Transparent
Inloggen
Sluiten

'Vijf clubs in de markt voor Isaac Babadi'

22 januari 2024 23:15 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Vijf clubs in de markt voor Isaac Babadi"; image source: Pro Shots

Volgens het Eindhovens Dagblad zijn er vijf clubs die hopen op de handtekening van Isaac Babadi. PSV hoopt nog altijd op een contractverlenging, maar ook Ajax, RSC Anderlecht en Eintracht Frankfurt hebben concrete interesse. Bronnen rondom de speler hebben aangegeven dat ook Feyenoord interesse heeft, maar het is de vraag of de Rotterdammers kunnen voldoen aan de financiële eisen.

PSV is nog altijd in gesprek met de talentvolle middenvelder, maar nog altijd is er geen akkoord bereikt over een nieuwe verbintenis. Het management heeft aangegeven dat er bij het sluiten van een deal vooral gekeken gaat worden naar het perspectief op speeltijd.

Volgens De Telegraaf zou Babadi voor Ajax alleen een optie worden indien het zelf niet tot een akkoord komt met Gabriel Misehouy. Ook de middenvelder van Jong Ajax heeft een aflopend contract en staat in de belangstelling van meerdere clubs uit de Premier League.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

babadi isaac anderlecht eintracht feyenoord frankfurt gabriel jong misehouy rsc telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Zullen we stoppen? Er is dit seizoen geen enkele speler met meer nieuwsberichten op zijn naam dan Babadi. We zijn ruim een half jaar bezig met pogingen tot verlengen.

Meer aandacht voor de spelers die er ECHT toe doen lijkt mij op zijn plaats.

En ja, ok. Dit was dan ook MIJN laatste reactie op Babadi-nieuws. Anders deel ik mee in de malaise. ;)
+10/-0

 
4 maanden geleden
Eens hoor. Mijn primaire reactie ook, wéér een bericht over de speler die nog niets heeft laten zien.

Ik heb gisteren de rood wit podcast geluisterd, en daar heeft Mr. Bavaria wel een plausibele verklaring. Dat die jongen gezien zijn roots, niet als hoogste in de rang van de familie staat, en zijn broer (=zaakwaarnemer) wel. En dat die geld wil zien. Dat Bababi zelf wil blijven.

Of het waar is, wie zal het zeggen, maar dit gesoebat rondom een talent wat nog alles te bewijzen heeft. Dat zal in de toekomst wat worden als hij echt gaat presteren. In dit licht bezien misschien überhaupt wel laten lopen. Al snap ik dat PSV potentieel een miljoenen transfer in hem ziet.
+3/-0

4 maanden geleden
Perspectief op speeltijd ? Teken een contract bij PSV en laat je een (half) jaar uitlenen aan Twente ofzo. Dan speel je zeker en heb je je PSV contract/salaris en zo goed als gegarandeerde speeltijd. Met de huidige blessures is de kans op spelen bij PSV de komende weken ook groot. Dus dat is onzin, zal wel gewoon om geld gaan.
+3/-0

4 maanden geleden
Lekker laten gaan. Anders heeft PSV over een jaar weer allemaal gedoe met deze speler.
+1/-0

4 maanden geleden
Goh wat een vooruitgang. Wordt deze jongen gegijzeld door zijn eigen entourage?
+2/-0

4 maanden geleden
Nogmaals, tis gère of nie Babadi
+3/-0

4 maanden geleden
Ik weet nog goed dat Aissati weg wilde om garanties te hebben op meer speel minuten. Hoe grot was zijn verontwaardiging toen hij bij Ajax ook gewoon op de bank zat...

topclubs kunnen geen garanties geven over speel minuten. En als ze dat wel doen liegen ze ( of zijn ze corrupt ;P )
+3/-0

4 maanden geleden
"Het management heeft aangegeven dat er bij het sluiten van een deal vooral gekeken gaat worden naar het perspectief op speeltijd."

Fortuna Sittard kan naar verluidt nog wel een creatieve middenvelder gebruiken.

Garanties op speeltijd bij een club die meer betaalt dan PSV, forget it, Isaac en je broer. Zoek eens op wat er is gekomen van Aisatti, Labyad, en Bakkali. Goudzoekers worden nooit topspelers.

Als het 'gevoel' niet goed is bij trainer Bosz, dan wordt het gevoel nergens goed. Kies voor spelen in de CL, voor doorontwikkelen in een prima draaiend team.
+5/-0

4 maanden geleden
Als het om (korte termijn) speeltijd in PSV 1 gaat kan hij beter vertrekken. Want hij is op dit moment gewoon niet goed genoeg voor PSV 1. Er staan meerdere mannen voor hem in de pikorde.

Als het om (korte termijn) poen gaat, kan hij ook beter vertrekken. Want ik denk dat hij elders een hoger maandsalaris kan opstrijken.

Als het om (lange termijn) zijn sportieve carrière gaat kan hij beter blijven. Het zou mij niet verbazen als zowel Veerman, Saibari als Tillman in de zomer vertrekken. Dan ziet de wereld er ineens heel anders uit voor hem. Maar ja, kan zo'n jongen (en zijn broer) zo ver vooruit kijken?
+2/-0

Kleine1 (geschorst)
4 maanden geleden
Hahaha, Babadi zou dan misschien naar 020 gaan, waar hij dan de plaats moet innemen van een talent (Misehouy), die niet wil bijtekenen (vanwege te weinig perspectief op speeltijd?) ...

Dat zou wel een grap zijn ....
+9/-0

4 maanden geleden
Focus eens met z'n allen op winnen van Feyenoord, ook Babadi - we gaan alle kracht daarvoor nodig hebben
+5/-1

 
4 maanden geleden
Ik wil Babadi niet in de kuip zien morgen, of hij moet vanavond nog tekenen.
+1/-1

4 maanden geleden
Elk woord is teveel....(dit bericht bevat dus 4 woorden teveel, en nu nog meer)
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage