. Als je met een bivakmuts op fakkels afsteekt tijdens de wedstrijd heb je helemaal niets in een stadion te zoeken.

Het toont in ieder geval aan dat 1. de toegangscontroles zo lek als een mandje zijn; 2. een clubje 'supporters' schijt heeft aan de club en medesupporters 3. PSV deze 'supporters' totaal niet onder controle heeft.

Het zal hetzelfde clubje zijn dat zich vandaag ook weer stond te misdragen met hun 'stop stadionverboden'. Wat mij betreft krijgen ze stuk voor stuk een stadionverbod.
+2/-0

4 maanden geleden (gewijzigd)
Zonde van het geld. Lompe aktie ook om die netten te slopen. Ze hebben nog geluk gehad dat ze er niet uit zijn gelazerd.
+1/-0

4 maanden geleden
Ik ben benieuwd of er een straf komt n.a.v. het afsteken van fakkels tijdens PSV -Ajax. Hopelijk niet.

Ik, als tv-kijker, had meer last van de rook voor de wedstijd tijdens het opkomen van de spelers. Die bleef hangen boven het veld. De rook van de fakkels bleef boven de tribune hangen.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

abn ajaks amro arbitrage bakayoko binnenkant bodo bosz brobbey caroline dortmund expertisegebied feyenoord gaal henderson izecson lozano petrovic psvrijnwoude sancho santos scheids sinner soubavaria tennis vaart vaio verlenging voorgrond zieker