Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV maakt prijzen en voorwaarden seizoenskaart 24/25 bekend

18 april 2024 16:08
Foto: Pro Shots

PSV maakt prijzen en voorwaarden seizoenskaart 24/25 bekend; image source: Pro Shots

PSV heeft vandaag haar seizoenskaarthouders gemaild met een update rondom de all-in seizoenskaarten, prijzen, de no-show regeling en resalevoorwaarden. Ook hebben fans de mogelijkheid om een verhuizing in het stadion aan te vragen, bijvoorbeeld iemand die van Oost naar een ander vak wil. Het belangrijkste nieuws is de prijsstijging van 5% ten opzichte van het afgelopen seizoen.

Een seizoenskaart op de eerste ring van de Oosttribune komt nu op een reguliere prijs van 352,50, all-in komt de prijs van deze seizoenskaart te liggen op 652,50, wat dus een stijging van 85% betekent ten opzichte van de reguliere prijs. Door voor de all-in optie te kiezen verzekeren fans zich in ieder geval van tickets voor het duel om de Johan Cruijff-schaal, alle thuiswedstrijden in de KNVB-beker en in ieder geval de vier thuiswedstrijden in de nieuwe opzet van de Champions League. Ten opzichte van het huidige seizoen is hier sprake van een behoorlijke prijsstijging
in het kader van de all-in seizoenskaart.

Dat betekent indirect dat ook de prijzen van de passe-partouts in de Champions League zal gaan stijgen met 75% van het huidige seizoen. Hiervoor krijgen de fans dan wel een groepswedstrijd extra. De verwachting is dat de goedkoopste passe-partouts vanaf 200 euro te koop gaan zijn.

Controverse omtrent no-show regeling
PSV heeft dus aangekondigd dat seizoenskaarthouders bij minimaal 14 van de 17 thuiswedstrijden in de Eredivisie aanwezig moet zijn. Dat wil zeggen; hij moet of zelf aanwezig zijn, zijn seizoenskaart uitlenen aan een vriend of familielid of de kaart aan PSV via resale hebben aangeboden. Mocht aan het eind van het seizoen blijken dat het aanwezigheidsminimum van 14 wedstrijden niet behaald is, verliest de seizoenskaarthouder het recht om de seizoenskaart ook voor het daaropvolgende seizoen te verlengen.

Hierover is momenteel veel discussie op social media onder fans waarin er een duidelijke tweestrijd gaande is tussen enerzijds de fans die begrip opbrengen voor de beslissing van de club maar ook een duidelijke groep fans die het er niet mee eens zijn en hun afwezigheid wijten aan plausibele redenen die te billijken zijn en het niet nodig vinden om de club zo drastisch in te laten grijpen om het recht tot verlenging in te trekken.
Tags

seizoenskaart partouts passe prijsstijging regeling seizoenskaarthouders show aanwezigheidsminimum billijken controverse enerzijds eredivisie familielid gemaild groepswedstrijd kader knvb oost oosttribune plausibele resale resalevoorwaarden ring seizoenskaarthouder tweestrijd uitlenen verhuizing verlenging verzekeren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Absurd die all in prijzen.
Ik roep altijd wel heel hard dat ik overal bij wil zijn maar dit is toch wel tegen mijn zere been.
+4/-0

 
2 maanden geleden
Als je alles los gaat kopen, zul je anders ook al snel richting dat bedrag gaan. Zeker als PSV dan ook nog de tussenronde in de CL zou halen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Tja, als je een keer naar een uitwedstrijd wilt kom je er niet tussen maar ze dwingen zo wel veel seizoenskaarthouders om wedstrijden te laten vallen en dat doet me dan zeer.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Je kunt er toch ook gewoon voor kiezen om alle kaarten los te kopen?
+1/-0

 
2 maanden geleden
In het seizoen 22-23 had ik een gewone seizoenskaart en was ik aan alle losse kaarten voor thuiswedstrijden (eigen plaats) nog meer kwijt dan mijn seizoenskaart. Maar toen hadden we volgens mij ook veel bekerwedstrijden thuis.

Dit jaar heb ik een all-in kaart op de 2e ring op Oost en ik ben 20% goedkoper uit dan wanneer ik een gewone seizoenskaart + losse kaarten had gekocht.

Maar goed, het blijft natuurlijk wel een flinke bom duiten.
+1/-0

2 maanden geleden
Nou, ze maken het nemen van een All-in kaart zo wel heel erg aantrekkelijk...
+1/-0

2 maanden geleden
Juigen de mensen in de foto over de nieuwe prijzen ? :)
+5/-0

2 maanden geleden
Kan iemand mij helpen met een seizoenkaart vorig jaar helaas uitgeloot.
+1/-0

2 maanden geleden
In één woord: waanzin!

Nuff said.
+1/-0

2 maanden geleden
"...hij moet of zelf aanwezig zijn, zijn seizoenskaart uitlenen aan een vriend of familielid of de kaart aan PSV via resale hebben aangeboden..."

Kwalificeert mijn opblaaspop als vriendin?
+2/-0

2 maanden geleden
De all-in kaart is gewoon een suf gokspel. Wij wonen op 125km afstand en gezien de nog onbekend aanvangstijden is een all-in kaart een nog groter risico.
Worden de passe-partouts dan 200euro voor 4 wedstrijden dan houdt het een keer op. Dan zal er vast iemand anders die geen vaste scc heeft deze plek kunnen kopen, prima. Je moet ergens een lijn trekken qua kosten.
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Hoi Wally, mag ik je misschien vragen op welk vak je een seizoenskaart hebt? Ik wil hem namelijk misschien van je overnemen als je hem niet meer hoeft.Voor een vak op oost wil ik namelijk een flinke vergoeding geven
+1/-0

 
2 maanden geleden
Me scc zeg ik voorlopig niet op.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Je hoeft de all-in kaart niet te nemen.
Ik neem hem niet, omdat ik toch niet naar de oefenwedstrijden ga.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dit seizoen kostte een passe-partout CL op Oost en West 125 euro. Dat is 41,67 per wedstrijd. Komend seizoen hebben we 4 thuiswedstrijden, dus dan zit je al op 4*41,67=166,67. Tel daar nog 5% verhoging bij op en je zit op 175 euro. Dus je kunt gerust een passe-partout kopen!
+1/-0

 
2 maanden geleden
Het is moeilijk om nu de rekensom al te maken of het voordeliger is om een all-in of een gewone seizoenskaart te kopen. De prijzen voor de losse kaarten en/of passe-partout zijn nog niet bekend toch? Dit seizoen was ik wel voordeliger uit met een all-in kaart.
Het is wel veel geld. Zullen ze nu dan ook de catering en toiletgelegenheden gaan verbeteren? Nog niets gezegd over de erg krappe zitplaatsten op west.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Denk 4 wedstrijden oost 200 ,johan fruitschaal 30 dan wordt de rest een gok ...
+1/-0

 
2 maanden geleden
Het is sowieso een gok. Als je pech hebt verliezen we 4x in de CL en zijn we snel uitgeschakeld in de beker. Als je geluk hebt halen we de tussenronde in de CL en spelen we net als Feyenoord alles in de beker thuis. Prijzen voor passe-partouts en kaartjes zijn nog niet bekend, maar ik schat dat het de prijzen van vorig jaar zijn +5%. Voor een passe-partout op Oost/West kom je dan uit op 175 euro.

Verbetering van de catering en toiletten zou ik niet op rekenen. En een halve liter bier zal komend seizoen ook weer 25-30 cent duurder zijn verwacht ik.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik vind ook de tegenstanders nogal een gok: het kan thuis worden tegen City, Real, PSG en Inter maar als het kan ook (met alle respect uiteraard) Leverkussen, Brest, Girona en Salzburg worden. Ik zal toch wel gaan maar voor die eerste clubs leg je makkelijker 200 Euro of meer neer dan voor die laatste 4.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Uit iedere pot krijg je één tegenstander thuis en één tegenstander uit
+1/-0

 
2 maanden geleden
Die berekening klopt niet helemaal. PSV had 62.50 voor een losse wedstrijd gerekend. Voor een passe partout betaalde je voor twee wedstrijden en kreeg je de derde er gratis bij. Als ze ditzelfde hanteren voor komend seizoen zou je met een stijging van 5% en een extra wedstrijd op 195 euro zitten voor Oost en West
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dat zou heel krom zijn. 3e artikel gratis is natuurlijk niet hetzelfde als 4e artikel gratis. Daarom rekende ik ook met relatieve prijzen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik snap jouw redenering uiteraard, maar eigenlijk weet je nu al dat PSV dit dus wel op deze manier zal hanteren. Ik kijk er ook niet raar van op als het meer dan 195 zal zijn omdat ze bij PSV ook weten dat het toch helemaal vol gaat zitten. Dat hebben ze een paar jaar terug in Amsterdam ook een keer geflikt door de prijzen opeens enorm te verhogen. Ondanks de kritiek was het ook weer gewoon steeds uitverkocht.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Daar staat tegenover dat Ajax anderhalf jaar geleden juist lof kreeg vanwege schappelijke prijzen. 111 euro voor goedkoopste passe partout.

De vraag is of PSV altijd het maximale van supporters moet vragen als het om ticketprijzen gaat. We hebben toch geen winstoogmerk?
+2/-0

2 maanden geleden
Ach, in Amsterdam doen ze er na dit geweldige jaar 10% bovenop...het kan dus altijd erger.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Hoe kom je daarbij? Bij Ajax stijgen de seizoenkaarten ook met 5%.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Mijn informatiebron was een bij nader inzien niet zo betrouwbare collega... Ik zie dat je gelijk hebt. Waarschijnlijk had zijn teleurstelling enige invloed op zijn beleving.
+2/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Ik zie op Instagram dat BFTS 1000 euro biedt voor het overnemen van een seizoenkaart op Oost. Eventueel in ruil voor een andere plek.
+2/-0

2 maanden geleden
Ik heb 1500 euro over per stuk voor twee seizoenskaarten op Oost (vakken V, W, X of Y. Graag een PM indien je een of meerdere kaarten bezit en interesse hebt.
+1/-0

4 weken geleden
Bedrag weer netjes overgemaakt. Maar wel even gewacht op mijn salaris...
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.848 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant babadi bakayoko bayern bella bergwijn boscagli bosz brobbey connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster sangare schouten shevchenko teze til tillman