Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV speelt zondag in uniek shirt

16 mei 2024 14:58 - Brainport Eindhoven

PSV speelt zondag in een uniek thuisshirt. Brainport Eindhoven wil verbinden en daar heeft het shirt alles mee te maken, aldus Brainport Eindhoven op haar website. Dat doen ze dus met een uniek shirt, dat in plaats van Brainport Eindhoven op de borst nu met Samen 7 Dagen. Dit refereert naar het nummer Zeven Dagen Lang van de Eindhovense band BOTS. Het is inmiddels vijftig jaar geleden dat de band het nummer uitbracht.

Het lied gaat over de mentaliteit van de mensen hier en hoort bij de regio's identiteit. Burgemeester van Eindhoven én voorzitter van de Stichting Brainport Jeroen Dijsselbloem bracht het lied ten gehore tijdens de nieuwjaarsreceptie van de stad afgelopen januari. Brainport Eindhoven, PSV, La Fuente en Eindhovens Finest hebben het nummer in een nieuw jasje gestoken en opnieuw uitgebracht. Het nieuwe lied is te bestellen via iTunes of te beluisteren via Spotify.

De bijbehorende video is hier te vinden:

Meer op Brainport Eindhoven
Tags

brainport lied beluisteren borst bots dijsselbloem finest fuente gehore identiteit itunes jasje nieuwjaarsreceptie refereert spotify thuisshirt uitbracht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Kijk zo kan het ook...mooi shirt, goed logo, verrassend en de link met Bots was zo duidelijk dat ik het liedje al in mijn hoofd had voor ik de tekst las. Kan het nieuwe uitshirt veel van leren met zijn lelijke kleuren, foute logo en veel te ver gezochte en achteraf verzonnen achterliggende gedachte.
+2/-0

 
2 maanden geleden
De link met Peter Bots 🥳
+1/-0

2 maanden geleden
Wat een contrast met het uit-shirt,deze is met alles eromheen vet vaag.
+1/-0

2 maanden geleden
Persoonlijk houd ik niet zo van die gekke shirtjes voor 1 wedstrijd. Doet afbreuk aan het traditionele shirt. Had liever gehad dat ze in het gewone thuisshirt spelen.
+3/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Mooi shirt. Vind het beetje onnodig om zoveel shirts te hebben. Zie onderhand door de bomen het bos niet meer. Waar trek je de grens voor weer een nieuw tijdelijk shirt ?
Wel een leuk melodietje, echte meezinger.
+1/-0

2 maanden geleden
Dan vraag je je toch af waarom dit niet ons uittenue is geworden...
Als vormgever meen ik dat dit 10 x beter is... pijnlijk imo
+3/-0

 
2 maanden geleden
Heel vreemd ja dat PSV niet in een rood-wit uitshirt gaat spelen :denk
+1/-0

 
2 maanden geleden
Huh? Dit shirt is goud-wit, niet rood-wit
+1/-0

 
2 maanden geleden
In de video lijkt het eerder oranje/wit. Maar zal wel vertekend beeld zijn.

Voor mij hoeft dat allemaal niet zo, die eenmalige shirts tijdens en aan het einde van een seizoen. Thuis, uit en derde tenue is meer dan genoeg. Vanuit commercieel oogpunt snap ik het dan weer wel.
+1/-0

2 maanden geleden
De tekst en het shirt zijn geweldig. Maar wat een verkrachting van de mooie muziek van BOTS is dit zeg! Hans Sanders zal zich omdraaien in z'n graf, weet ik zeker.
+4/-0

2 maanden geleden
Grappig, als ik moet kiezen ga ik voor dat regenboogshirt. Vind deze totaal nietszeggend, flets. Maar goed, mooie verhalen over kampioenschap en een liedje, doel is om jou dat shirt te laten kopen.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Is dit shirt überhaupt te koop? Zie het (nog?) nergens.
+2/-0

2 maanden geleden
Shirt ook uniek kort en verkeerde kleur ....Kassa !!!
+1/-1

2 maanden geleden
Interessant om te zien. Een lied wat vaak gebruikt is en wordt door socialistische/ linkse groepen en partijen ook. 'Eerst moeten we vechten, niemand weet hoe land, eerst moeten we vechten, voor ons belang' is helder.

Hopelijk minimaal 7-0 ook met die 7 op het shirt ;-)
+1/-0

2 maanden geleden
Er zit bijna geen positieve reactie tussen. Dat is toch ook bijzonder. Lijkt me een leuke actie, meer niet. En door naar het volgende kampioenschap
+1/-0

 
2 maanden geleden
Voetbal is toch een beetje traditie. Dat gedoe met kleuren, emblemen en shirts zitten velen niet op te wachten. Thuis speelt psv gewoon in roodwit, punt. Was het vorig jaar met dat paarse tenue in de laatste wedstrijd? Ging helemaal nergens over, behalve 89 euro om 'm te kopen. Blijkbaar geen succes want dit oranje ding nog niet in de verkoop gezien.
+1/-0

2 maanden geleden
Uiteindelijk speelden ze toch niet in het shirt???
+1/-0

 
2 maanden geleden
Nee, dit droegen ze toen ze het veld opkwamen
+1/-0

 
2 maanden geleden
De tekst 'PSV speelt zondag in een uniek thuisshirt.' klopt dan dus niet. Of het is aangepast alsnog.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom alchemist anthony antonh arensman arrogant bakayoko blind brobbey chuba connor doeki evenepoel feyenoord gerets koki kroes oranje pepi poster ring rivaal rosario schouten skipper vaio veerman voetbalprimeur wanner weghorst