Transparent
Inloggen
Sluiten

'Clubs brachten bod uit op Joey Veerman'

11 februari 2024 11:56 - Goedemorgen Eredivisie
Foto: Pro Shots

"Clubs brachten bod uit op Joey Veerman"; image source: Pro Shots

Afgelopen transferperiode ontving PSV officiële boden voor Joey Veerman. Dat gaf zijn zaakwaarnemer Nathan van Kooperen zondag aan bij Goedemorgen Eredivisie. Zowel Zenit Sint-Petersburg als Al Ettifaq meldde zich bij PSV om de middenvelder over te nemen, maar een transfer was om sportieve redenen geen optie. "Over het bod uit Saudi-Arabië heeft hij geen moment nagedacht en uit het bod uit Rusland eigenlijk ook niet", aldus Van Kooperen. "PSV was daarnaast ook heel duidelijk dat het onmogelijk was om te vertrekken."

Met PSV wordt nog gesproken over een nieuw contract. "Joey staat er hetzelfde in als PSV. PSV wil heel graag verlengen en dat wil Joey ook. Het is nu kijken of we daar uit gaan komen", zo gaf Van Kooperen aan. "Het is natuurlijk geen geheim dat Joey graag een stap wil maken als dat komende zomer kan. Hij heeft nu nog alles om voor te spelen, dus om die stap nu al te maken was dan ook niet verstandig."

Gevraagd werd waarom Veerman wil bijtekenen bij PSV als hij hoopt op een transfer komende zomer. "Als er niet iets komt wat hij verwacht dat zal komen, zit hij bij PSV heel goed op zijn plek", zei zijn zaakwaarnemer daarover.




Discussieer mee op de forums


Tags

joey veerman kooperen arabie bijtekenen eredivisie ettifaq goedemorgen nathan petersburg rusland saudi zenit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Nee natuurlijk gaat hij niet nu (al) naar de zandbak. En aan een transfer naar Rusland zou PSV zelf al niet mee moeten willen werken. Al denk ik dat Joey zelf ook wel een dusdanig moreel kompas heeft dat hij dat niet overweegt.
+5/-1

 
reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage