Transparent
Inloggen
Sluiten

Bekerwedstrijd PSV - Twente op 21 december

9 november 2023 12:38 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

Bekerwedstrijd PSV - Twente op 21 december; image source: Pro Shots

De KNVB heeft bekend gemaakt dat de bekerwedstrijd tussen PSV en FC Twente zal worden gespeeld op donderdag 21 december. Het duel zal dan om 21:00 uur beginnen en wordt door ESPN live uitgezonden. Voor beide teams wordt het hun eerste wedstrijd dit seizoen in het bekertoernooi, omdat ze waren vrijgeloot voor de eerste ronde vanwege de Europese verplichtingen.

Meer op KNVB.nl
Tags

twente espn knvb vrijgeloot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Lekker tijdstip ook weer op een doordeweekse avond
+1/-0

 
4 maanden geleden
Ik snap ook niet helemaal waarom dat zo een interessante tijd is. De CL is ook om 2100. Als er dan nog verlenging en strafschoppen zijn ga je al snel naar middernacht. OV kun je dan al snel vergeten als je niet in een grote stad in de buurt woont.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Dat is toch logisch, ook wat Bas hieronder al aangeeft. Heeft puur te maken met de live uitzending op tv. Alles voor de centjes. Nu zenden ze negen wedstrijden live uit en krijg je geen overlap bij de duels van de traditionele top drie, de wedstrijden die voor verreweg de meeste kijkcijfers zorgen.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Als er twee wedstrijden op een avond zijn dan wel ja. Maar als er maar één tijdstip is is het ook vaak de voorkeurstijd, zoals de Europese finales.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Ik zou ook liever hebben dat een wedstrijd gewoon om 20.00u ofzo zou beginnen. Maar ja, qua uitzending kun je dan maar 1 wedstrijd uitzenden i.pv. één om 18.30u en één om 21.00u. Helaas heeft de commercie toch steeds meer de overhand in dit soort situaties, zeker als het om een affiche als PSV - FC Twente gaat.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Prima tijdstip naar mijn mening. Ook velen malen liever dan vroeg op de avond aangezien dat vaak krap met werk is.
+1/-0

4 maanden geleden
Als die foto een voorbode is ... die van Twente lopen daar al met een treurig gezicht. ;)
+1/-0

4 maanden geleden
Zo n wedstrijd kan je Kerst echt maken of verzieken.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Blijft maar de beker. CL overwinteren en foutloos blijven in de competitie, dan kan zo'n pot mijn kerst niet verzieken hoor.
+2/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afrika bakayoko bankzitten basarnhem berlijn bodo bommel bosz degradatie dortmund feyenoord heerenveen izecson kampioenskandidaat lozano overtredingen saibari sancho santos skipper soubavaria teze til tillman tov utrecht vaart vaio veerman verlenging