Transparent
Inloggen
Sluiten

'Zestal PSV'ers stond ook op wensenlijst Feyenoord'

2 december 2023 09:29 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

"Zestal PSV"ers stond ook op wensenlijst Feyenoord"; image source: Pro Shots

Een zestal spelers van PSV was afgelopen seizoenen ook in beeld bij Feyenoord om de selectie versterken. Dat bevestigde Arne Slot op de persconferentie van vrijdag en wordt daarbij geciteerd door het Algemeen Dagblad. De trainer van Feyenoord sprak zelf met Jerdy Schouten en Ricardo Pepi en nam afgelopen zomer ook contact op met de zaakwaarnemer van Noa Lang.

Algemeen directeur Dennis te Kloese polste Hirving Lozano voor een vertrek naar Feyenoord, terwijl de club ervan overtuigd was dat Joey Veerman een kleine twee jaar geleden naar De Kuip zou komen. Daarnaast waren ze maanden bezig om Guus Til tijdens het seizoen dat hij op huurbasis speelde voor Feyenoord langer te behouden. Het zestal zag een transfer naar Feyenoord echter niet zitten.

Eerder deze week bevestigde Lang in de Pingelaars Podcast al aan dat hij geen enkele interesse had toen Feyenoord hem polste en daar niet eens een seconde over na had gedacht. Tegen Slot had hij gezegd dat hij hem maar moest bellen op moment als hij weg was bij Feyenoord.
Discussieer mee op de forums


Tags

feyenoord zestal slot wensenlijst arne jerdy joey kloese kuip lozano pepi pingelaars podcast schouten til veerman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Of te wel de Rotterdammers probeerden een hengeltje uit te werpen in de vijver waar Psv vist,maar de vissen beten niet omdat simpelweg het aas niet voldoet.
+4/-0

3 maanden geleden
Ook in Rotterdam gaat het kaarsje weer uit bbb.
+1/-0

3 maanden geleden
Maar ze gaan helaas waarschijnlijk wel met Babadi aan de haal.
+1/-2

 
3 maanden geleden
Omdat het AD daar plotseling twee dagen voor de wedstrijd over begint? Het is veel te opzichtig dat dat nu opeens bekend wordt.
+4/-0

 
3 maanden geleden
Zou kunnen, maar heeft hij daar meer kans op speeltijd denk je?
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ik zou maar niet te veel geloven. Waarom zou Babadi de voorkeur geven aan Feynoord boven PSV???
+1/-0

 
3 maanden geleden
Omdat ie (op dit moment) niet goed genoeg is voor PSV en daar minder concurrentie heeft.
+1/-0

3 maanden geleden
Vrienden, ik zou ons maar beter een beetje bescheidener opstellen. Feyenoord is vorig seizoen wel kampioen geworden, en wij hebben dat voor dit seizoen nog niet binnen. En wat betreft het respectloze, botte commentaar van Lang, daar heeft niemand wat aan. Zulke domme arrogantie gaat hem ooit opbreken.
+5/-0

 
3 maanden geleden
Heeft niets met arrogantie te maken, maar alles met wat in het verleden gebeurt is tussen Lang en Feyenoord.
+4/-0

 
3 maanden geleden
Ze waren al kampioen en waren al verzekerd van CL, en toch willen al die spelers niet naar die club … zegt naar mijn mening genoeg over Feijenoord vs PSV. 😉
+3/-0

 
3 maanden geleden
Helemaal mee eens Ro, gewoon wat meer respect voor deze grote club uit Rotterdam, wordt al moeilijk genoeg om hier een goed resultaat te halen 👍
+2/-0

3 maanden geleden
Wat een ontzettend kinderachtig gedoe zeg.
+2/-0

3 maanden geleden
Het is toch ook logisch dat Feyenoord en PSV geïnteresseerd zijn in dezelfde spelers. Clubs vissen in dezelfde vijver en doen het beide ook goed. De ene keer kiest een speler voor PSV en een andere keer voor Feyenoord. PSV heeft blijkbaar toch meer koopkracht dan Feyenoord maar er zijn meer factoren. Een speler moet zelf ook willen zoals Noa Lang.
+1/-0

3 maanden geleden
Lang brengt een beetje Amsterdamse bluf naar Eindhoven.Niets verkeerd aan.Dat nederige gedrag tov Amsterdam en Rotterdam is nergens voor nodig.
+3/-0

3 maanden geleden
A. Wat zegt dit?
B. Wie heeft baat bij dit bericht?
We worden dagelijks geteisterd met opgeblazen voetbal-'nieuws' (FC Update vooral). Ik wil dat liever niet iedere keer op deze plek tegenkomen.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

abn ajaks amro arbitrage bakayoko bankzitten binnenkant bodo bosz brobbey dortmund expertisegebied feyenoord gaal henderson izecson lozano petrovic psvrijnwoude sancho santos scheids sinner soubavaria tennis vaart vaio verlenging voorgrond zieker