Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Dé reeks leeft natuurlijk heel erg in de groep'

3 januari 2024 17:46 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Luuk de Jong: "Dé reeks leeft natuurlijk heel erg in de groep"; image source: Pro Shots

In gesprek met Voetbal International geeft Luuk de Jong aan dat de spelers ook bezig zijn met de serie die PSV tot nu toe heeft neergezet in de Eredivisie. "Excelsior en FC Utrecht, dé reeks, haha. Dat leeft natuurlijk heel erg in de groep", aldus De Jong. "Een serie van zeventien Eredivisie-duels op rij winnen, is maar één keer eerder gebeurd, dus we kunnen iets unieks presteren."

De Jong beseft dat ze geschiedenis kunnen schrijven. "Iets doen wat misschien nooit meer ingehaald wordt", zo geeft hij aan. "Soms zeg ik dat ook tegen de jongens. Probeer ik ze daarin scherp te houden. Want wij kunnen heel veel mooie dingen neer gaan zetten met elkaar."

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

jong eredivisie excelsior unieks utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Houd vol jongens, nog 2 overwinningen en we verbreken ons eigen prachtig record.
+1/-0

4 maanden geleden
Gewoon vol gas blijven geven, we gaan voor alles winnen dit seizoen, alle 34 potjes en de beker.
+4/-0

 
4 maanden geleden
Voor ons heeft het voetbal kijken nu bijna geen spanning meer. Winst is vooraf al bijna een zekerheid.
In dat opzicht boffen ze bij Ajax maar. Hun supporters zitten al zenuwachtig te kijken naar een potje tegen 3e klasse amateurs :)
+4/-0

 
4 maanden geleden
Totdat je in 1x op je b.k gaat. Ik was bij Heerenveen - PSV. Toevallig was dat zo'n wedstrijd die zomaar eens anders had kunnen aflopen. Gemakzucht is HET grote gevaar de komende maanden. ik heb er vertrouwen in dat de heer Bosz dat onder controle houdt.
+2/-0

4 maanden geleden
In 71/72 won 020 19x op rij in één seizoen (niet vanaf de seizoenstart). Zou mooi zijn als we dit record ook nog verbreken. Dat zou volgens mij in de Arena gerealiseerd kunnen worden :)
+3/-0

 
4 maanden geleden
Dan zal Heinz Stuy wel weer met bloemen op de tribune zitten, de engnek
+2/-0

Kleine1 (geschorst)
4 maanden geleden
Ik hoop alleen dat dit niet teveel in de kopjes gaat zitten …. maar nee, de klasse komt dan toch wel naar boven …
+1/-0

 
4 maanden geleden
Niet bij dit team met een nuchtere Luuk als aanvoerder.
+1/-0

4 maanden geleden
Dit kan een historisch seizoen worden , hopen dat er in CL ook beetje geluk bij komt en wie weet wat er nog volgt ,
+3/-0

 
4 maanden geleden
Hopen dat er nog geluk bij komt in de CL? Volgens mij mogen we in de CL niet echt klagen over geluk dit jaar, dat is de afgelopen 5 jaar wel anders geweest. Maar verder ben ik het wel met je eens hoor 😊
+2/-0

4 maanden geleden
Luuk, Luuk, Luuk wat ben je weer belangrijk dit seizoen. Ik geniet van je drive en power, om over je goals maar te zwijgen. en dan te bedenken dat menig PSV - fan je al had afgeschreven. Je keuze om te passen voor het Nl's eftal lijkt goed te werken voor je terwijl je nationaal gezien een soort van 'cultstatus' bereikt door deze keuze. Onze leider!
+2/-0

4 maanden geleden
Ooit op een bepaalde moment tijdens een lange periode van droogte was vrijwel iedereen teleurgesteld in Luuk, ik was er een van, alles heeft met het momentum te maken en iedereen krijgt er ooit mee te maken dus laten wij als PSVers van dit momentum genieten
+1/-0

 
4 maanden geleden
Als de dag van gister herinner ik me dat je een uitgesproken voorkeur voor Locadia had Por. Das war einmahl
+1/-0

 
4 maanden geleden
Locadia! Hoe is het daar eigenlijk mee? Als je het hebt over carrières en nachtkaarsen, dan is dat volgens mij wel echt een sprekend voorbeeld. Hij had in zijn PSV-tijd wel echt iets bijzonders, maar heeft na die tijd niets noemenswaardigs laten zien (wellicht door blessureleed?).
+1/-0

 
4 maanden geleden
https://www.transfermarkt.nl/jurgen-locadia/verletzungen/spieler/166240link

Volgens mij een typisch voorbeeld van een speler die na zijn vertrek bij PSV eigenlijk steeds verder afgleed qua niveau.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Een juiste constatering en dat gebeurt toch best vaak valt me steeds meer op. De qua leeftijd nog niet zo oude verdediging uit een behoorlijk succesvolle PSV-periode speelt nu bij Heracles (Willems), RKC (Bruma), Vitesse (Isimat-Mirin), Twente (Brenet), Al-Jazira (Rekik) en nergens (Arias).
+1/-0

 
4 maanden geleden
Rekik en Arias hebben na PSV laten zien een niveau hoger aan te kunnen vind ik. De overigen kwamen bij PSV eigenlijk al niet mee. Hendrix had je ook kunnen noemen wat mij betreft.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Cocu had de kwaliteit om iedereen goed neer te zetten en er toch een team van te maken.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Erken ik, mocht ik toch ? Is wel verledentijd.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Uiteraard Por. Iedereen heeft zo zijn favorieten. Kan me nog herinneren dat Sosa een uitgesproken mening had over het duo tikkie terug/ tikkie breed.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage