Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV stelt nieuwe Manager Communicatie & Perszaken aan

7 november 2023 13:03 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV stelt nieuwe Manager Communicatie & Perszaken aan; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen meldt PSV dat Ard Bierens is aangesteld als Manager Communicatie & Perszaken. Hij zal per 1 december in dienst treden en komt over van wielerploeg Team Jumbo-Visma. Bierens begon in 1998 als journalist bij De Telegraaf en is sinds 2011 werkzaam als perschef.

Via zijn LinkedIn geeft Bierens aan dat hij de beste wielerploeg ter wereld gaat inruilen voor de mooiste voetbalclub van Nederland. "Ik kijk uit naar de kennismaking met nieuwe collega’s en het weerzien met oude bekenden", zo schrijft hij.

Bierens wil wel benadrukken dat hij niet de vervanger is van Thijs Slegers. "Met zijn drive, karakter, voetbalkennis en nalatenschap is Thijs onvervangbaar. Het is dan ook een voorrecht hem gekend te hebben", zo geeft hij aan. "Tijdens zijn ziekbed en na zijn overlijden zijn Thijs’ taken opgeknipt en uitgevoerd door verschillende collega’s en die taken volbrengen zij met verve. Aan mij de eer de nog openstaande hiaten op te vullen en de communicatieprocessen verder te stroomlijnen. Dat gaat wel goed komen, want zoals we in Eindhoven zeggen: eendracht maakt macht."

Meer op PSV.nl




Tags

bierens perszaken wielerploeg ard bekenden communicatieprocessen eendracht eer hiaten inruilen jumbo kennismaking linkedin macht nalatenschap nederland onvervangbaar opgeknipt perschef slegers stroomlijnen telegraaf uitgevoerd verve visma voetbalkennis voorrecht weerzien ziekbed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Misschien kan hij wat van die mooie producten uit de medicijnenkast van de wielerploeg meenemen. Het schijnt dat je daar best lekker op gaat... 😁
+8/-5

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
-5?
Kom op, hier kan best een gniffel vanaf!
Van mij een +1
+3/-1

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Gniffel? Wilde suggestie zowel richting wielerploeg als richting PSV,die voor 'medicijnen'open zou staan.
+2/-2

6 maanden geleden (gewijzigd)
Correctie Ard: je ruilt de beste wielerploeg ter wereld in voor de beste en mooiste voetbalclub van Nederland. Hij weet in ieder geval wat het is om te winnen.

Mooi ook dat ik twee grote PSV fans op de foto zie.
+1/-0

6 maanden geleden
Hopelijk begint hij met het aanpakken van al die tenenkrommende taalfouten op PSV.nl, in het artikel over de persconferentie van Bosz bijvoorbeeld:
- geannalyseerd
- Ondanks dat zijn ploeg nu om twee punten uit drie wedstrijden staat
- Dat gebeurden niet

En waarom Hoofdcoach steeds met een hoofdletter schrijven, wat een onzin.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Denk dat hij wel een te hoog salaris krijgt om daar al te veel tijd in te steken. Hooguit iemand anders aan het werk zetten.
+1/-0

6 maanden geleden
Hele goede gast en een echte PSV fan. Zijn vader en mijn vader hadden jarenlang een seizoenskaart en zaten naast elkaar en we mochten soms mee. Zongen we samen Flemming Povlsen chants op de terug weg in de auto. Mooie tijden.
+4/-0

 
6 maanden geleden
Aardige gast idd. Woont bij ons in het dorp. Zoontje loopt geregeld in PSV tenue. Dus goeie opvoeding ;)
+1/-0

 
 
6 maanden geleden
Gewoon uit Stinsel toch? Das toch geen Irsel.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Stinsel is gemeente Irsel, maar dan nog, hij woont toch echt al jaren in de metropool Irsel city.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage