Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV werkt definitief mee met transfer van Yorbe Vertessen'

29 januari 2024 10:13 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV werkt definitief mee met transfer van Yorbe Vertessen"; image source: Pro Shots

PSV is definitief akkoord gegaan met een transfer van Yorbe Vertessen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De Belg zal bij Union Berlin een contract gaan tekenen tot de zomer van 2028. PSV ontvangt een vaste transfersom van 4,75 miljoen euro en via redelijkerwijs haalbare bonussen kan de transfersom oplopen naar om en nabij 6 miljoen euro. Bovendien heeft de club ook een doorverkooppercentage weten te bedingen.

Dat PSV besloten heeft om de aanvaller te laten vertrekken, komt omdat hem dit vorige week al was toegezegd. Hij zou tijdens de duels tegen Feyenoord en Almere City nog bij de selectie moeten zitten, maar zou daarna toestemming hebben om zijn transfer naar Union Berlin af te ronden.

Gevreesd wordt ondertussen dat Noa Lang er opnieuw een tijd uit zal liggen. Mocht uit onderzoeken in het ziekenhuis blijken dat dit daadwerkelijk het geval is zal PSV zelf ook de transfermarkt opgaan om een extra aanvaller te halen.

Meer op ED.nl
Tags

vertessen berlin union bedingen feyenoord gevreesd nabij redelijkerwijs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Kan er met m'n kop niet bij, nog geen 5 miljoen voor onze supersub. Was het een Ajacied geweest, dan had ie het dubbele opgebracht. Maar ja, zo werkt het nou eenmaal.

Hoop voor hem (en voor de bonus) dat het hem goed afgaat daar in Berlijn. :) Succes en bedankt voor de mooie dingen die je toch wel hebt laten zien.
+2/-1

3 maanden geleden
Hadden we hem nu niet nog even kunnen vasthouden tot we bericht hebben over Noa of een vervanger konden aantrekken ? Dit had donderdag ook afgerond kunnen worden.
+1/-0

3 maanden geleden
Wat een bizar gecombineerd bericht, Vertessen verkocht en oh ja, by the way, Lang er waarschijnlijk toch weer geruime tijd uit...
+2/-0

 
3 maanden geleden
Eindhoven de gekste moet je soms letterlijk nemen.
+8/-0

3 maanden geleden
Succes Yorbe. Velen hadden je er graag nog bij gehad, maar het is je gegund.
+1/-0

3 maanden geleden
Jammer en 5 miljoen iets te weinig ,geen platte kar voor Yorbe zo dom moet je als speler toch mee willen maken ergens anders heen gaan kan er na ook ....
+3/-0

 
3 maanden geleden
Dan waarschijnlijk nog wel een mooiere club ook.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Als je niet speelt (waar hij dus bang voor is en daarom wil hij weg) komen die mooiere clubs natuurlijk ook niet
+1/-0

3 maanden geleden
Heel belangrijk geweest voor ons dit seizoen. Gaf zich altijd voor 200%. Denk toch dat dit een soort van 'doorselecteren' is en dat men bij PSv heeft gedacht we gunnen het hem en de rek is eruit. Bedankt voor alles. Zou mooi zijn om hem op gepast moment afscheid te laten nemen bij ons.
+1/-0

3 maanden geleden
En die jongen van Twente 13 M??

Snap er niets meer van...
+1/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Het is natuurlijk ook wat de gek er voor geeft. Kijk maar naar Anthony, 100 M maar supporters moeten hem daar niet meer en zeggen dat Ajax ze belazerd heeft. Maar ik blijf vinden dat PSV meer had kunnen eisen want die jongen heeft bij volle verstand en zonder dwang een contract getekent.
+2/-0

3 maanden geleden
Maar als Lang geblesseerd is “zal PSV zelf ook de transfermarkt opgaan om een extra aanvaller te halen”. In dat geval kun je toch beter Vertessen houden voor die 5 mio? Dan weet je tenminste wat je hebt in plaats van een winterse gok die 1) nog moet wennen aan het team en misschien land en 2) überhaupt nog moet presteren.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Idd - alsook de beschreven redenering: omdat het hem vorige week al was toegezegd … Vreemd bericht.

Als Lang er weer uitligt begint het toch wel zorgelijk te worden.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Lang ligt er lange tijd uit.
Zorgelijk dit.
+1/-0

3 maanden geleden
Doorverkoop percentage, lekker hoor.
Wat zullen wij lachen als hij straks voor 70 miljoen naar PSG gaat.
+2/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.838 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantreden alchemist bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon koen malaise manolev nederland oogt praag preferen psvrijnwoude santos shevchenko skerla skipper slot tillmaniaans tuchtcommissie utrecht vijver vip vis wedstrijdrapportage