Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV laat oog vallen op Feyenoord-keeper Timon Wellenreuther

8 april 2024 15:50
Foto: Pro Shots

PSV laat oog vallen op Feyenoord-keeper Timon Wellenreuther; image source: Pro Shots

Zojuist maakten het Eindhovens Dagblad en Voetbal International bekend dat Timon Wellenreuther, normaal gesproken stand-in voor Justin Bijlow bij Feyenoord, nadrukkelijk in beeld is bij PSV. Joël Drommel lijkt deze zomer te vertrekken uit Eindhoven en ook een langer verblijf van Walter Benitez is nog allerminst zeker. PSV laat nu dus het oog vallen op de uitstekend presterende reservekeeper van de concurrent uit Rotterdam.

Sinds Justin Bijlow ook dit seizoen weer kampt met een langdurige blessure, maakt Timon Wellenreuther een uitstekende indruk bij de huidige nummer twee van de Eredivisie. Gelet op het feit dat PSV een hectische en drukke transferperiode verwacht in de zomer, lijkt het niet meer dan logisch dat PSV haar interesse kenbaar maakt voor de Duitse keeper.

Het contract van de achtentwintigjarige doelman, die eerder ook voor Willem II en Anderlecht uitkwam, loopt, net als het contract van Walter Benitez nog door tot de zomer van 2025. Het is echter nog maar de vraag of Feyenoord überhaupt open staat voor een tussentijdse transfer naar de grote concurrent uit Eindhoven. Naast de interesse van PSV hebben ook diverse gerenommeerde buitenlandse clubs zich bij Feyenoord gemeld om de keeper binnen te halen.

Naast Timon Wellenreuther is ook de keeper van RKC Waalwijk Etienne Vaessen in beeld om PSV komende zomer te komen versterken. De doelman, die vorige week aankondigde voor Suriname uit te gaan komen als international, lijkt PSV ook te zien zitten als nieuwe club.
Discussieer mee op de forums


Tags

feyenoord timon wellenreuther benitez bijlow walter aankondigde achtentwintigjarige allerminst anderlecht drommel eredivisie etienne kenbaar rkc suriname uitkwam vaessen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Wellenreuther is een prima keeper, echt niet minder dan Benitez. Ik zou het wel jammer als Benitez weggaat, want dit seizoen vind ik 'm beter dan voorheen. Zal wel Vaessen worden als opvolger van Drommel.
+1/-0

4 maanden geleden
If you can not beat them join them!
+1/-0

 
4 maanden geleden
De laatste keer dat PSV een speler op die manier presenteerde, pakte dat niet helemaal goed uit :B
+3/-0

 
4 maanden geleden
Maar destijds hadden we een halve hanen directie. Nu hebben we toplevel mensen!
+1/-0

 
4 maanden geleden
Je weet wie de technisch directeur was toen Viergever werd aangetrokken?
+1/-0

4 maanden geleden
Prima keeper, zien we graag verschijnen.
Vaessen is absoluut te licht, kun je net zo goed Drommel houden.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Ja, maar Drommel wil weg, dus er zal een nieuwe tweede keeper moeten komen.
+1/-0

4 maanden geleden
Vraag me alleen af waarom hij van Feyenoord naar PSV zou gaan. Bij Feyenoord heb je een keeper voor je die minstens de helft van de tijd geblesseerd is. Bij PSV niet waardoor hij het hele seizoen op de bank zal zitten.
*Tenzij PSV hem als 1e keeper ziet, maar dat lijkt me onwaarschijnlijk.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Hoezo is het onwaarschijnlijk dat PSV Wellenreuther als eerste keeper ziet? Als Benitez weg zou gaan (wat ik niet hoop), is dit wel een prima opvolger als eerste doelman. Maar ik verwacht niet dat Feyenoord daar aan zou willen meewerken en heb geen idee of Wellenreuther zelf uberhaupt interesse zou hebben.
+2/-0

 
4 maanden geleden
Vorige maand heeft er in een interview van hem gestaan (ben even kwijt welke site) dat hij sowieso niet opnieuw plaats wil nemen op de bank bij Feyenoord. Als Bijlow weer de voorkeur krijgt, wil hij in de zomer kijken wat hij gaat doen. Er stond daarbij ook dat hij voor een vrij beperkte transfersom kan vertrekken vanwege een clausule in het contract.
+4/-0

 
4 maanden geleden
Omdat ik denk dat PSV hoger nastreeft dan de reserve keeper van Feyenoord 1e doelman te willen maken
+1/-0

 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Ik denk wanneer Bijlow weg zou gaan, ze wellenreuther ook 1e keeper zouden maken. Ik was sceptisch maar kan hem al 1,5 jaar niet op fouten betrappen. Daarbij was hij in het kampioenschap vorig jaar cruciaal, bijvoorbeeld met die redding in Amsterdam.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Ik snap eerlijk gezegd niet waarom Bijlow nog de voorkeur kreeg. Erg goede keeper van wat ik gezien heb terwijl ik nog niet zo denderend overtuigd ben van Bijlow, zeker niet zo erg als dat anderen dat zijn. Is gewoon een goede keeper waarvan je een redelijke inschatting kan maken wat je krijgt. Dat hij nu het label 2e keeper van Feyenoord heeft vind ik niet zo relevant. Gaat er om hoe goed hij is en als ze een betere kunnen vinden dan vind ik het uiteraard ook wel prima. Denk dat Wellenreuther beter is dan veel keepers die we afgelopen jaren hebben gehad.
+1/-0

4 maanden geleden (gewijzigd)
Is dit niet gewoon hij doodgewone ‘inwinnen van informatie door PSV’? Als er de hele zomer dit soort berichten komen dan wordt het druk hier. Lijstjes op orde maken etc etc. Zaakwaarnemer die eventueel wat lekt….. Robert van der Wallen langer bij PSV vind ik nieuws
+1/-0

4 maanden geleden
Eerst maar stinkende best doen om Benitez te verlengen en reservekeepers bekijken
Wellenreuther zal wel niet zitten wachten op invalbeurten na zijn succesvolle optredens bij Rotje, die hebben hun ogen ook niet in een donkerehol?
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman vitesse weghorst xavi